Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
800 мигранти се млатиха в Харманли, нападнаха полицията с камъни !!!
Проф. Чирков: Храним неуки депутати, даже ги возим на лимузини
Уважаеми сънародници, съратници, приятели и колеги!
Вижте отговора на администрацията на Президента до Воински съюз по повод случилото се в Елин Пелин!
Спиращ дъха репортаж на италианска медия относно граничните патрули на Воински съюз "Васил Левски"!
Ето какво видяхме при проведеното двудневно оперативно-тактическо учение в Странджа планина!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!Възвание от Началник щаба


 ВЪЗВАНИЕ
 от Началник щаба на
Българско народно опълчение "Шипка"
към българския нрод

Когато престъпниците са се превърнали във власт,
а държавата в престъпник, правото да бъде съдия
принадлежи на всеки български гражданин!

Уважаеми сънародници!

Настъпи най после моментът да приключим завинаги с този престъпен партийно олигархичен модел за управление, разграбване, разпродажба и унищожение на нашето велико и многострадално Отечество.

Наближават денят и часът да си освободим страната от скритата форма на чуждестранна финансово икономическа и военно-политическа окупация (чуждите военни бази, чуждите собственици на наши банки и предприятия, чуждите арендатори на наша земя).

Настъпи времето да пробудим и обединим народа си, без всякакви партии и техните продажни партийни елити. Да върнем обратно властта и всички стратегически отрасли и природни ресурси под контрола на НАРОДА –ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН, ПРЯК И ЕДИНСТВЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ С ВЛАСТТА, РЕСУРСИТЕ И СЪДБИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Няма по-подходящ момент за всеки достоен български гражданин да допринесе с нещо за успеха на общото народно дело и новото БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ!

левски

Всички добре знаем, че само с беззъби протести и митинги няма как да постигнем нещо добро за народа си и децата на България. Нито ще успеем да променим престъпния грабителски модел на управление и осигурим достоен живот и бъдеще на децата си. Няма как с партийно манипулирани протести да осигурим постоянни работни места, нито да въздадем възмездие върху виновниците за Националната катастрофа, нито пък можем да поведем страната си към ново Национално културно-икономическо, духовно и иновационно възраждане и разцвет.

Няма друг толкова изстрадал народ в Европа, постоянно предаван, продаван и ограбван от собствените си политически и интелектуални елити, банди от алчни хиени, предатели, изменници, слуги и агенти на пагубно за нас чуждо външно влияние.

Време е всички НИЕ, обединени заедно, да вземем съдбините на държавата и на своите деца и семейства в собствените си ръце, за да гарантираме тяхното бъдеще и възродим Отечеството.

Целта ни е ясна и точна: събиране в Общ Национален Регистър (база данни) на цялата налична информация за всички национални предатели, престъпници, грабители и разрушители на нашето мило Отечество - информация за това кой, кога и как разграби и разпродаде на безценица всички български държавни предприятия, заводи, банки, стратегически отрасли, кооперации и природни ресурси! Кой и как съсипа перфектно функциониращите ни образователна и здравна система, фундаменталната ни наука, военно промишлен комплекс, българска армия, специални служби!

Кой, кога, как и защо изнесе в чужбина Златния резерв на страната и натрупа огромния външен дълг и заеми, средствата от който така и не постъпиха в страната?

Кой унищожи и на кого, защо и за колко подари Държавния ни резерв, БГА "Балкан", Нефтохим, БМФ, СОМАТ, АЕЦ "Козлодуй", МК "Кремиковци", огромните металургични и машиностроителни заводи в Червена Могила (Радомир), Дебелт, всички военни заводи, армейските складове, ракетните ни комплекси, танковите ни бригади, авиационни, вертолетни и артилерийски полкове, военно морския и търговския ни флот, българските банки, пристанища и летища, българската земя, нашите златни, газови и нефтени находища, включително и в акваторията на Черно море?????

ВРЕМЕ Е НАЙ ПОСЛЕ ДА СПРЕМ ГРАБЕЖА И РАЗРУХАТА НА АЛЧНАТА И ПРОДАЖНА НАШЕНСКА ПОЛИТИЧЕСКА БАНДА ПРЕСТЪПНИ ХИЕНИ!

ВРЕМЕ Е И ДА ГИ НАКАЖЕМ И СИ ВЪРНЕМ ОБРАТНО ВСИЧКИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ И СТРАТЕГИЧЕСКИ ОТРАСЛИ, ЗАЩОТО СА НЕЗАКОННО ПРОДАДЕНИ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРЕСТЪПЕН СГОВОР МЕЖДУ ПРОДАВАЧИ И КУПУВАЧИ.

И защото НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО, извършило тия ПРЕСТЪПЛЕНИЯ срещу Родината, НЕ Е ДОШЛО ЗАКОННО на властпогазвайки ОСНОВНИТЕ ни човешки права на съизмерване и състезание между способности в обществената йерархия, а вместо това ни устройваха като "избори" СЪСТЕЗАНИЯ между ДОБРЕ УГОЕНИ от СОБСТВЕНОСТ и ПАРИ партийни СЕКТ(ант)И.

Време е да ЗАСТАВИМ най после престъпните и крадливи ръководства на ВСИЧКИ съществуващи партии без значение, дали парламентарни или не, и тяхното лично обкръжение, ДА ВЪРНАТ ОБРАТНО В ХАЗНАТА милиардите окрадени от НАРОДНАТА (приватизирана) СОБСТВЕНОСТ и самонаградили се за тоя грабеж с тлъсти държавни партийни субсидии, газейки моретата от кръв, пот и страдания на народа.

Само така ще получим възможност да си възродим отново Родината и да си върнем обратно награбеното от нас. Ще си го върнем за сметка на личните имущества и тайни банкови сметки в чужбина на продажните партийни велможи и ръководства.

БЪЛГАРИЯ, НАРОДЪТ И ДЕЦАТА НИ ЗАСЛУЖАВАТ ВЕЛИКО БЪДЕЩЕ И ДОСТОЕН ЖИВОТ!

ЩЕ УСПЕЕМ ДА ГО ПОСТИГНЕМ САМО ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО И БЕЗ НИКАКВИ ПАРТИИ И ТЕХНИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНИ И ОТДАВНА ПРОДАДЕНИ ЛЪЖЕ ИЗБОРИ!

КАТО НАРОД ОТ ВОЙНИ НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ И ЩЕ ГО ПОСТИГНЕМ.

ПОВЕЧЕ НИКОЙ И НИКОГА НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВА ИЛИ ОТДАВА НА ЧУЖДЕНЦИ БЪЛГАРСКИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ.

ТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ОБЩОНАРОДНА СОБСТВЕНОСТ И КАТО ТАКАВА МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ПОЛЗА НА НАРОДА И БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ.

ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО, ЩЕ ГАРАНТИРАМЕ СПРАВЕДЛИВО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОГРАБИХА, РАЗПРОДАДОХА И РАЗРУШИХА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ УСКОРЕНО НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ!

ЩЕ ВЪЗРОДИМ ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНАТА БЪЛГАРСКА ИКОНОМИКА, ПРОМИШЛЕНОСТ, СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.

ЩЕ ПОСТИГНЕМ НОВИ ВЪРХОВЕ ВЪВ ФУНДАМЕНТАЛНАТА НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕТО, ИНОВАЦИОННА ДЕЙНОСТ и ТВОРЧЕСТВО!

СЪВМЕСТНО ЩЕ ВЪРНЕМ НАИСТИНА БЕЗПЛАТНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ЛЕЧЕНИЕ!

ЩЕ ОСИГУРИМ ПОСТОЯННИ РАБОТНИ МЕСТА, ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ И ТВОРЧЕСКА РЕАЛИЗАЦИЯ ЗА ВСЕКИ ТРУДОСПОСОБЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН!

ЩЕ СИ ВЪЗРОДИМ АРМИЯТА, ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ, НАУЧНО ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИТЕ ИНСТИТУТИ И КОНСТРУКТОРСКИ БЮРА. ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ БЪЛГАРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ и СПЕЦИАЛНИ ЧАСТИ, ЗА ДА ГАРАНТИРАМЕ ЕФЕКТИВНАТА ЗАЩИТА ОТ ПОСЕГАТЕЛСТВА НАД ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРА ПО СВЕТА.

ЩЕ СИ ВЪЗСТАНОВИМ СИСТЕМАТА НА НАРОДНИТЕ ЧИТАЛИЩА, ДЕТСКО ЮНОШЕСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ И БИБЛИОТЕКИ КАТО ИСТИНСКИ ДУХОВЕН СТОЖЕР НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!

ЕКИПИ ОТ ИСТИНСКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРСКИ УЧЕНИ, ИСТОРИЦИ И АРХЕОЛОЗИ ЩЕ ПРЕНАПИШАТ ОТНОВО ДЕЙСТВИТЕЛНАТА ни СЛАВНА и ТРАГИЧНА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, ОТСТРАНЯВАЙКИ ОТ НЕЯ в ДНЕШНИТЕ УЧЕБНИЦИ и платени от тайните кукловооди ВСИЧКИ ФАЛШИФИКАЦИИ И ЛЪЖИ, ЦЕЛЯЩИ ДА ПОДРОНЯТ ВЕЛИЧИЕТО НА ДУХА НИ и ОПОРОЧАТ и ОБЕЗЛИЧАТ ГЕРОИЧНОТО НИ МИНАЛО, ЗА ДА ЛИШАТ НАЦИЯТА ОТ ИСТОРИЧЕСКИ КОРЕНИ, ТРАДИЦИИ И ГЕРОИ!

ЗАЕДНО ЩЕ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА, БЪДЕЩЕТО И ВЛАСТТА НА НАРОДА, КАТО ИЗГРАДИМ ИСТИНСКО НАРОДОВЛАСТИЕ, т.е. ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и ВЛАСТ на СУВЕРЕНА като ЕДИНСТВЕН, ВЪРХОВЕН и ПРЯК РАЗПОРЕДИТЕЛ с ВЛАСТТА, РЕСУРСИТЕ И СЪДБИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

ЩОМ ВЕЧЕ Е БИЛО, НЯМА НАЧИН ДА НЕ БЪДЕ ПАК! И ТО НА НОВО, ОЩЕ ПО-ВИСОКО НИВО, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕЛЕКТ ПОСТОЯННО СЕ Е РАЗВИВАЛ, ВЪПРЕКИ НАЛОЖЕНТО МУ МРАКОБЕСИЕ!

ЗА ТОВА НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВИ ПАРТИИ И ТЕХНИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНИ, ОПОРОЧЕНИ, КУПЕНИ И ФАЛШИФИЦИРАНИ "ИЗБОРИ", А САМО ОТ СИСТЕМА ЗА ПОСТОЯННИ НАРОДНИ РЕФЕРЕНДУМИ на база ОБЕКТИВНИ НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ за физическите и духовни способности и потребностите на народа и страната за РАЗВИТИЕ!

ПРЕСТЪПНИЯТ ПАРТИЙНО ОЛИГАРХИЧЕН МОДЕЛ ЗА „УПРАВЛЕНИЕ“ И РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ПРЕВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ВЪВ ВЕЧНИ БЕЗПРАВНИ ПАРТИЙНО-ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ, ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕНЕН ОТ СИСТЕМА ЗА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПОДБОР и ИЗДИГАНЕ НА НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ СРЕД ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ на база обективни нучни изследвания и чрез ОСЪЗНАТАТА ВОЛЯ НА НАРОДА, а не на база емоционално надъхване от партийно платени медии.

ТАКА ЗАЕДНО ЩЕ НЕУТРАЛИЗИРАМЕ СИСТЕМАТА ЗА СПУСКАНЕ "ОТГОРЕ" НА ПАРТИЙНИ КАНДИДАТИ, ЗА ДА НИ ИЗМАМЯТ С КЮФТЕТА, БИРИ и КОНЦЕРТИ, ПЛАТЕНИ ПАК ОТ ПАРИТЕ (субсидите), КОИТО СА НИ ОТКРАДНАЛИ или С ГЛАСОВЕТЕ, КОИТО ТЕ ЩЕ СИ КУПЯТ, ЗА ДА МОЖЕ ПАК ДА НИ ЯХНАТ И ГРАБЯТ.

ЩЕ НЕУТРАЛИЗИРАМЕ И ЛЪЖЕ МАЖОРИТАРНАТА "ИЗБОРАТЕЛНА" (нагласителна) СИСТЕМА, при която ВЪВ ВЛАСТТА ВЛИЗАТ САМО СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТИ, БАНКИ И НАРКО БАРОНИ, КОИТО ИМАТ ПАРИ, ЗА ДА СИ КУПЯТ КРЕСЛА В ПАРЛАМЕНТА, влагайки грабеното от нас в безумно скъпи предизборни кампании за концерти, медии и ПОДКУПИ!

ГЛАСУВАНЕТО ЗА КОЯТО И ДА БИЛО ПАРТИЯ или за който и да било (уж) "мажоритарен" кандидат и ВЪОБЩЕ ПРОВЕЖДАНЕТО НА "ИЗБОРИ", е УЗАКОНЯВАНЕ на СОБСТВЕНОТО НИ ОГРАБВАНЕ, защото никой средно статистически гражданин не може да си ПЛАТИ за създаване на своя партия и водене на предизборни кампании!

ЗАТОВА над 85% от ГРАЖДАНИТЕ СЕГА СА ЛИШЕНИ ОТ ИЗБОРНИ ПРАВА ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ, което е нарушение на Международна харта за правата на човека, Пакта за икономическите права,
Член 7 (а(i)) и Член 7 (с);

Т.е. сега гражданите имат право (уж) да избират, но НЯМАТ ПРАВО да бъдат избирани по икономически причини...

Виж подробности ОТ ТУК


Съобразени с Хартата за правата на човека ЗАЕДНО ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ СИСТЕМА ЗА ПОДБОР и ИЗДИГАНЕ на НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ СРЕД ДОСТОЙНИТЕ и РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, НЕ УЧАСТВАЛИ ДО ДНЕС В РЪКОВОДСТВО НА КОЯТО И ДА БИЛО ПАРТИЯ, БАНКА, ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ, СЪЮЗ НА ЕДРИ „ИНДУСТРИАЛЦИ И РАБОТОДАТЕЛИ“, СИНДИКАТ, РЕЛИГИОЗНА ОБЩНОСТ, СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ, МЕДИЯ, ПРИВАТИЗАЦИОННА СДЕЛКА или ПРЕСТЪПНА ИКОНОМИЧЕСКА ГРУПИРОВКА или УЖ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ, подмолно финансирана от тайни кукловоди!

ЕДИНСТВЕНО ТАКАВА СИСТЕМА, ИЗЧИСТЕНА ОТ ГОРНИТЕ СУБЕКТИ, НИ ГАРАНТИРА ПЪЛНО И КОМПЛЕКСНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ВЪВ ВЛАСТТА. ГАРАНТИРА НИ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ ПАРТИЙНИ ХИЕНИ И ТЕХНИТЕ БИЗНЕС КРЪГОВЕ И ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ, КОИТО 25 ГОДИНИ САМО МАНИПУЛИРАТ, ЛЪЖАТ И АЛЧНО ИЗСМУКВАТ КРЪВТА И ПОТТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЕДНА НАИСТИНА НЕЗАВИСИМА И СВОБОДНА СТРАНА – ДУХОВЕН СТОЖЕР И ПРИВЛЕКАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ВСИЧКИ НАИСТИНА СВОБОДНИ ХОРА И ТВОРЧЕСКИ ЛИЧНОСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ!

СТРАНА НА ПРАВДАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА, СВОБОДАТА И ТВОРЧЕСТВОТО!

ЕДНА НАИСТИНА НЕЗАВИСИМА ОТ КОЛОНИАЛНИ ОКУПАЦИОННИ ОРГАНИЗАЦИИ СТРАНА, КОЯТО САМА ПЕЧАТА И РАЗПОЛАГА СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИЧНИ РЕСУРСИ, ФИНАНСОВ СУВЕРЕНИТЕТ, НАЦИОНАЛНА БАНКА, ЗЛАТНИ ЗАПАСИ и ПРИРОДНИ РЕСУРСИ, А НЕ както сега да взема ВАСАЛНО СЪЩИТЕ КАТО УБИЙСТВЕНИ ЗАЕМИ и ЗАВИСИМОСТ от ЧУЖБИНА!

България има нужда от всеки един достоен свой син и дъщеря. Всички ние сме деца на нашето любимо и велико Отечество и сме горди да се наречем българи!

Няма земна сила, която може да спре един народ, дръзнал да се опълчи на тирана и поеме гордо по пътя на истинската свобода и национално възраждане.

Спрете да се заблуждавате и да слугувате на ПАРТИЙНИТЕ СЕКТИ. Служете и се борете само за своята и на децата си свобода, достоен живот, бъдеще и Родина!

АКО ИСКРЕНО ЖЕЛАЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ И ДА РЕАЛИЗИРАТЕ, ВСИЧКИ СВОИ и НА ДЕЦАТА СИ ТВОРЧЕСКИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ, ЗАЕМЕТЕ ДОСТОЙНО МЕСТАТА СИ СРЕД НАС.

АКО ЕДИН НАРОД Е ОБЕДИНЕН, ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ!

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!

подп. Валтер

https://www.bnoshipka.org/index.php?cat=30&subcat=1

http://www.facebook.com/groups/143898639120107


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-10-18 14:10:52