Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Подозиран за атентата в „Шарли ебдо“ живее в бежански лагер в България!!!
Логово диавола: правда о Швейцарии, сионизме и евреях.
Важна информация! Как да разпознаем терорист! Сподели!!
Нелегитимни партии и власт в България от 25 години
22-23.04.2017 - Операция "Южен Щит - 2017" !!!
ФАКЕЛНО МИТИНГ- ШЕСТВИЕ „ВЪН ДАВУТОГЛУ ОТ БЪЛГАРИЯ! НЕ НА НЕООСМАНИЗМА И ТУРСКАТА АГРЕСИЯ“

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!НЕЗАКОННАТА СИСТЕМА РАЖДА НЕЗАКОННИ ИЗБОРИ


ВАЖНО! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО И ЗАСТАНИ В СТРОЯ!
НЕЗАКОННАТА СИСТЕМА РАЖДА НЕЗАКОННИ ИЗБОРИ

Всички избори до сега са били незаконни и антинародни

Уважаеми сънародници, приятели и колеги!
Споделяме всички ВАШИ изводи, терзания и болки от поредния престъпен партийно-олигархичен фарс и театър на абсурда - наречен предсрочни "избори".

"ИЗБОРИ", НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ВЛАСТ КОИТО СА НЕЛЕГИТИМНИ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ 25 ГОДИНИ НА ПРЕСТЪПЕН ПАРТИЕН ГРАБЕЖ, ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и БАНДИТСКИ РАЗГУЛ.

Избори и власт които НИЕ, членовете на Българското Народно Опълчение „Шипка“ и Военен съюз не признаваме заради участието в тях на ЕДНА НЕЛЕГИТИМНА - според Българската Конституция- чл. 11, ал. 4 , Конституционен съд /решение № 4 от 21 април 1992 г. по к.д. № 1/91 г. / и европейските закони - ЕТНО РЕЛИГИОЗНА ПАРТИЙНА ФОРМАЦИЯ като ДПС.

ЛИПСВА ЗАКОННО РЕШЕНИЕ на КС, потвърждаващо законността на ДПС, тъй като КС не успява да осигури нужните за приемане на подобно решение седем гласа на съдии от Конституционния съд, които биха се съгласили да продадат закона, честта и душите си.

Напротив - шест (6) съдии от КС гласуват за това, че ДПС е противоконституционна партия, а само пет (5) в полза на обратната теза .

А съгласно чл.151, ал.1 от Конституцията Конституционният съд постановява решенията си само с мнозинство повече от половината от всички негови 12 съдии. Решението на петимата съдии не само, че не потвърждава законността на ДПС, а е постановено в нарушение на основен принцип на правото, според който всички колективните органи (вкл. съдебните) вземат решенията си с мнозинство.

Освен това сатанинското нелегитимно решение на петимата съдии (при необходимост от седем такива) е прието под безпрецедентен политически натиск от страна на бандата национални предатели, начело със сатаната Луканов и продажната върхушка в БКП, обвързана със западните спец служби чрез сметките си в западните банки.

Само бандата престъпници около Луканов имат сметка от съществуването на някаква незаконна етно-религиозна формация, за да може когато народът се опита да им потърси сметка за престъпленията и грабежите, да предизвикат етнически и религиозни конфликти и отвлекат вниманието му от собствените им престъпления. За целта Луканов и бандата партийни престъпници използват сред агентурата на службите за сигурност само тези етнически агенти, които са набеждавали умишлено собствените си сънародници в различна престъпления, за да си осигурят навеки луксозно съществуване за сметка на чуждите страдания и за да създадат с тяхната Юдинска помощ една удобна им антиконституционна етно-религиозна формация.

Освен това решението на петте съдии е постановено в нарушение на основен принцип, според който колективните органи (вкл. съдебните) вземат решения с мнозинство. Това прави цялата власт, Парламента, антинародните закони, партии и избори, проведени през тези 25 години, НЕЗАКОННИ, защото са съществували и действали при условието на ТОТАЛНА НЕЛЕГИТИМНОСТ на един от основните съучастници в тази организирана престъпна партийно олигархическа група, отнела с измама и престъпления свободата, властта и ресурсите на народа ни.

Разсъждавайте абсолютно логически, ръководени от конкретния пример, че всяко съдебно решение, взето от съдебен състав, в които един от членовете е лишен от съдийски права или няма абсолютно никаква юридическа подготовка и съдийски права, прави абсолютно всички съдебни решения на този съдебен състав НЕЗАКОННИ И НИЩОЖНИ ПО ПРАВО.

Единствената причина ръководството на ДПС (не членската маса, която е същата бедна, безработна и беззащитна жертва на партийните елити като всички нас) да се държи толкова нагло и презрително към народа ни, е редовното участие на всички уж български, родолюбиви и патриотични партии в незаконните избори и Народно събрание.

ИМЕННО УЧАСТИЕТО на водените от алчността си, и жажда си за власт и държавни субсидии ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ във всички поредни фалшиви и незаконни (поради гореизброените причини) ЛЪЖЕ ИЗБОРИ са единственото, което всъщност ЛЕГИТИМИРА ОТЧАСТИ, съществуването и разграбването на държавата от алчното ръководство на ДПС.

Не редовите членове на ДПС са ни виновни за днешният позор и страдания. Нито пък ромите, които пак са продали за десетина лева гласовете си. Не братя и сестри мои.

НИЕ САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО!

Защото вместо да се обединим и само за няколко дни да пометем цялата продажна партийно-олигархическа сган, която вече 25 години само ви лъже и граби и да си отвоюваме и върнем обратно правата, свободата и държавата, продължаваме да се делим на партии и да им служим. И оставяме като дебили и покорни овце да ни заблуждават родните престъпни партийни елити, които уж защитават правата ви, а всъщност защитават само бездънните джобове на партийните вождове и тяхното обкръжение и нехаят за вас - редовите членове и за народа ни.

Точно продажната нашенска партийно олигархическа сган от партийни боклуци и всички пишман патриоти, които се съгласиха за едните субсидии да легитимират този престъпен модел за управление и унищожение на България, накрая доведоха страната до пропастта и до такова падение, че всеки български мъж (ако е истински мъж, а не политик, педерас, педофил, проститутка) да го е срам да се погледне в огледалото заради тоталната продажност и предателство на лица, наричащи себе си българи.

Предателство и национална измяна които бяха извършени дори от страна на неколцина български граждани, наричащи себе си офицери, продали честта на пагона и услужливо влезли в партийните листи. А един от тях - генерал Симеон Симеонов, дори оглави листата и на ДПС, за да им осигури повече български гласове. И именно заради нашите родни изменници и тяхното подло, гнусно и непростимо предателство - снощи Местан беше толкова нагъл.

Точно тези предатели му дадоха кураж надменно и все по-нагло да ни поучава с назидателен тон от трибуната в НДК, указвайки, че именно той и ДПС били националният капитал на България, с който всички българи трябвало да се съобразяваме.

Стигна и по далеч, като обяви, че ако ДПС е втора политическа сила (а тя вече наистина е такава, като към техните гласове се добавят и тези за ББЦ на Бюреков, която е дъщерната им партия, създадена и финансирана от Местан и Дилян Пеевски), то значи българският народ вече бил узрял и съгласен да бъде управляван от ДПС.

Т.е. българският народ е покорно съгласен турският полумесец отново да се развее над окупираните от турската агентура БЪЛГАРСКО Народно събрание, власт и столица.

Изходът е един:
Сплотяване на всички истински българи – мъже, жени и деца - в роти, батальони , бригади и под знамето на Българското народно опълчение „Шипка“.

Обединение на всички будни и вече прогледнали българи в щабове и комитети на опълчението по села и паланки. А после с общи усилия и кой с каквото може да е полезен, да се подготвим и да се вдигнем като един! Та да си освободим със силата на духа и оръжието на гнева страната и изметем всички престъпни партийни банди в небитието и си върнем обратно свободата, бъдещето, достойнството, правата, ресурсите и държавата.

Като преди това трябва да принудим всички родни предатели, изменници и народни изедници, продали своят род, кръв, съвест и чест за ограбените пак от нас 30 сребърника на Местан да напуснат веднага редиците на това незаконно етно-религиозно формирование.

Открийте всеки един от известните вече национални предатели, изменници и народни изедници като:

Симеон Симеонов, Йордан Цонев, Камен Костадинов, Александър Методиев, Веселин Пенев, Георги Горанов, Петър Ангелов, Петя Раева, Янко Янков, Щерю Щерев, Делян Пеевски и други такива тук:

http://www.dps.bg/people/narodni-predstaviteli.aspx

и денонощно ги разобличавайте пред техните съграждани, род и съседи, та нека всички да видят кои са тези позорни ЮДИ, които опозориха родовете си и плюха на имената, честта и кръвта на предците си и на милионите българи, избити през петвековната окупация и стотиците хиляди изклани по време на Априлското въстание и Руско-Турската освободителна война. Само така ще прочистим България не само от престъпните партийни мърши, а и от всички предатели и ще си върнем обратно Отечеството и свободата. Трябва да участваме всички, обединени заедно в опълчението като ЕДИННА НАРОДНА АРМИЯ, след като вече нямаме дори и такава, а съществуващи останки от нея са отдавна продадени от българските министри на отбраната и разни генерали.

Господа офицери, сержанти и войници, служители на МВР и Българските служби за сигурност. Повтарям - българските!

Запомнете добре, че този престъпен партийно олигархичен режим е НАЗАКОНЕН и спрете да му СЛУЖИТЕ, ДА ЗАЩИТАВАТЕ (с кръвта и живота си) и ПОДКРЕПЯТЕ ТЕЗИ АЛЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ОГРАБИХА НЕ САМО НАРОДА, А И ВАС И ВАШИТЕ СТРАДАЩИ ДНЕС ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА.

БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!!!

СПРИ ДА ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ, СУБСИДИИ И ТЕГОБИ И ДА РАБОТИШ АНГАРИЯ НА НЕЗАКОННИЯ ПАРТИЙНО МАФИОТСКИ ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ!

СЪБУДЕТЕ СЕ И ДА СЕ ОБЕДИНИМ И СИ ПЛЮЕМ НА РЪЦЕТА ТА ДА СИ ОСВОБОДИМ ПОНЕ ДЕЦАТА И РОДИНАТА.

Кой с каквото може, трябва и е нужно да бъде полезен на общото дело народно:

"богатий с парите, учений с ума,
момите с иглата, бедний с труда...",

както го е писал недостижимият Вазов. Само това е пътят, ДОСТОЙНИ И ГОРДИ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИ И НАРОДЕ МОЙ - борба да край и дори ако се наложи до последна капка, свята българска кръв.

Иначе всичко вече би било загубено и сме обречени отново петстотин години да се превърнем в роби на Доган, Местан, Ердоган и родните продажни еничари, но този път завинаги.

И този път незаконни и предрешени избори.

ДЕНЯТ НА НАШЕТО БЪДЕЩО ОСВОБОЖДЕНИЕ И НОВО НАЦИОНАЛНО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ВЕЧЕ ЧУКА НА ВРАТИТЕ НИ И ТРЯБВА ДА СМЕ ДОСТОЙНИ И ГОТОВИ ДА ГО ПОСРЕЩНЕМ. САМО ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО И НА ВЪСТАНАЛИТЕ ПРОТИВ ТОЗИ АНТИ БЪЛГАРСКИ ГЕНОЦИД УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ НА НАШАТА МИЛА РОДИНА ЩЕ ИЗВОЮВАМЕ СВОБОДАТА НА НАШИТЕ ДЕЦА, ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ.

СКОРО ВСИЧКО ЩЕ СЕ РЕШИ С ВОЛЯ, ДУХ И СТОМАНА НА ВЪСТАНАЛИТЕ УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ НА БЪЛГАРИЯ!

Под марша на ЖЕЛЕЗНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛКОВЕ и народните тояги по алчните, мазни и ненаситни задници на партийни елити!

Родината или смърт!

подп. Валтер – позивна Кабул

Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз

за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-10-06 12:10:06