Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Запасняк написа до министъра защо не може да го мобилизират! Очакват 99% дезертьори!
Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в Южна България ЗАВИНАГИ с благословията на правителството?!!
Воински съюз "Васил Левски": Предстои ни обединени да извървим пътят към свободата и бъдещото българско национално възраждане!
Опровержение на абсурдните медийни лъжи, отправени по патриота Джим Доусън и граничните патрули на България!
Американската телевизия "NBC News": Патрулите на Воински съюз "Васил Левски" защитават Европа!
CYBERPOL, ECIPS и Воински съюз "Васил Левски" - обединени срещу корупцията и нелегалния трафик!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Публикации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



Истанбулската конвенция - еднополови бракове, транссексуални, още Мигранти и отнемане на български деца??? (ДОКАЗАТЕЛСТВА)


ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА" ОТНОВО НА ПЪРВА ЛИНИЯ ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА!

До Министър-председателя и до Министерския съвет - в случай, че не представите отговор в законоустановения 14-дневен срок и/или не предоставите доказателства ще приемем, че или договора е подписан без да са направени съответните проучвания и в този смисъл е крайно необоснован, или са налице много сериозни причини за укриване на истината от гражданите на Република България!

Същото се счита и като официално предупреждение от страна на Воински съюз и БНД "Шипка", че на всеки, който си позволи да подпише тази сатанинска конвенция, целяща окончателно да унищожи българският народ и държава, ЩЕ МУ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ.

Като истински българи СПОДЕЛЕТЕ И ПОДКРЕПЕТЕ спасението на вашите деца и семейства.

Гей-бракове, Истанбулска конвенция, Цецка Цачева

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ПИСМОТО:

До Бойко Борисов,
Министър-председател на Република България
До Министерски съвет

Заявление за достъп до Обществена информация относно: Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие

От сдружение с нестопанска цел
Български Воински Съюз “Васил Левски”, ЕИК 176683247
Адрес: ул. Пирот 8А, Варна
Представлявано от Дико Ангелов Соколов

Уважаеми г-н Борисов,
Уважаеми Министри,

Във връзка с дебатите относно Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие и необходимостта обществото да вземе информирано решение относно ратификацията й, на основание на ЗДОИ в законоустановения срок да ни бъде предоставена следната информация:

1. Разполагала ли е Екатерина Захариева с нужните правомощия да подпише договора относно Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие (Конвенцията) към датата, на която е положила подписа си? При положителен отговор представете документа, с който е оправомощена.

2. Kонвенцията задължава страните да променят своите конституции, при това „без забавяне“ (чл.4, т.2 от Конвенцията). Кои текстове от Конституцията на Република България са в колизия с Конвенцията и ако беше ратифицирана, следваше да бъдат променени?

3. Знаете ли, че в страните, които са ратифицирали конвенцията, стотици хиляди деца са отнети от семействата им и са предадени на приемни семейства – именно въз основа на Конвенцията? Към отговора следва да предоставите доклади и отчети от страните, ратифицирали Конвенцията, и конкретно за Швеция и Норвегия. В случай, че не разполагате с официални данни, следва да ги изискате от съответните органи и да ни ги предоставите допълнително, в разумен срок съобразно ЗДОИ.

4. Знаете ли, че в страните, ратифицирали Конвенцията, отнемането на деца се извършва от членове на GREVIO, без съдебно решение?

5. Знаете ли, че ако Конвенцията беше ратифицирана, Република България трябваше да поеме издръжката на структурата, която на практика щеше да отнема деца въз основа на нейните разпоредби? Какъв е размер на средствата, които България щеше да отдели, ако Конвенцията беше ратифицирана?

6. Съгласно конвенцията членовете на GREVIO се ползват с имунитет? – чл.66 т. 7 от Конвенцията. Ако Република България беше ратифицирала Конвенцията, щеше ли да разполага с механизъм за противодействие при неправомерни действия от страна на членове на GREVIO? При положителен отговор представете доказателства за вече приложени добри практики на успешно противодействие в държави, които са ратифицирали Конвенцията.

7. Знаете ли, че много от отнетите деца, на възраст 0-7 години, са се самоубили /поради това, че не са издържали на сексуалните извращения, на които са подложени от приемните семейства/? Представете статистически данни.

8. Информирани ли сте, че Конвенцията не може да се подпише с резерви (чл.78)?

9. Знаете ли, че ако Конвенцията беше ратифицирана, Република България следваше да финансира НПО-та, осъществяващи дейности във връзка с Конвенцията?

10. Какви последици са били предвидени за родителите, които се противопоставят на обучението по джендър – програми съгласно чл.45, т.2? Ако Конвенцията беше ратифицирана, България щеше да бъде задължена да приеме тези мерки!

11. Знаете ли, че всеки джендър може да поиска убежище в България и нямаме право да му го откажем, тоест. всеки терорист може да се обяви за джендър и България е длъжна да му осигури убежище?

12. Какви са причините, поради които се обсъжда денонсирането на Конвенцията от страна на Полша?

13. Знаете ли, че Конвенцията задължава страните да въвеждат в учебния материал обучение по „нестереотипни роли на половете” (чл.14), както и изкореняване на „стереотипните роли” (чл.12), т.е. семейните ценности? От каква възраст започва това обучение в страните, които са я ратифицирали?

14. Информирани ли сте, че в някои училища от години се проповядва джендър-идеологията. На какво основание? Посочете конретните училища, в които е въведено насилственото обучение, в разрез с чл.47 от Конституцията на чл.47 ал.1 от Конституцията на Република България.

При отговора следва да имате предвид високата степен на обществена значимост на поставените въпроси. Исканата информацията попада и в обхвата на чл.14 ал.2, т.2 и т.3 от ЗДОИ. Налице е "Надделяващ обществен интерес".

В случай, че не представите отговор в законоустановения 14-дневен срок и/или не предоставите доказателства ще приемем, че или договора е подписан без да са направени съответните проучвания и в този смисъл е крайно необоснован, или са налице много сериозни причини за укриване на истината от гражданите на Република България.

Напомняме Ви, че съгласно разпоредбите на глава 5 от ЗДОИ отговорността и административната санкция при липса на произнасяне в срок по заявление за достъп до обществена информация са персонални.

Настояваме в едномесечен срок от получаване на настоящото заявление да прекратите всяка форма на проповядване на джендър-идеологията в Българските училища, като гарантирате на родителите изпълнение на Конституционните им права, в т.ч. по чл.47 ал.1 от Конституцията на Република България.

При неизпълнение на срока ще бъдем принудени да предприеме съответните мерки за преустановяване на продължаващото с години престъпление срещу държавата и Конституцията на република България.

Информираме Ви, че от всички лица, отговорни за тези престъпления срещу държавата и българското общество ще бъде търсена персонална отговорност!

Уведомяваме Ви, че на основание чл.17 от ЗДОИ настоящото заявление и отговора Ви или липсата на отговор ще бъдат сведени до знанието на широката общественост. Право за разпространението намираме и в § 1 от Допълнителни разпоредби, т.5 б.а и б.д.

Дико Соколов /Председател

гр. Варна
19.02.2018

Воински съюз "Васил Левски" - БНД "Шипка"
ПОБЕЖДАВАТ ДЕЙСТВАЩИТЕ И СИЛНИТЕ ДУХОМ!
за връзка с щаба: BNOSHIPKA@GMAIL.COM
тел: /

Гей-бракове, Истанбулска конвенция, Цецка Цачева

Гей-бракове, Истанбулска конвенция, Цецка Цачева

Гей-бракове, Истанбулска конвенция, Цецка Цачева

 

ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ - ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ, ТРАНССЕКСУАЛНИ, ОЩЕ МИГРАНТИ И ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА??? (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

Гей-бракове, Истанбулска конвенция, Цецка Цачева

С тази конвенция, освен опита да превърнат всички българи и децата им в гейове, лесбиики и педофили, тайно се опитват да ни измамят, та да ни принудят да приемаме и всички Мигранти - защото иначе уж сме щели да им нарушим правата да се определят сексуално. Явно домашното насилие и насилието срещу жените се използва просто за прикритие на поредните планове да се унищожат цяла Европа и най-вече държавите и народите, които са непокорни и искат да си запазят семейния бит морал и традиционни национални ценности.

Детска “Енциклопедия в комикс” на български език хвали хомосексуализма и хирургическата смяна на пола. (цък) Прокарват идеите за легализиране на инцес (секс с роднини, при което се раждат деца с мутации) и зоофилия (секс с животни, дори откриват публични домове с кози, овце и кучета в Европа). (цък, цък, цък, цък, цък и цък) Български съд е разрешил транссексуален да осинови дете. (цък)

Само като погледнете, че почти всички държавни лидери в големите страни от ЕС и почти цялото ръководство на Съюза нямат деца, ви е ясно за какви хора става въпрос и какво се опитват да ни пробутат подмолно. Та да могат да ни отнемат децата, за да... Помните наскоро случая с пефофилската мрежа, която уж разследваха. Когато стана ясно, че в нея са евродепутати, еврокомисари и прокурори, разследването веднага приключи. Сега вече всичко е ясно.

Време е да защитим децата си!

 

Прилагаме и документ-доказателство! С подписа на Цецка Цачева, документ от 01.11.2017г. ! В който черно на бяло пише "да се регламентират у нас еднополовите бракове"! (цък)

Гей-бракове, Истанбулска конвенция, Цецка Цачева

По-надолу в документа:

Гей-бракове, Истанбулска конвенция, Цецка Цачева

 

КОИ НПО-ТА УЧАСТВАТ В ПРОКАРВАНЕТО НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

В Европа вече се оганизират детски гей-паради и се отнемат деца от хетеросексуални семейства, предавайки ги на гей-семейства за... възпитаване. (цък , цък и цък)

Кои НПО-та ще участват в Междуведомствената работна група, работеща по въвеждане в бългаското законодателство на принципите и изискванията на Истанбулската конвенция : (цък)

- "Джендър алтернативи"

- "Български Хелзински Комитет" ("БХК")

- "Български център за джендър изследвания"

- "Младежка ЛГБТ организация Действие"

* ЛГБТ идва от английски (в оригинал - LGBT - "Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender/Transexual"), в превод на български ясно гласи:
"Лезбийки, Гей, Двойносексуален, Трансполов/Транссексуален" !
(цък)

Гей-бракове, Истанбулска конвенция, Цецка Цачева

Относно ЛГБТ организациите в България и дейността им от дълги години:

- "Младежка ЛГБТ организация „Действие“ е най-голямата по рода си неправителствена организация, сформирана в началото на 2010 г. Нейните основни цели са предоставяне на помощ и подкрепа за млади хомосексуални, бисексуални и трансполови хора, развитие на самоуверена ЛГБТ общност."(цък)

- "ЛГБТИ организациите осъдиха хомофобната кампания срещу Истанбулската конвенция" (цък и цък)

- "Български Хелзинки Комитет" номинира за 2-ри път ЛГБТ организация за "Човек на годината" (цък и цък)

В същото време Красимир Кънев отрепетирано повтаря "нищо подобно няма" относно присъствието на "третия пол", гей-браковете и личния материален интерес на "БХК" в Истанбулската конвенция?!...

 

КАК ПРОКАРВАНЕТО НА ТРАНССЕКСУАЛНИ И ПЕДОФИЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ УВЕЛИЧАВА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ !

Живея в Америка и мога да кажа, че тук положението е още по-страшно. Закони против насилието има и сега в Америка и Европа, затова международни конвенции, дублиращи функцията на националното законодателство, не са необходими.

За да разберете кому е нужна подобна конвенция, вижте какво е новото в нея - въвеждане на термини като джендър, джендър идентичност, сексуална ориентация, мигрантски статус. От практиката е доказано, че въвеждането на подобни термини в антидискриминационните клаузи в Америка и други държави доведе до многократно усилване на престъпленията към жени - мъже и сексуални престъпници бяха допуснати в женските тоалетни, съблекални и къпални. На жените и малките момичета им беше заповядано да се къпят, събличат и пикаят заедно с тях.

Мюсюлмански нашественици бяха поканени в отделните държави да изнасилват жените и избиват населението. ЛГБТ мафии глобяват, банкрутират и дори вкарват в затвора християни, които отказват да им пекат сватбени торти или да им издават брачни свидетелства.

В часовете по сексуално образование педофили обучават петокласниците как да правят анален и орален секс, а гимназистите - как да практикуват S&M. Травестити обикалят детските градини и подканят почти бебетата там да станат drag queens (в превод "травестит" от английски - цък).

Побъркани и перверзни родители и осиновители сменят пола на малки деца, тровят ги с хормони, спират пубертета им и ги кастрират.

Истанбулската Конвенция не цели да намали насилието срещу жени, а да го легализира и увеличи.

Конвенцията е подготвена за приемане в България от 9 ЛГБТ НПОта, спонсорирани от Сорос. Тези НПОта НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ жените, те работят за унищожаването на термина жена.

Източник: www.facebook.com

 

ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОД НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ОТ САЙТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

Освен това публикуваме и цитати от официалния превод на Истанбулската конвенция, публикуван и видим за всеки на сайта на Европейския парламент! Превод, който умишлено се покрива!

Обърнете внимание на целите:

- защита от дискриминация, основана на "сексуална ориентация" и "идентичност, основана на пола" (чл. 4, т. 3);

- задължително изучаване в училищата (забележете - "на всички образователни равнища"!) на въпроси като "нестереотипни роли на пола" (чл. 14); (в Нова Зеландия вече четат приказки за гейове, лесбийки и трансджендъри в детските градини на деца на възраст 2 г. и половина - цък)

- задължително предоставяне на статут на "бежанец" "основано на пола", без право на връщане (чл. 60);

- защита от дискриминация, основана на "религия, политически или други убеждения" (чл. 4, т. 3) - т.е. тотална цензура на всеки мислещ различно от политическите партии (знаете, че педофилите си направиха партия в Европа), както и право на строеж на молитвени храмове за Сатанисти и всякакви секти;

- защита от дискриминация, основана на "статут на мигрант или на бежанец, или друг статут" - дава се право на всеки педофил-рецидивист, освидетелстван луд или друг "статут" да обгрижва децата ви в детските градини; и т.н. аналогични случаи - защото иначе им се нарушавали правата да работят щастливо;


Анализ на Воински съюз "Васил Левски" по темата Истанбулска конвенция

Глава I. Член 3. Подточка В: "„пол“ означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;"

Глава I. Член 4. Точка 3: "Прилагането на разпоредбите на настоящата Конвенция от страните, по-специално мерките за защита на правата на жертвите, трябва да бъде осигурено без всякаква дискриминация, основана на пол, социален пол, раса, цвят на кожата, език, религия, политически или други убеждения, национален или социален произход, принадлежност към национално малцинство, имуществено състояние, рождение, сексуална ориентация, идентичност, основана на пола, възраст, здравословно състояние, увреждания, семейно положение, статут на мигрант или на бежанец, или друг статут."

Глава III. Член 14. Точка 1: "Страните предприемат, където е подходящо, необходимите стъпки за включване на съобразен с развиващите се възможности на учащите се учебен материал по въпроси като равнопоставеност между жените и мъжете, нестереотипни роли на пола, взаимно уважение, ненасилствено разрешаване на конфликти в междуличностните отношения, насилие над жените, основано на пола, и право на лична неприкосновеност, в официалните учебни програми и на всички образователни равнища."

Глава III. Член 14. Точка 2: "Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на посочените в параграф 1 принципи в неформалните образователни структури, както и в спортни, културни и развлекателни структури и в медиите."

Глава VII — Миграция и убежище. Член 60 — Молби за убежище, основани на пола. Точка 2: "Страните осигуряват тълкуване, отчитащо особеностите на пола, на всяко от основанията на Конвенцията, а когато бъде установено, че преследването, от което се опасява лицето, е на едно или повече от тези основания, кандидатите следва да получават статут на бежанец съгласно съответните приложими инструменти."

Глава VII. Член 60. Точка 3: "Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за разработване на отчитащи особеностите на пола процедури за приемане и служби за подкрепа на лицата, търсещи убежище, както и на насоки, свързани с пола, и процедури за убежище, отчитащи особеностите на пола, включително определяне на статут на бежанец и заявление за международна закрила."

Глава VII. Член 61 — Принцип за забрана на връщането: "Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за спазване на принципа за забрана на връщането в съответствие със съществуващите задължения съгласно международното право."

Официалният документ с подписа на Цецка Цачева, от 01.11.2017: www.parliament.bg

Официален превод на Истанбулската конвенция - английски език: eur-lex.europa.eu

Официален превод на Истанбулската конвенция - български език: eur-lex.europa.eu

 

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

Вече се продава ДетскаЕнциклопедия в комикс” на български, която хвали хомосексуализма и хирургическата смяна на пола. (цък)

Норвежката служба Barnevernet е известна с честото отнемане на деца от семействата им. Най-фрапантният случай е от 2015 г., когато румънското семейство Бонариу губи петте си деца (най-малкото от които е бебе на три месеца) заради „християнска индоктринация“ (т.е. възпитаване на децата в традиционните хистиянски ценности на уважение, помощ към ближния и човечност - цък). Това не е първият подобен случай. (цък)

Смел американец открито говори за "третия пол".

От 2019 г. в Англия задължително ще се провеждат часове по сексуално образование, включващи транссексуалност и полова идентичност във всички основни и средни училища. Родителите няма да имат право да откажат участие на децата си в тези часове. Тези, които са против транссексуални идеологии, рискуват децата им да бъдат отнети от социалните служби. В Англия дори искат да се замени думата “бременна жена” с “бременен човек”???

Траснполови (чиите права защитават ЛГБТ организациите) са хора, претърпели "смяна на пола" (хирургическа козметична операция, при която се оформя уж противоположен полов орган, превръщайки пациента в стерилен - няма да може да има повече деца) - особено плашещо е това, когато деца в ранна детска възраст остават за цял живот стерилни, а родители им няма право да им откажат, защото 20-тина НПО-та им дишат във врата и ги заплашват или с отнемане на децата им (и даването им в гей-семейства) или със затвор (заради "насилие над детето", вкл. и когато го карат да си пише домашните или да помага вкъщи!!!)

Български съд е разрешил транссексуален да осинови дете. Адвокатът на осиновителя, представител на “третия пол”, е сред най-яростните лобисти за ратификацията на “Истанбулската конвенция” - Йорданка Бекирска (има я на снимка с БХК-Кънев, гордо вееща ЛГБТ знаменцето) - изпълнителен директор на финансираната със соросоидни грантове фондация “Български адвокати за правата на човека”. (цък)


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2018-01-19 14:01:28