Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Официално всеки момент 500 000 сирийски бежанци готови да тръгнат към България, чакат да отворят границите!
US-експерт: Заради дълговете си САЩ сблъскват ЕС и Русия в Украйна
Кой целенасочено внедрява мутри в МВР, за да компрометира чрез тях почтените полицаи и да накара народа да ги намрази???
ВАЖНО ! РАЗПРОСТРАНИ ! Политическата мафия ни настройва едни срещу други!
До всички координатори на Воински съюз "Васил Левски", операция "Южен щит 2" /24-25.09.2016/
Воински съюз "Васил Левски" се включи в изграждането на оградата България-Турция!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!РАЗПРОСТРАНИ! ПОДГОТВЯ СЕ ПРОВОКАЦИЯ В АСЕНОВГРАД СРЕЩУ ВОИНСКИЯ СЪЮЗ И БНО "ШИПКА"!


ДО ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ВОЙНСКИ СЪЮЗ И БНД "ШИПКА"!

ВАЖНО! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО!!!

НАШИ АГЕНТУРНИ ИЗТОЧНИЦИ СРЕД СЛУЖИТЕЛИТЕ НА БХК НИ ПРЕДУПРЕДИХА, ЧЕ СЕ ПОДГОТВЯ МАЩАБНА ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ НАШИТЕ ДВЕ ОРГАНИЗАЦИИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НИ ПО ВРЕМЕ НА ПОДГОТВЯНИТЕ НОВИ ПРОТЕСТИ В АСЕНОВГРАД ПО ВРЕМЕ НА ПОЧИВНИТЕ ДНИ. ЦЕЛТА И ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ВЪОРЪЖЕН СБЛЪСЪК С ЦИГАНИТЕ В ГРАДА, УЖ ПРУДИЗВИКАН ОТ НАС, ЗА ДА БЪДЕ ПОДПАЛЕН ЕТНИЧЕСКИ КОНФРИКТ, КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ БЪДЕ ПОДПАЛЕН И ЦЕНТЪРА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХАРМАНЛИ И БЪДАТ ЗАСТРЕЛЯНИ НЯКОЛКО НЕЗАКОННИ МИГРАНТИ В РАЙОНА НА ЮЖНАТА ГРАНИЦА.

ЦЕЛТА НА ТАЗИ САТАНИНСКА ПРОВОКАЦИЯ Е НАШИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЩЕ БЪДАТ ОБВИНЕНИ В РАЗПАЛВАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКА ВОЙНА, УБИЙСТВА И ТЕРОРИЗЪМ, С ЦЕЛ РЪКОВОДСТВАТА, РЕГИОНАЛНИТЕ КОМАНДИРИ И ПО-ДЕЙНИТЕ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НИ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И ХВЪРЛЕНИ В ЗАТВОРА.

А ОРГАНИЗАЦИИТЕ НИ ДА БЪДАТ ОКОНЧАТЕЛНО ЗАБРАНЕНИ, КАКВОТО Е ИСКАНЕТО НА БХК, ЛЪЖЕ ПРОТЕСТНАТА МРЕЖА И ПАРТИЯТА НА ЗЕЛЕНИТЕ, КАКТО И НА ТЕХНИТЕ ЗАДГРАНИЧНИ СПОНСОРИ И КУКЛОВОДИ.

СПОРЕД НАШИТЕ ИЗТОЧНИЦИ, ЗА ЦЕЛТА В СОФИЯ ВЕЧЕ СА ПРИСТИГНАЛИ ПРОФЕСИОНАЛНИ НАЕМНИЦИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ, ПЛАТЕНИ ОТ ЧУЖДИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ /ВЪЗМОЖНО И ОТ СОРОС/ , КОИТО ЩЕ УЧАСТВАТ В ПРОВОКАЦИЯТА – ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ОБЛЕЧЕНИ В НАШИ УНИФОРМИ И С ШЕВРОНИТЕ НА ОПЪЛЧЕНИЕТО. СЪЩИТЕ СИГУРНО ЩЕ БЪДАТ И ВЪОРЪЖЕНИ, МАКАР ВСИЧКИ В СТРАНАТА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ЗАРАДИ ПРОДАЖНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ СТРАХУВАЩИ СЕ ОТ ЛЮБОВТА НА НАРОДА, НИЕ КАКТО И НАРОДА НИ НЕ РАЗПОЛАГАМЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ И ЗАЩИТАВАМЕ ЮЖНАТА ГРАНИЦА НЕ ВЪОРЪЖЕНИ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ПОДГОТВЯНАТА ОТ РОДНИ И ЧУЖДИ ПРЕСТЪПНИЦИ МАЩАБНА ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ НАШИТЕ ДВЕ ОРГАНИЗАЦИИ, ПО ЗАПОВЕД НА ЩАБА, СЕ ЗАБРАНЯВА ВСЯКАКВО УЧАСТИЕ И ПРИСЪСТВИЕ НА ЧЛЕНОВЕ НА ДВЕТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В АСЕНОВГРАД.

ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ НАПРЕЖЕНИЕТО В СТРАНАТА СЛЕД ПРОВОКАЦИЯТА МОЖЕ ДА ЕСКАЛИРА И ХИЛЯДИТЕ РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ /КОИТО ОТДАВНА ОКУПИРАПА ОТДЕЛНИ КВАРТАЛИ И ЧАСТИ ОТ ГРАДОВЕТЕ НИ - ВЕЧЕ СА ТУК/ МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ОРГАНИЗИРАНАТА ОТ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ КУКЛОВОДИ ПРОВОКАЦИЯ, ЦЕЛЯЩА ДА ИМ ОСИГУРИ ПРЕДЛОГ, ЗА ДА ПРЕМИНАТ КЪМ АГРЕСИВНИ ДЕЙСТВИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.

ЗАПОВЯДВАМ

ВСИЧКИ ГРУПИ НА ВОИНСКИЯТ СЪЮЗ И ОПЪЛЧЕНИЕТО НЕЗАБАВНО ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ НА ТРИДЕСЕТ КИЛОМЕТГРА ОТ ГРАНИЦАТА, КАТО ОСТАНАТ В ПЪЛНА ГОТОВНОСТ ПРИ ВЪЗНИКНАЛА НУЖДА - СВЕТКАВИЧНО ДА СЕ ЗАВЪРНАТ В МЕСТАТА НА ПОСТОЯННОТО СИ БАЗИРАНЕ И СЕ ПОСТАВЯТ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА РЕГИОНАЛНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ.

НЕКА ОСТАВИМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР, КОИТИ СА НАШИ СЪНАРОДНИЦИ /И НА КОИТО НИЕ - НАРОДЪТ - ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ/ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА В АСЕНОВГРАД, КАТО БЪДЕМ В ГОТОВНОСТ ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ АГРЕСИВНИ ДЕЙСТВИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ В РАЗЛИЧНИТЕ ГРАДОВЕ НА СТРАНАТА ПРОВОКИРАНИ ОТ РОДНИ И ЧУЖДИ ЕМИСАРИ, РАДИКАЛНИ ТЕРОРИСТИЧНИ КЛЕТКИ И КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЕДНАГА ДА ОКАЖЕМ ПОМОЩ В ТЯХНОТО НЕУТРАЛИЗИРАНЕ И В СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА СИ. НИЕ НЕ СЕ ПЛАШИМ ОТ НИЩО. ДВА ПЪТИ СМЪРТ НЯМА. ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ВОИНИ НЕ СЕ ПОДДАВАТ НА ПЪРВОСИГНАЛНИ И ДЕБИЛНИ ЕМОЦИИ, А СЕ ПОДЧИНЯВАТ САМО НА ЗАПОВЕДИТЕ НА ЩАБА СИ, И НА ЖЕЛЯЗНА ВОЕННА ДИСЦИПЛИНА.

НИЕ СЛУЖИМ САМО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, А НЕ НА АЛЧНИТЕ ЗА ВЛАСТ И СУБСИДИИ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ И ПРОДАЖНИ ПРАВИТЕЛСТВА!

БЪДЕТЕ ГОТОВИ ПРИ ЗАПОВЕД ОТ ЩАБА ДА РЕАГИРАТЕ ТАКА КАКТО СМЕ ВИ ПОДГОТВЯЛИ И ОЧАКВА ОТ НАС МНОГОСТРАДАЛНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ИСТОРИЯТА И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!

РЕГИОНАЛНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ДА ПОДДЪРЖАТ ПОСТОЯННА ВРЪЗКА С ЩАБА И РЕГУЛЯРНО ДА НИ ИНФОРМИРАТ ЗА ОПЕРАТИВНАТА ОБСТАНОВКА В ТЕХНИТЕ РЕГИОНИ! НИКАКВА ПАНИКА, ХАОС ИЛИ ЕМОЦИИ. ЩЕ СЕ СПРАВИМ С ВСИЧКО!

ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА, НЕЗАВИСИМА, СУВЕРЕННА И ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТЬ!
НАЧ ЩАБ


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2017-07-01 17:07:09