Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Путину придётся таки открыть ящик Пандоры, и это произойдёт совсем скоро!
Бежанците призовават за джихад в Дания – в страната вече митингуват за въвеждане на шериата!!!
Г-да продажни политици, съсипали българската държава и продали народа в робство, няма как да ни спрете!
Излезе наяве шокиращият официален превод на ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ! Виж какво се опитват да ти наложат!!!
Интервю по "Дарик Радио" с Воински съюз "Васил Левски" и Българско Народно Опълчение "Шипка"
Официално обръщение на Воински съюз "Васил Левски" до Президента на Република България!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Ердоган иска връщането на Османската империя!


ЕТО ЗАЩО БОРИСОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА. ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ!

ЕРДОГАН, ОТКАЗВАЙКИ СЕ ОТ Е.С. И ВКАРВАЙКИ ТУРЦИЯ В ШАНХАЙСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО, ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА НИКАКВА ПРЕЧКА ПРЕД НЕГО ДА ПУСНЕ МИЛИОНИТЕ РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ, ТЕРОРИСТИ, ЕМИГРАНТИ И БОЙЦИ НА ИДИЛ МАСОВО И ОРГАНИЗИРАНО ДА НАХЛУЯТ В БЪЛГАРИЯ И ДА Я УНИЩОЖАТ ПОД КОРЕН.

"Турция ще оспори всички условия по Лозанския договор, заяви президентът Реджеп Тайип Ердоган на конференция за новата концепция за сигурността. В речта си той подчерта, че Турция ще построи по-голяма от себе си държава с помощта на Аллах. Бъдещето трябва да се планира на базата на задълбочения прочит на историята. Ердоган специално акцентира на Лозанския договор, по силата на който 3 млн. кв. км имперски територии са орязани до 780 000 кв. км." (цък)

ЗАСЕЛВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ С НЕЛЕГАЛНИ Е ПОДПИСАНО ОЩЕ ПРЕЗ 2011-ТА ГОДИНА!
https://www.bnoshipka.org/index.php?special=publikacii&cat=2&id=86

МОН НАЛОЖИ ДА СЕ ОБУЧАВАТ В БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА МИГРАНТИТЕ ОЩЕ ОТ ТАЗИ ГОДИНА!
https://www.bnoshipka.org/index.php?special=novini&cat=1&id=144

НАД 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАСЕЛЕНИ В БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ - ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 OT 12 АВГУСТ 2016:
https://www.bnoshipka.org

ТУРЦИЯ/ДПС/ДОСТ НА 4 ПЪТИ ПОИСКАХА ПРЕКРОЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАНИЦИ!
http://bnoshipka.org/otvorenopismo/index.php?cat=1&subcat=15

Припомняме ви един сценарий, за който писахме преди година, и който изглежда все по-реалистичен и заплашва цялата ни Родина!

1. Преди дни оповестихме, че наглуват хиляди ислямисти и емигранти, а скоро ще нахлуват десетки пъти повече! (цък)

2. Доган, Ердоган, Хафъзов и Семир Ялчън ясно заговориха за прекрояване на българските граници под една или друга форма. (цък и цък)

3. За планът "Зелени балкани" ("Баязид-2", след това преименуван на "Зелен диамант") говорим от години - по него национални предатели и агенти на чужда власт действат неуморимо и последователно. (цък)

4. В Турция, до българо-турската граница, в момента има струпани нелегални имигранти, накуп и готови! (цък и цък)

5. След като днес турският външен министър, а вчера и Ердоган, обявиха, че ако Европа не махне визите за турските граждани, ще пускат няколкото милиона ислямизирани емигранти да нахлуят в Европа, то вече всички знаем какво ни чака. (цък)

6. Русия доказа, че Ердоган има ясни финансови взаимоотношения с Ислямска държава. Турски военни защитаваха Ислямска държава в сирийските граничните райони до Турция. (цък)

7. Когато влязат в България ордите нелегални имигранти и теориристите на ИДИЛ, и започнат да колят и бесят българите в Южна България (които са им най-близо на пътя) - кой ще ги защити? Имаме ли армия?! Е.С. ли? НАТО ли - малката армия на САЩ в базите ни няма да стигне за задържането на ордите добре обучени и организирани терористи, които за два дни могат да покрият и залеят с кръв изключително големи терени. (цък)

8. Правителството гласува вече закон, който разрешава "масово нахлуване" в България. (цък - четете най-вече допълнените точки от 16.10.2015)

9. Правителството гласува вече закон, който разрешава на турската армия да влезе на българска земя и след това никой няма право да я изгони. (цък - четете правния ни анализ върху закона)

10. Ако бъде убит и един български мюсюлманин, ще дочака ли Турция жалките остатъци от българската армия да защитят района... или ще влезе директно, до един час, и ще въведе военно положение в собствената ни теротория? Дали ще има подставени лица, които да кажат "Българската армия не може да ни пази, ние искаме Майка Турция!" За два дни точно, подкрепени от военното положение, могат да организират Референдум и да откъснат Южна България, и да я предадат на Турция... /за пример: Кипър, Косово, Крим.../ (цък и цък)

11. В същото това време Министър Ненчев ни приказва за "руска заплаха", БХК защитават Ахмед Муса Ахмед (и редица други!), "протестъри" реват, че Русия била заплаха за България, а Реформатори директно заявяват, че Освободителката ни нищо добро не била направила за нас... Освен това в България се и извършва геноцид над българския народ. (цък, цък, цък, цък, цък и цък)

Нужно е да се обединим и да защитим Родината си - никаво деление нито на пол, нито на вяра, нито на политически пристрастия! Обединение е нужно, днес! Утре ще е вече късно!

Владимир Чуков: Турция струпва милиони мюсюлмани по границата ни, за да окупира 5 български области!

Поради това нека всеки достоен български гражданин, който носи мъжко сърце в гърдите, а не робско такова, и не иска да гледа без съпротива как изнасилват семейството и децата му, и се настаняват в бащината му къща, Е ДЛЪЖЕН ВЕДНАГА ДА СЕ САМО МОБИЛИЗИРА И ДА СЕ ВЛЕЕ В РЕДИЦИТЕ НА ОПЪЛЧЕНИЕТО. За да може веднага да започне да се обучава и да се приготви за тотална война с ордите от фанатизирани емигранти и главорези на Ислямска държава. Тъй като вече не ни достигат нито средства, нито униформи, обувки, бинокли, спални чували, средства транспорт на патрулите до границата, за заплащане на инструктори и в стрелковите клубове - ще трябва да се справим сами.

Призоваваме всеки български гражданин и фирма, които могат да помогнат със средства, униформи, екипировка и най-вече с лично участие, да се включат. Дори, когато това, което даряват като екипировка и средства е дребно и малко (5-10 лева). Не е важна големината на сумите или броя на униформите, а душата и личното участие в подготовката за тоталната защита на българският народ, държава, суверенитет и граници.

Продажните ни управници - агенти на чужди държави и служби - не ги интересува нищо друго, освен поредния заем, който да си разделят и откраднат, или кой пак и как да фалшифицира безплодните избори та да измами и яхне народа за лична изгода. И как по бързо да избягат в чужбина (при чуждестранните си банкови сметки и деца, които отдавна не живеят и учат в нашата родина). Когато ордите от фанатизирани ислямисти и освирепели емигранти започнат да нахлуват и да газят земята ни те просто ще оставят да ви изколят. Поради това ще се наложи да се справим и да се сражаваме отново сами! Да браним всяка педя родна земя, всеки дом и семейство. Време е да спрем да се делим на леви, десни, патриоти, соросоиди, русофили русофоби, мюсюлмани, православни, евангелисти, католици, на богати и бедни, полицаи, военни или граждани, а ДА СЕ ОБЕДИНИМ като българи и като един, обединен народ! Защото всички сме ДЕЦА НА ТАЗИ СВЕЩЕННА ЗЕМЯ!

Битката, пред която ще се изправим, ще бъде най-отговорната и страшна в живота ни и в съвременната българска история. Защото ще се сражаваме на живот или смърт и за честта си. Знаем, че повечето от народа ни отдавна не е виждал оръжие и казарма, и че почти всички отдавна - не сте воювали. Но ще трябва да се приготвим за жестока и страшна война /с ордите дрогирани и фанатизирани емигранти и главорезите на ИДИЛ/. Война, в която ще се изправим човек срещу човек, душа срещу душа и нож срещу нож. Това не е войната, за която всички ВИЕ /които сте минали през българските военни училища, армия и казарми/, някога сте се подготвяли. Защото престъпните ни управници от всякакъв цвят и алчните за власт и милиони субсидии - продажни партийни елити изнесоха оръжието на България ! А както писа световната преса преди дни, то вече е в ръцете на главорезите от Ислямска държава! Сега ще ви се наложи да воювате не като армия с тил , фронт, въздушна подкрепа, артилерия и щабове, а като едно истинско Народно опълчение и предимно с подръчни средства. Ръка срещу ръка, нож срещу нож и вяра срещу срещу фанатизирани терористи, убийци и главорези!

Спрете да се заблуждавате, че бедата ще ни отмине, или че някой друг ще дойде да мре заради нас, та докато ние се протягаме на плажа - да ни спасява. Спрете да се молите на бога или да се надявате, че страхливите ни управници ще тръгнат да мрат заради вас, или че ще изпратят децата си да воюват.

Както винаги, през дългата ни история, предадени и продадени от собствените си партийни елити, НИЕ пак сме сами и ще трябва да си браним Родината! Скоро ще се изправим пред най-кървавото, жестоко и страшно изпитание през живота си. Ще се наложи да воювате предадени от родните ни политически мърши и продажни партийни водачи срещу противник който изнасилва, убива, реже глави и умира със радост! И е обучил дори и невръстни деца- да ни избиват без жалост! За да се справим със тази заплаха не са ни нужни молитви, а само ИСТИНСКИ МЪЖЕ И ЖЕНИ!

Гответе се и братя и сестри българи. И се обединявайте, присъединявайте и си помагайте още днес и сега. Утре когато ордите на Ислямска държава и милионите емигранти залеят земята и градовете ни, вече ще бъде много късно за всичко! Защото тогава противника вече ще е в домовете ни и спокойно ще забие ножа си в гърба ни. "Поради това да се обединим, обучим, екипираме и приготвим за жестоката и страшна война пред която ще се изправим.  

Тоз, който е готов да защити своят народ, семейството и децата си - може и трябва да се включва веднага!

Желаещите да получат начални военни умения, могат да участват в полевият лагер-сбор, който ще се проведе на 6 и 7 август в село Свежен /Калоферско/ за нашите съратници от Пловдивска област! Според думите на Ердоган - вече имаме не по вече от месец и нещо за да ви сплотим, екипирме и обучим. Всеки, който желае да участва или да дари нещо полезно за Общото дело Народно, може също да пристигне и да се включи, или да го направи там - в Свежен.

Елате и ще разберете, че в тази държава все още има мъже и жени с чест и достойнство. Че няма нито безизходни ситуации, нито безсмъртни и непобедими противници. Че сме готови и ще воюваме до край е за всяка педя родна земя. Защото вече няма нито пътища, нито възможности за изчакване; нито място, където някой би могъл да избяга. Няма нито къде да емигрираме, нито къде да отстъпим - зад нас е България, децата и домовете ни; родната и пропита с кръвта, сълзите и потта на дедите ни - наша земя!!

Ще се сражаваме тук и сега! До победен край или до последният българин!

По-добре достойна смърт на полето на боя, отколкото вечен позор като страхливци..... дезертьори или роби.

Да живее свободна, неделима, суверенна и Велика България!

Родината или смърть!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-11-23 05:11:36