Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Борисов: Турция е нашия най-голям европейски съсед!
САЩ планират да изпратят танкове в Източна Европа
КНИГА: "ИЗМЯНАТА: Операция "Разрушение""
ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
Подписка: Общоевропейско спиране на Квотите!!!
Кампания за даряване на кръв. Воински съюз Васил Левски

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Ситуацията – такава, каквато е!


Комитет за национално спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“,
ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско народно опълчение "Шипка"

 Ситуацията – такава, каквато е!

Уважаеми съграждани, съратници, колеги!

От името на ръководството се обръщам към всички отговорни към народа, семействата, децата и Отечество си български граждани. Не ни интересува вашата политически, етническа или религиозна принадлежност. Интересува ни само едно – НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, неговата свобода и правото му на достоен труд, заплащане и начин на живот. Всички НИЕ сме се родили на тязи свята и напоена с кръвта на дедите ни СВЯТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. Всички вие имате правото на постоянна работа, достойно заплащане и истинска, а не виртуална свобода. Като един народ и ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН И ПРЯК РАЗПОРЕДИТЕЛ СЪС ВЛАСТТА всички НИЕ имаме правото пряко и без всякакви алчни и продажни политически субекти да се разпореждаме с цялата власт, ресурси, съдбини и бъдеще на Отечеството, децата и народът си. Поради тази причина и като проява на висша общонародна и държавническа мъдрост в тези трагични дни се обръщаме към всички Вас! Опомнете се и се спрете! СПРЕТЕ се да протестирате, да се карате и биете един против друг в угода на престъпните политически боклуци, които 25 години ви ограбват и накрая ви доведоха до просешка тояга!

ПРОКЛЕТ ДА Е този ден и час, в който в нашата мила родина бяха създадени политическите партии! Проклет да е всеки, който в угода на банда страхливи престъпници вдига ръка и хвърля камък против своят брат, сестра и сънародник, вместо да помете като лавина крадливите партийни елити, ограбили вас, децата ви и България!

С болка и с все по-нарастващ гняв наблюдаваме щедро платените от всички парптийни централи ексцесии и протести, които заплашват окончателно да дестабилизират и да взривят обстановката в страната. Нашият гняв е президвикан не от мирно протестиращите против партиите и за своите права български граждани, а от това, че техните протести престъпно се използват от бандата нагли престъпници в ГЕРБ, тайните чуждестранни кукловоди и от мечтаещите за власт парламентарни кресла и десетки милиони субсидии алчни партийни върхушки от всички съществуващи партии. Гневни сме, защото се поддавате на манипулациите и провокациите на тези престъпници, които ви ограбиха, превърнаха в роби и разрушиха нашето мило Отечество. На тази, които отнеха бъдещето и на децата ви, а сега ви превръщат и в свои послушни жертви. Бесни сме, защото докато ВИЕ, ограбените лишени от права, свобода и работа, отрудени български граждани, се биете и хвърляте камъни един против друг, те доволно потриват мазните си хищни ръчички, прегръщат се и пируват. Снощи в централата на ГЕРБ е имало пир, докато вие сте се ругали и били един с друг около централата на Атака, а Цветанов и Бойко гордо са им обяснявали как успяли да изработят „СТАДОТО“. НАРИЧАТ ВИ СТАДО!!! Вас, жертвите на този 25 годишен грабеж, а ВИЕ вмосто да се обедините и да разкъсате своите ЖАЛКИ ГРАБИТЕЛИ, им продавате разума и душите си! Те откраднаха от нас милиарди, с които можете да постройте още две Българии, а някои от Вас им продават душите се за тридесет сребърника, докато децата ви гладуват и сте готови да се ръзкъсате един друг гърлата, докато децата и семействата ВИ гладуват.

христо ботев

Защо след като те са толкова смели, отново използват народа, вместо сами да си разкъсат един друг гърлата в парламента и да си решат партийните проблеми?

БЕСНИ СМЕ, защото в 21 век вместо народ, полиция и армия да сме единни и като стоманен юмрук да смажем завинаги тази продажна политическа банда кръвожадни хиени, се налага служителите от МВР да застават помежду ни, за да ни попречат да се самоизбием в угода на ПАРТИЙНИТЕ МАФИИ и техните чужди кукловоди. Та тези служители също като всеки един от вас имат приятелки, съпруги, деца и семейства . Тях също някой ги чака в бедните, студени и не толкова луксозни като на всички НАС домове и квартири. Техните деца и семейства са също толкова тъжни, гладни и окъсани, както и НАШИТЕ. Но ТЕ, тези обикновени български момчета от МВР, се оказаха по-българи от тези наши пишман ПАРТИОТИ като СИДЕРОВ и ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, които в момента воюват помежду, но не за свободата на народа, а за парламентарни кресла, длъжности, власт и държавни субсидии! При това воюват не в рицарски двубой, защото за това се иска мъжество и достойнство, а чрез Вас. Воюват страхливо прикрити зад гърба на своите безработни и очакващи от тях бъдеще и достоен живот хиляди пъти по достойни от страхливите си партийни вождове, отрудени и бедни симпатизанти.

българия

КАКВО ДЕЛИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ???? Празните си хладилници, неплатените сметки и кредити или ръждясалите си за тези 25 години, робски окови. ЗАЩО превръщате в заложници на престъпните партийни цетрали, които ограбиха не само вас, а и тези също толкова бедни и скромни служители от МВР? За да угодите на партийните фюрери или крадливото им обкръжение и безбройни любовници? Защо служителите от МВР трябва да застават като жив щит между вас и да си жертват живота, за да ви попречат да си разкъсате гърлата? Нима нямаме ДРУГИ външни и вътрешни врагове или крадливите партийни елити не са ни достатъчни, та ще се бием помежду си.? Какво са ни виновни служителите от МВР или нашите също толкова бедни, отрудени и с празни гърла и джобове наши събратя, намиращи се от другата страна на крехките полицейски заграждения и редици? Та всички ВИЕ и от двете страни на барикадата сте напълно еднакви и също толкова бедни, страдащи и ограбвани от алчните партийни елити, на които служите или симпатизирате, докато те си пълнят джобовете и гърлата. Защо хвърляте камъни и бутилки по също толкова бедните свои събратя и невинните полицейски служители, вместо да се обедините и заедно да отидете да разкъсате истинските виновници за вашата трагична съдба? Борисов, Цветанов, Фидосова, Цачева, Иван Костов, Петър Стоянов, Надежда Нейнски, Меглена Пръмова Кунева, Любен Гоцев, Виктор Вълков, Гиню, Ганев, Георги Първанов, Румен Петков, Румен Овчаров, Местан, Райков, крадливият и алчен Кобург, Слави Биневци, Константин Тренчевци, Пламен Димитровци, Милен Велчевци, Николай Василевци, юпита, масони, тамплиери, кръговете Монтерей, Банкя, Котараците и всякаква друга престъпна сган, която, ограбила вашето и на децата ви бъдеще, спокойно пирува, а Вие се биете помежду си. Именно ТЕ, горейзброените субекти, а не редовите полицаи и бедните ваши събратя от всякакви партии, религии и етноси са виновни и ви ограбиха и превърнаха във вечни икономически роби на всякакви чужди банки и транснационални корпорации. Те разграбиха, откраднаха и разпродадоха всички народни богатства и природни ресурси и съсипаха вашата китна страна, а не тези от другата страна на барикадата. Само ТЕ, а не всички ВИЕ, сте виновни за това, което се случва с народа и отечеството ни.

СПРЕТЕ да се биете ПОМЕЖДУ СИ и да се занимавате повече с Валери Симеонов и Волен Сидеров и техните лични семейно-приятелски партийки НФСБ и АТАКА. Те вече ги опозориха. Сидеров и Симеонов вече ги няма! „Мъртви“ са! След като използваха ограбените и бедни български граждани да се карат и бият помежду си за задоволяване на техните лични амбиции, интереси и мании за величие, власт и държавни субсидии, вместо да ги обединят и поведат да разкъсат гробарите на България в лицето на Янето, Бойко, Цветанов, Станишев, Първанов, Доган и техните партийни, бизнес и синдикални обкръжения и върхушки, те вече ни доказаха, че са от един дол дренки и се превърнаха във вонящи политически трупове. Те сами се изхвърлиха на бунището на историята, защото улисани в личните си дрязги, алчност и интриги, не оправдаха доверието на народа! ОСТАВАТЕ ВИЕ – НАРОДЪТ! Редовитете членове и симпатизанти на всички съществуващи партии и безпартийните такива сте на един и същ хал. Вие, вашите деца, народът и Отечеството, а не престъпните партийни елити, СТЕ ВАЖНИТЕ!

България и ВИЕ – многострадалните, отрудените, гладните и бездомните, а не партиите и техните вечни вождове.

Поради това спрете да се карате и биете помежду си! ОБЕДИНЕТЕ СЕ! Протестирайте и се сражавайте, но не помежду си, или против Пеевски, Станишев и Орешарски, който вече са пътници. Сражавайте се за ОТЕЧЕСТВОТО и своите и на всички български граждани права, достоен живот и истинска свобода и национално възраждане!

знаме

Пометете и изхвърлете на бунището на историята ВСИЧКИ партии и техните престъпни партийни елити и водачи, но не трошете техните партийните централи и имущество, защото те са Ваши и утре ще им ги конфискуваме. Пазете служителите от армията и МВР! Те са НАШИТЕ ДЕЦА, братя и сестри и утре, когато тръгнем в настъпление, ще бъдат заедно с нас, защото са се КЛЕЛИ ДА СЛУЖАТ САМО НА НАРОДА СИ. Строшете всяка подла парийна ръчичка, която се опита да ви използва! Вземете парите, които ви плащат за участие във всякакви партийни протести и контрапротести, защото те са си ваши, а после им се изплюйте в лицата и им натрошете мазните престъпни муцуни. Пазете ги живи, защото ще трябва да ги разпитваме и да изкупят вината с трудова терапия!!!!

Ако искате да протестирате, го правете само пред централата на ГРОБАРИТЕ от ГЕРБ, продажниците от БСП и наглият и ненаситен партиен елит на ДПС! Пазете се от провокаторите и на останалите партии извън парламента, защото те също мечтаят да ви яхнат и на вашия гръб да се намъкнат в парламента, за да седнат на партийната ясла.

КРАЯТ НА ПАРТИИТЕ и ПАРТИЙНИТЕ ИЗБОРИ ВЕЧЕ НАСТЪПИ! Преминаваме към ПЪЛНО И ПРЯКО НАРОДНО САМОУПРАВЛЕНИЕ и сами ще си върнем ресурсите, свободата и определим съдбата си.

Всеки, който иска да участва, е добре дошъл. На 21 юни 201... в 18,00 часа всички уважаващи своята клетва, чест и дълг български офицери, сержанти и войници, бивши и настоящи служители от МВР, членовете и симпатизантите на Военен съюз и Българското Народно опълчение "Шипка" от цялата страна, както всички пълнолетни български граждани, се събираме на площадите пред Александър Невски и Народното събрание. Там ще решим съдбата си, отвоюваме свободата и определим заедно по-нататъшното светло и достойно бъдеще на народа и страната си.

Нека всички, които желаят, да бъдат заедно с нас в този най-отговорен за съдбата на Отечеството и народа ни момент, да се свържат веднага с щаба!

шипка

Побързайте и да започваме, защото няма никакво време, а престъпните политически елити и техните кукловоди, както и гробарите от ГЕРБ, вече са готови да хвърлят страната в братоубийственна война! Няма да им позволим да разделят, използват и сблъскват народа ни! Ще си спасим Родината сами и вярваме, че можем да го направим и без насилие! Бъдете готови за всичко! Както е писал поетът

Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мои, защото те обичаме!

Родината или смърт!

За мен е чест!
подп. Валтер

ПП. РАЗПРОСТРАНЕТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ФОРУМИ и ГРУПИ в интернет, ОБЕДИНЕТЕ СЕ и ДА ЗАПОЧВАМЕ!

http://www.facebook.com/groups/143898639120107


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-06-26 14:06:46