Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Сиромашията затисна Пиринско, хората си продават зъбните коронки
Референдумът е само за кефа на Плевнелиев. Сайтът на ЦИК се срина, смятайте какво ни чака с онлайн вот..
ЗА НЕСЪСТОЯЛАТА СЕ ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ
Народовластие - пряка демокрация, ново българско национално възраждане и самоуправление
Воински съюз "Васил Левски" се включи в изграждането на оградата България-Турция!
ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" ОРГАНИЗИРА ДОБРОВОЛЧЕСКИ ПАТРУЛИ ЗА ОПАЗВАНЕ СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Нова физическо-психическа зарядка за НАРОДНИТЕ представители


Уважаеми сънародници!
Ръководството на Военният съюз и Българското народно опълчение Шипка предлага  /вместо партиите които са просто частни дружества за защита интересите само на партийните елити и то в ущърб най вече на редовите си членове и измамени за пореден път народ и симпатизанти/ народните представители да бъдат издигани от самият народ и то без всякакви кебапчета, бири , плакати и реклами тоест без изразходването на милиарди народни пари откраднати пак на вашият гръб.  СИСТЕМАТА Е ПРОСТА И ЯСНА И НАИСТИНА  ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН ДОСТОЙНО  ЦЕЛИЯТ НАРОД

Просто всеки сто български граждани /тоест живущите в десетте къщи на улицата или двата входа на блока в които всички си знаят и кътните зъби а не като спусканите неизвестни партийни парашутисти/  си издигат по един техен представител подбран от всички тях открито сред най достойните, полезни им и борбени техни съседи. Не могат да бъдат издигани само членове на днешните партийни елити, на правителствата, бивши и действащи депутати, министри и зам министри, едри индустриалци и приватизатори /тоест крадците на едро/, босове на всякакви държавни ведомства, спецслужби, прокуратура, съдилища, синдикати, гилдии, собственици и ръководители на медии, НПО - финансирани от чужбина, както и всякакви си там членове на тайни общества, секти, църкви,  банкери, застрахователи, частни съдебни изпълнители. Това означава че на първият тур /без всякакви скъпи избирателни  кампании, агитация и реклами тоест без харчлък на нашите народни парички /народа ще издигне 60 хиляди български граждани сред които няма да има лица от по гореизброените престъпни общества и персони.

За да избегнем всякакъв етнически или друг вот  за втория тур компютъра ги разбърква и на на напълно случаен принцип формира следващите групи от по сто човека сред вече издигнатите които трябва да се съберат в указаното им училище, читалище или зала и в рамките на три дни да се представят един на друг и разкажат как виждат пътищата за възраждане на родината и да изберат помежду си и издигнат най достойният сред тях един свои представител. Така дори в някоя отделна група да е имало двадесетина или повече представители на друг етнос тяхната сила и влияние както и възможността да издигнат друг свои представител освен българин ще се размие между болшинството от българи в групата. И на третият етап на издигане след същата процедура за формиране на групите с помощта на компютъра ще останат само 600 българи избрани  сред най достойните  60 хиляди българи и издигнати вследствие на тази система за независим подбор измежду цялото население на България. И дори тогава да има един двама цигани, турци или дори и евреи във Великото Народно събрание което ще отмени всички незаконни актове, разпродажби и договори извършени от престъпните партийни елити и ще върне цялата власт , свобода и ресурси на народа български , то те няма да имат никаква възможност и влияние за да ни навредят или да прокарат чужди и враждебни нам държавни интереси. Ето това е единствената напълно легитимна и лишаваща партийните елити от възможността за обогатяване и далавери  СИСТЕМА ЗА ОБЩОНАРОДЕН ИЗБОР.

И ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ПОСТОЯННО ТЛЪСТЕЕЩИ и протягащи се В НС ДЕПУТАТИ.СЪЩИТЕ ЩЕ ХОДЯТ ТАМ САМО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА  ЗА ПО ТРИ ДНИ по време на лятната и зимната сесия. През останалото време всеки си хваща пътя и се завръща да си работи това което си е работил до момента.  Само така ще си гарантираме справедливи за всички закони. А СЪСТАВА НА ОБИКНОВЕНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЩЕ БЪДЕ САМО ОТ 120 ДЕПУТАТИ и ще бъде избран сред тези  600 които вече действат във  ВЕЛИКОТО НАРОДНО ТАКОВА - преди окончателно да се разпусне. Защото  след като напише и ни представи за всенародно обсъждане и одобрение в срок от един месец – истинската ни Народна конституция то се само разпуска завинаги. Така нито ще харчим повече излишни пари за избори и милионите партийни субсидии, нито ще плащаме днешните депутатски заплати от по 4650 лева.

АКО НА ТОВА, НЯКОИ МУ ВИКА АНАРХИЯ ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО - ЧЕ СЪЩИЯТ ТОЗИ ЧОВЕК ИЛИ НЕ Е РАЗБРАЛ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА, ИЛИ ЧЕ НЕ РАЗБИРА ОТ ЗАКОНИ, САРАКТ  И ПРАВО - ИЛИ ПЪК ЧЕ САМИЯТ ТОЙ Е ОБВЪРЗАН С НЯКОЕ ПАРТИЙНО РЪКОВОДСТВО И СЕ БОИ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ДОКОПА ДА ВЛАСТ И ПАРИЧКИТЕ НА НАРОДА НИ. КЪМ КАКВА ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ОТ МЕН КАТЕГОРИИ ПРИНАДЛЕЖИ  ВСЕКИ  КОИТО КРИТИКУВА  АНТИ - ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА ПРЕДЛАГАНА ОТ ВОЕНЕН СЪЮЗ - ОСТАВЯМЕ НА ВСЕКИ  ДА СИ ПРЕЦЕНИ САМ!
За мен е чест!
подп. Валтер – позивна Кабул

Българско Народно Опълчение „Шипка“,  Военен съюз

за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com

BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz

https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-10-12 04:10:04