Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Създава се правен механизъм за изпълнение на военна служба в международни организации в България
Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в Южна България ЗАВИНАГИ с благословията на правителството?!!
КАКВО НИ ВЗЕХА: ЗАКОН ЗА ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА (отменен на 16.06.2009 г.)
Страхът от Народния гняв ги е обзел и възмездието чука по вратите им!!!
Обединение! Български християни и мюсюлмани рамо до рамо защитават България!!! (ВИДЕО)
Воински съюз "Васил Левски" охранява и отбранява южната граница и Отечеството!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!ДПС поиска парчета земя от България, нарушава агресивно закона


Уважаеми сънародници – атеисти, православни, католици и мюсюлмани!

ПРЕГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО И СИ ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ!

"Моят благороден, велик, смел турски народ
няма ли да им даде да разберат на пети октомври?"

"Чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието!"

 

"Постоянно тече един процес на прекрояване на границите... но това, дали във явна форма, т.е. радикално, със сила, войска, танкове, или във тиха форма така, пълзаеща, кушумна, уж със използване на демократични трикове - това ще продължава, уважаеми дами и господа!"

Престъпното и незаконно ръководство на ДПС, каквито са и ръководствата на всички уж така наречени „български“ партии – се опитва с цената на риска да подпали поредният религиозно етнически конфликт и доведе до милиони бъдещи жертви сред обикновените български граждани от всякакъв етнос, вяра, пол, занятие- да си осигури поредната порция власт. Власт не заради Вас /РЕДОВИТЕ СИ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ/ и заради това, че иска да ви осигури мир, достоен живот, постоянна работа, образование и достойни заплати а за да си осигури за сметка на вашата кръв, пот, страдания и данъци милионите с които да си напълни тайните банкови сметки в чужбина. Милионите които всеки един от нас ще трябва да заплати с кръвта, живота и страданията на децата и своето семейство. И такива алчни за вашата кръв сатанински престъпници са не само манипулаторите от ръководството на ДПС - /които до един са бивши агенти предавали своите съселяни/ а и нашите родни и уж български партийни боклуци. НЕ СЕ САМО-ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ. Алчните и сатанински ръководства на всички партии са от едно и също престъпно и най вече анти народно котило. Интересно защо, след като днес макар и само на думи агента Ангел тоест Местан уж бил готов да умре за мюсюлманите – защо в годините на лъже комунизма вместо да умре с чест и почтено – доброволно тичаше по пет пъти на ден в ДС, за да пише доноси за всеки свои съгражданин и мюсюлманин - с когото се срещаше? Разберете едно – и тогава и сега Местан и цялото ръководство на ДПС /изградено само от предатели и доносници/ служеха само на личният си интерес и добруване. И за да си живеят добре тичаха да клеветят и изпращат в затворите - своите съграждани. И тогава и сега нито на бароните от върхушката на ДПС, нито на ръководствата на  днешните,  уж български политически партии НЕ ИМ ПУКАШЕ ЗА ВАС – ОБИКНОВЕНИТЕ, БЕДНИТЕ,  ОТРУДЕНИ И ОГРАБВАНИ ОТ ТЯХ  БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ- ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ. НЕ ИМ ПУКА И ДНЕС.

Откъсване на парче земя от България

 

Известната снимка от фейсбук-групата,

която поиска земя от България да се предаде на Турция

 

ИСТИНАТА Е ЕДНА. ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ СЛУЖАТ НА ЕДНИ И СЪЩИ ГОСПОДАРИ НАМИРАЩИ СЕ ДАЛЕЧЕ НА ЗАПАД. И САМО НА ДУМИ ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НА РЕДОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА СВОИТЕ ПАРТИИ.  И РАЗПАЛВАЙКИ УМИШЛЕНО /по поръчка на чужди държави и служби/ измислените от тях ЕТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ КОНФЛИКТИ се опитват пак ДА ВИ ПРИНУДЯТ ДА СЕ ХВАНЕТЕ ЗА ГУШИТЕ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ САМО-ИЗБИВАТЕ – ВМЕСТО ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ИМ ПОТЪРСИМ СМЕТКА. ТОВА Е ТЯХНАТА САТАНИНСКА СТРАТЕГИЯ /натрапена им от техните ГОСПОДАРИ НА ЗАПАД – ЗА СМЕТКА НА ВАШИТЕ СТРАДАНИЯ ТЕ ДА СИ ЗАПАЗЯТ ВЛАСТТА И ГАРАНТИРАТ ПРОДЪЛЖАВАЩОТО ВАШЕ ОГРАБВАНЕ. Всички партийни елити /дори най родолюбивите и уж патриотични такива/ - са деца на Дявола. И като такива са готови да ви хвърлят в огъня на смъртта и войната само и само да запазят това което са заграбили за сметка на вашите- ОБЩИ- народни страдания.  

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ - ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ ПРЕЗРЕТЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СГАН ОТ ЧАКАЛИ. ОБЕДИНЕТЕ СЕ И ГИ ИЗТРЕБЕТЕ ИЛИ ИЗПРАТЕТЕ В ЗАТВОРИТЕ.  ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РОДЕНИ НА ТАЗИ СВЯТА ЗЕМЯ И КАТО ТАКИВА СМЕ БРАТЯ ПО РОЖДЕНИЕ И ДЕЦА НА ЗЕМЯТА СИ.  ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОЖДЕНА МАЙКА - независимо от етническият произход и вяра на всеки един от нас.  Не САЩ, не Турция, не Русия или пък ЕС а само ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ – е свещената родна земя, на ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС.

И като деца на тази свещена земя, сме длъжни да сме единни в труд, в мир и в бой! Така както сме били единни по времето на Първата световна война. Партиите са измислени, само за да ни разделят и скарват -  та по лесно да ни манипулират и управляват продажните и алчни-  техни сатанински ръководства. По лесно да ви ограбват и да си пълнят джобовете за сметка на ВАШАТА КРЪВ, СМЪРТ И СТРАДАНИЯ. За сметка на страданията и смъртта на децата ви. Помнете! Ако враг нахлуе в земята където сме се родили ВСИЧКИ НИЕ той няма да ни дели на наши и ваши, защото войната не познава морал и правила и агресора ще убива и насилва наред:- и нашите и вашите деца. Поради това ще трябва пак всички ние, заедно да се изправим и да изтребим враговете си до крак. 

Спрете да се карате и делите на партии, етноси, пол и религии. Всички НИЕ сме деца на свещената майка Земя! И като такива, имаме еднакви права да творим и живеем свободно. Всички знаете, че ако днес избухне война  /към която все по упорито ни тласкат от Запад/ всички вие ще бъдете еднакви нейни, кървави жертви. Ще загубите живота си и ще лишите от такъв и децата си.  Не се карайте и делете а се обединете. В единна армия на народа. И нека заедно да освободим нашата родна земя и изхвърлим на бунището на историята цялата продажна партийно олигархическа сган която вече 25 години ви лъже, управлява и граби. Ограбва бъдещето на децата ви. На вашите деца! Както е казал народът – във всяко стадо си има мърши – време е ЗАЕДНО да ги изхвърлим и да си възродим страната. Да си изчистим авгиевите обори и върнем свободата, ресурсите, достойнството и бъдещето на ВСЕКИ български гражданин бил той мюсюлманин, християнин или езичник.  НА ВСЕКИ РОДЕН НА ТАЗИ СВЯТА ЗЕМЯ. КАТО БРАТЯ И ВОИНИ ОТ ЕДНА МОГЪЩА АРМИЯ НА НАРОДА.

ИМА НАДЕЖДА И ИЗХОД! На последните поредни фалшиви партийни избори народа показа че вече не е стадо от овце и се пробужда. И именно от това се плашат продажните партийни елити!

Защото усещат че краят им наближава. 42 процента от народа беше пак подло измамена да легитимира престъпленията на партийните елити и тяхната незаконна власт и грабежи и отиде де им даде гласа си. НО 58 ПРОЦЕНТА ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ– МЮСЮЛМАНИ И ХРИСТИЯНИ КОИТО НЕ ОТИДОХА ДО УРНИТЕ ВСЪЩНОСТ ГЛАСУВАХА СЪС СВОЕТО НЕЯВЯВАНЕ. ТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ. ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ТАКА ГЛАСУВАХА СЪС СЪВЕСТТА СИ И ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ.

ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ БРАТЯ И СЕСТРИ МОЙ - 42 %“ измамени за партиите и 58 % вече пробудени -  против партиите, но за България и децата си! ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ И ВЕЧЕ НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВАТЕ И СТРАХУВАТЕ! БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДНА ЗЕМЯ И Е ВРЕМЕ ДА Я ОСВОБОДИМ ОТ САТАНИНСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН И ВЪЗРОДИМ ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО В ЖЕЛЕЗЕН НАРОДЕН ЮМРУК – ЗА ДА МОЖЕ ВСИЧКИ НИЕ И ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО, МИРНО И ДОСТОЙНО!

ИЗХОДЪТ Е ЕДИН! ЩЕ СЕ СРАЖАВАМЕ ДО КРАЙ!

ПО ДОБРЕ ДА УМРЕМ ПРАВИ И В БОЙ  КАТО ИСТИНСКИ ВОИНИ , ОТКОЛКОТО ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ЖИВЕЕМ ПОЗОРНО НА КОЛЕНЕ !

подп. Валтер – позивна Кабул

Българско Народно Опълчение „Шипка“,  Военен съюз

за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com

BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz

https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-10-12 04:10:23