Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Джамбазки: Русия стои зад случващото се в Македония, трябва да се намеси НАТО
Прoф. Кoнстaнтинoв в ефирa нa БТВ: Нe, Виeна, Бългaрия е вратата на Европа! Битката ще е тук! Върнахме се в 14 век! Изкaрaйтe aрмиятa
НАРОДЪТ е върховната власт в тази държава!
Лостовете на Поробването
Да се затвори и защитава границата - 15.01.2017 - Ултиматум от Воински съюз "Васил Левски" !!
Европейски политици и европейски служби за борба с наркотиците се включиха в защитата на границата!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Новини

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



Премиерът на Словакия: Решения на ЕС са в ущърб на националните интереси на страната ни! Не допускам


Подобно на събратята си от Унгария, Чехия и Полша, министър-председателят на Словакия неведнъж се е противопоставял на действия и решения на Евросъюза, които са в ущърб на националните интереси на страната му.

Вчера Робърт Фицо се закани не на шега, че ако Европейската комисия продължава да си затваря очите за бандитизма на западните търговски фирми в Словакия, неговата страна ще предприеме категорични ЕДНОСТРАННИ мерки. И ще забрани вноса на всякакви хранителни продукти от страните в Западна Европа.

Словашкият премиер заяви, че това, което правят ЕС и западните търговски фирми е кощунство. И безочливо нахалство спрямо гражданите на неговата родина:

Ние, каза в прав текст Фицо, се съгласяваме на огромни компромиси като допускаме внос на хранителни продукти от западноевропейските държави.

Защото вносът на всякакви продукти от страните в Западна Европа, разрушава икономиката на Словакия. И не дава възможност на словашките предприемачи да изградят свои рентабилни предприятия, както в областта на хранително-вкусовата промишленост, така и във всички други отрасли.

Премиерът на Словакия: Решения на ЕС са в ущърб на националните интереси на страната ни! Не допускам

И в този смисъл, ние сме ПРЕКАЛЕНО лоялни партньори на Запада, подчерта Фицо. Но нито ръководните структури на Евросъюза, нито западните търговски фирми се държат спрямо Словакия отговорно и партньорски“, добави той.

И това, според премиера, се усещало особено болезнено в сферата на вноса на хранителни продукти. Там големите търговци на Запада прилагат ДВОЙНИ СТАНДАРТИ. Качеството на храните, които те предлагат на пазара в собствените си страни рязко се отличава от качеството на храните, които внасят в Словакия.

Или казано с думи прости, големите фирми ни предлагат продукти, които никога не биха продавали в своите страни. Те се опитват да пробутват в Словакия боклуците и остатъците от своето производство, заяви Робърт Фицо.

Това означава първо, че те смятат словашкия народ за хора втора ръка, които могат да се задоволяват и с огризките от трапезата на богатите. Тоест с хранителни стоки, които не отговарят на никакви стандарти. И които са пълни боклуци.

И ако това е моралната страна, която удря болезнено по нашето самочувствие, отбелязва словашкият премиер, то има и друга, много по-опасна страна на това западно безочие.

Става дума за факта, че хората в Словакия са принудени да се хранят с хранителни стоки с изключително ниско качество, които не отговарят на никакви стандарти. И в този смисъл тези хранителни продукти са опасни за здравето на гражданите на Словакия.

Защото хранителните стандарти са измислени не за друго, а за да предпазят хората от наличието на опасни вещества в продуктите, които поглъщат. Здравословното хранене е изключително важно за здравето на всяка нация. И ако правителството на Словакия разрешава внос на боклучави западни стоки, то се превръща в съучастник в огромно престъпление. Ставаме съучастници в бавното и мъчително убийство на хората в нашата страна, допълва Робърт Фицо.

В края на речта си словашкият премиер се закани, че ако Западните държави не се съобразят, той ще бъде принуден да захвърли в коша за отпадъци всички „правила“ на ЕС. И да действа единствено и само съобразявайки се с интереса на своите съграждани. И с оглед опазване на тяхното здраве и живот. Тоест- ще прекрати всякакъв западен внос.

Този проблем словашкият премиер има намерение да обсъди и със своите колеги от Унгария, Чехия и Полша. Защото и техните страни са подложени на същия хранителен геноцид, както народа на Словакия.

Борисов и Юнкер

Със същата, ако не и с по-голяма сила, това важи и за България. И на нашия пазар се пробутват хранителните боклуци и отпадъци на Запада. Които не само са с изключително ниско качество, но са и опасни за здравето на българския народ.

Западът ни продава хранителни стоки с много „Е“- та, които обаче не се обявяват на опаковките на хранителните стоки. Продават ни продукти с АСПАРТАМ, чиято употреба предизвиква повишена раздразнителност, както и гневно-агресивни реакции у хората. Истината е, че в продуктите на „реномираните“ западни фирми се крият всякакви познати и непознати опасности.

Проверка на БАБХ наскоро показа, че има голяма разлика в състава на детските храни и пюрета от една и съща марка в Австрия и в България, в детските сокове вместо захар се слага глюкозен сироп. Месото в колбасите е изчезнало и е заменено с множество боклучави и вредни заместители, а млечните продукти на българския пазар са с два пъти по-малко мляко в сравнение с немския. Какви отрови тогава има в западните „млечни“ продукти?

А през цялото време отговорните правителствени фактори в България начело с премиера Борисов, позорно мълчат за тези изключителни опасности, на които са подложени българските граждани. Мълчат за осъществявания над българския народ хранителен геноцид.

И ще продължава така… докато ги траем! Skandalno.net

Източник: Иво Македонски, Skandalno.net

 

ПУСКАТ ГМО! НОВИЯТ ЗАКОН ЗА ХРАНИТЕ Е ПУБЛИКУВАН ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ!

Докато вниманието се отвлича чрез поредното настройване на българите едни срещу други, необезпокоявано се теглят 200 милиона евро нов дълг, и се прокарват ГМО-продуктите в България.

На 23.06.2017 г. в държавния Портал за обществено обсъждане е пуснат проектозакон за разрешаване на ГМО продуктите в България. Знаете до какво води консумацията на ГМО, както и какви заболявания развиват хората в бедните страни, които биват принудени да го отглеждат, за да хранят някак семействата си, нали... Е, направете си сметка какво ще стане, когато на масата ви се появи такъв продукт.

Припомняме, че "Консумацията на ГМ храни може да доведе до репродуктивни проблеми, увреждане на органи, имунна недостатъчност и рак. Затова хората в цял свят настояват генетично модифицираните храни да се премахнат. Това обаче не се случва, а напротив, тези храни стават все по-масови в хранителните магазини – около 70% от продуктите в супермаркетите съдържат ГМО. Макар че някои учени са доказали опасното действие върху човешкото здраве на ГМ продуктите, много от големите световни корпорации заглушават мнението им." (цък)

РАЗРЕШАВАТ ГМО-ПРОДУКТИ В БЪЛГАРИЯ !!!

 

ЦИТАТИ ОТ ПРОЕКТОЗАКОНА !!!

Целият проектозакон можете да прочетете на www.strategy.bg - цък

"Раздел ІV. Генетичномодифицирани храни. Чл. 82. (1) Пускане на пазара на генетично модифицирани храни, ГМО за използване във или като храни и храни, съдържащи съставки, произведени от ГМО" според европейските нормативи № 1829/2003 , № 1829/2003, № 503/2013, № 1829/2003, № 641/2004, № 1981/2006, № 503/2013, които ще опишем с по няколко думи, за да е ясно дали тези регламенти защитават нашите права или напротив - унищожават българското земеделие и хранително-вкусова промишленост (които и без това вече толкова години биват разпродавани за жълти стотинки и продавани на скраб, докато едновременно с това ни заливат с чуждестранна продукция)!

РАЗРЕШАВАТ ГМО-ПРОДУКТИ В БЪЛГАРИЯ !!!
"Чл. 83. (1) Бизнес оператор, който желае да пусне на пазара генетично модифицирани храни, ГМО за използване в или като храни и храни, съдържащи съставки, произведени от ГМО, подава писмено заявление в Министерството на земеделието, храните и горите или до национален компетентен орган на друга държава членка за получаване на разрешение."

Т.е. след като се гласува този закон, в България ще се продава ГМО храна! Разрешението за продажба на такава ще се издава или от българските институции или от европейските (ако случайно българските решат да забранят вкарването на ГМО-фуражи или ГМО-продукти вбъдеще...)!

РАЗРЕШАВАТ ГМО-ПРОДУКТИ В БЪЛГАРИЯ !!!Разликата между истински и ГМО домат (след престой 10 дни, 20 дни и 45 дни!)

Предупреждение относно опасността ще се оповестявам само и единствено "В случай че храната съдържа или се състои от ГМО в съотношение над допустимата прагова норма, определена в Регламент (ЕО) № 1830/2003, видът, количественото съдържание, уникалният идентификатор на ГМО и думите „Съдържа ГМО” задължително се изписват на опаковката с размер не по-малък от 25 на сто от опаковката, с главни букви, с контрастен на останалата част от текста цвят."

Т.е. обозначени ще бъдат само продуктите, които съдържат НАД определен % ГМО, но не и тези под !!!

Източници:
Проектозакон за разрешаване на ГМО в България -> www.strategy.bg
(EO) № 1829/2003 -> mzh.government.bg
(EO) № 503/2013 -> eur-lex.europa.eu
(EO) № 1829/2003 -> eur-lex.europa.eu
(EO) № 641/2004 -> eur-lex.europa.eu
(EO) № 1981/2006 -> eur-lex.europa.eu
(EO) № 1830/2003 -> eur-lex.europa.eu
Директива 2001/18/ЕО -> eur-lex.europa.eu
Решение 1999/468/ЕО -> eur-lex.europa.eu

 

ПОТВЪРДЕНО: ГМО ЦАРЕВИЦА, ВНАСЯНА В ЕВРОПА, ПРИЧИНЯВА РАК

Проведени в тайна опити с плъхове доказаха, че след употреба на генномодифицирана царевица, животинките развили големи ракови образования, съобщи Ройтерс.


Група френски учени хранили плъховете две години с царевица, внасяна в Европа от американската компания "Монсанто", която е сертифицирана от европейските власти.

След проучване се оказало, че всеки ГМО продукт, който се внася в Европа, се изследва в продължение на три месеца за вредни въздействия и след това се пуска на пазара. Но според тестовете някои от плъховете умирали от рак на четвъртия месец.


Това означава, че действащите в момента тримесечни тестове са неефективни и това поставя под съмнение за вреда от ГМО продукти, използвани в дълъг период от време, смятат учените. Във Франция вече се заговори за промяна на системата и много по-строго сертифициране и изследване на ГМО продуктите.

В Европейския съюз днес (още на 20.09.2012 г. !) са разрешени 46 вида храни, в това число и царевица, които са генномодифицирани. Затова и данните от опитите на френските учени имат силен обществен отзвук.

Източник: в-к "24 часа"


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2017-07-24 05:07:02