Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Масови гробове и изтезания в държаните от ИД и "умерената" опозиция квартали???
ДАНС привикват патриоти на разпити заради постоянни жалби на БХК и Платена мрежа. Границата ни остава...
Време е навеки да приключим с тези сатанински изчадия: крадци, лъжци и разбойници
НИТО КРАЧКА НАЗАД, ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!
Основни цели и задачи на Български Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка"
Проведе се учение за защита на южната ни граница "Южен щит 3" !!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Чехословашки резервисти заявиха пред НАТО, че няма да воюват срещу Русия


КРОСС/ Представители на четири обществени организации, обединяващи резервисти и офицери от запаса от Чехия и Словакия, едновременно направиха публично заявление, което предизвика шок в Европа.

Военните заявиха, че са готови да защитават Родината си, но при никакви обстоятелства не възнамеряват да подкрепят НАТО във войната срещу Русия.

Чехословашки резервисти заявиха пред НАТО, че няма да воюват срещу Русия

Документът е наречен „Меморандум“ и е публикуван във Фейсбук групата, обединяваща членовете на CSLA, PS, ВМВ и СНБ.

Федералната информационна агенция публикува превод на текста на меморандума:

„За първи път след края на Втората световна война ние отново виждаме реална заплаха от война. Затова ние смятаме за необходимо да направим следното изявление.

Ние, чехословашките военни от запаса, единодушно отхвърляме всяка възможност за участие в боеве, планирани от геополитически агресивния елит с помощта на НАТО и с подкрепата на нашите правителства. Ние сме се заклели да защитаваме своето отечество, Чешката и Словашката република. Ние сме се заклели да защитаваме свободата и независимостта на нашите горди и суверенни държави, в името на които нашите предци са дали живота си през световните войни. Ние спазваме тези клетви в гражданската инициатива и искаме да се справим с кризисната ситуация.

Нашите свобода и независимост дълго време са застрашавани с помощта на системата на представителната псевдо-демокрация, където избраните представители не са задължени да отстояват интересите на избирателите, а приетите закони не са нещо повече от личните интереси на законодателите, интересите на политическите партии и групировките с икономически интереси. Нашата родина се намира под натиска на глобалния елит и икономическите групи от интереси, които са несъвместими с властта на гражданите през системата на представителната демокрация.

Нашата Конституция и Хартата за правата и свободите в момента са извратени, а конституционните закони се нарушават от самите законодатели. Законодателната власт е приватизирана, изпълнителната власт е политизирана, а съдебната власт е неправилна, тъй като е подложена на лобиране и натиск от страна на нашите правителства.

Резултатите от всичко това са безкраен дефицит в държавния бюджет, деиндустриализация, приватизация на собствеността на републиките, разкъсан бюджет, продоволствена и енергийна зависимост, приватизация на природните ресурси, пенсиите и застраховките на гражданите. Нашата страна бе незаконно разделена и ограбена, жителите й бяха поробени, националната инфраструктура предадена в ръцете на западните корпорации. Разрушителен хаос и отчаяние доминират в обществото.

Поради тази причина ние, чехословашките военни от запаса, признавайки военната си клетва, заявяваме необходимостта да бъдат защитени нашите народи. Ние еднозначно отхвърляме участието в редиците на НАТО в агресията срещу Руската федерация или други славянски народи. Ние също така възнамеряваме да се противопоставим на по-нататъшното ликвидиране на нашата демокрация, свобода и независимост.

Ние се обединяваме в кризисните ситуации и, използвайки гражданските и военните си навици и опит, имаме намерение да създадем силно организиран граждански натиск през целия период от време, необходим за отстояването на патриотичните ни цели.

Ние сме се заклели във вярност пред нашата Родина, Чешката и Словашката република.

Ние, чехословашките военни резервисти, ще изпълним тази клетва!“.

Източник: www.cross.bg

Можете да прочетете Меморандума в оригинал ето тук: www.ceskoslovenstivojaci.org

 

ЖИТЕЛИТЕ НА ПРАГА ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПОЛИТИКАТА НА НАТО

Жителите на Прага излизат на протест срещу политиката на НАТО

Жителите на чешката столица Прага, организират мащабна протестна акция тази събота срещу агресивната политика на НАТО, като демонстрантите планират да поставят редица условия пред чешките власти.

В частност, демонстрантите ще поискат от властта на страната, да се обяви срещу агресивната политика и риторика от страна на ръководството на алианса, по отношение на Русия, на предстоящата среща на върха на НАТО, която ще се проведе във Варшава на 8-9 юли.

.За последните няколко месеца ръководителите на НАТО направиха редица провокационни заявления по отношение на Русия, което доведе до увеличаване на напрежението в Източна Европа.

Гражданите на Чехия, които винаги са разглеждали Русия като стратегически партньор, не искат да позволят,  подобни действия на алианса, да доведат до влошаването на отношенията межу двете страни, и в региона като цяло.

Русия е един от най-крупните партньори на Чехия по обеми на внос на чешка продукция, и влиза в петицата-основни износители. Заради антируските санкции на ЕС по отношение на Русия и въведените контрасанкции, руско-чешкия стокоооборот е намалял по среавнение с миналата година с 30-35 %, което е сериозен удар по националния бизнес.

Организаторите на митинга срещу агресията на НАТО са активисти начело с политикът Ян Чарногурски, писателката Ленка Прохазкова, кинорежисьорът Сденек Троской и ученият Иван Давид.

Ян Чарногурски, словашки политик, (сл. Ján ČARNOGURSKÝ)  бивш министър-председател  (1991-1992 год.), министър на външните работи ( 1991 год.) и министър на правосъдието ( 1998-2002 год.)

Иван Давид- известен чешки научен и политически деятел, доктор по философия, а също така има много общопризнати достижения в областта на психиатрията

От 1998 до 2002 година е депутат в чешкия парламент, като преди това заема поста министър на здравеопазването в Чехия.

Към днешна дата Иван Давид е един от най-популярните чешки експерти; редактор на аналитически сайт с посещаемост до 50 хиляди души за седмица).

Припомняме, че министърът на отбраната на САЩ Аштън Картър заяви, че Пентагонът ще продължи политиката на сдържане на Русия.

Заявленията от страна на  Пентагона за » руска заплаха» се сипят постоянно, на 15 юни например Аштън Картър даде обещание за подкрепа на турския военен министър » пред лицето на руската агресия». Същия ден, когато бе направено това изказване, Пентагонът призова НАТО да прави повече за сдържането на Русия.

Този вторник НАТО одобри разполагането на четири многонационални батальона в Латвия, Литва, Естония и Полша. Тяхната дислокация се очаква да започне през януари 2017 година.

Все повече европейски страни се обявяват срещу агресивната политика на НАТО, преди голямата среща на върха, която ще се проведе на 8-9 юли във Варшава, се очакват масови протести в редица европейски страни.

Източник (25.06.2016): http://bgr.news-front.info/2016/06/25/zhitelite-na-praga-izlizat-na-protest-sreshhu-politikata-na-nato


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-08-12 15:08:48