Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Това ще ви изуми! Ето колко са незаконните партии на Прехода!
Парламентът гласува Мигранти да вземат минимум 1600 лева заплата!
Лъжите, казани в "Часът на Милен Цветков" относно граничните патрули на България и европейски патриоти!!
Органите на МВР отново репресират членове и симпатизанти на Воински съюз „Васил Левски” и БНД „Шипка” !?
Воински съюз "Васил Левски" получи подкрепата и на всички индиански племена в Латинска Америка!
Народът каза твърдо НЕ на всякакви сатанински и анти-български конвенции!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Новини

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



ДОКАТО ПРЕСТЪПНИЦИ И МИГРАНТИ ИЗБИВАТ НАРОДА, ПОЛИТИЦИТЕ КАРАТ МВР ДА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ДА ПРИКРИВА ТЕХНИТЕ


Ваня Андреева е бивш шеф на сектор „Наркотици“ в Националната полиция. Тя е с 15-годишен стаж в „родната полиция“, когато я уволняват. Андреева разкри с подробности неудобни истини за системата на МВР – друга гледна точка за жестокото напрежение, мръсните номера, абсурдите, двойния стандарт, „събирачите на пари“, „куките“, рекета и тежкия залък на полицаите.

Уволниха ме заради заловена пратка с наркотици за Генерала

Госпожо Андреева, защо бяхте уволнена от МВР?

Формално заради ползването на някакви телефони, които са били на името на частна фирма, за която пък имало някакви данни, че била на Алексей Петров. В момента съдя МВР и нямам право да изнасям публично подробности. Ще си позволя обаче да ви кажа, че съм виждала г-н Петров само във връзка с изпълнение на служебните си задължения и един път неофициално, на погребение на роднина на мой служител и колега. Все пак той беше ключов държавен служител на висока позиция в ДАНС. Контактите са били единствено професионални и оформени документално по съответния ред. В този период от време министри, премиер и президент са имали контакти с Алексей Петров. И питам – и те ли са свързани с т.нар. “Октопод”? Все пак обаче и при моето уволнение ясно се вижда двойният стандарт. Аз и мои колеги бяхме махнати за няколко мобилни апарата, а министър Цветан Цветанов със 7 имота, придобити с неясни пари, си стои непокътнат на поста. Начинът, по който ме уволниха – абсолютно абсурден и удобен в политически аспект, ме отврати от извратените методи на определени хора.

Какви са тези методи?

За съжаление между различните служби в системата на МВР има голямо напрежение и мръсни номера. Добрите полицаи си вършим съвестно задълженията, хващаме наркотици, а това ни носи впоследствие проблеми. И постепенно аз бях изолирана, пречеше ми се на работата. После, като „неудобна“, бях преместена от един сектор в друг и най-накрая – уволнена.

Всичко тръгна от моя реализация през 2008 г. в Хасково. Там хванахме над 7 килограма наркотици у дилър, който ни посрещна с думите: „Какво правите, тази пратка е за Генерала“. Имаше и други двама полицаи в екипа, които бяха свидетели на тази реплика. Наркомафиотът си мислеше, че го арестуват служители на ГДБОП, и затова беше изненадан, че въобще има акция срещу него… След като разбра, че сме от ДНСП, замлъкна.

Така и не стана ясно кой е „Генерала“. Генерали в България има много. Всички виждат, но малко си признават, че през тези 20 години МВР се превърна в лост, в угодничещ слугинаж на всяка от управляващите партии. Изроди се системата – от система, бранеща демокрацията, гражданствеността и морала, ни превърнаха в хората, стоящи до правителството, което и да е то, преди или сега.

Наричат ни „събирачите на пари”, „куките”, „слушковци”, делят ни на БОП-аджии, ДАНС-аджии, полицаи… А ние сме едни и същи. Покорни, поръчкови, притиснати в ъгъла и питащи се – да браним ли демокрацията, или да изготвим СРС-тата, да хванем лошите или… да ги пуснем, защото някой се обади!… И да се страхуваме. Чест прави на всички достойни хора, работещи въпреки всичко и независимо от нищо в МВР. Защото повярвайте – това е достойно за поклон.

Какво мислите за министър Цветанов?

Смешен и жалък. Министър по анцуг, хулещ в Народно събрание медици, политици, но не олигарси, защото…?

Защо?

Защото може би е зависим от тях. Питайте него.

Вие сте председател на сдружение „Гласност“, разкажете ни малко повече за организацията, това организация на бивши и настоящи полицаи ли е?

Членове на сдружението не са само полицаи, имаме и лекари, журналисти, юристи, бизнесмени, учители, представители на различни партии, с различен етнос сме и с различна религия, но сме заедно. Защото имаме една цел – да дадем гласност на проблемите в страната.

Няма аналог на подобно пробуждане никъде в Европа –то идва от нас, полицаите. Уникалното и достойно за уважение е, че именно у редовия полицай, видял истината за демокрацията, се надига негодуванието от погазването на това, което е най-ценното – демокрацията, гражданските права и свободи, сигурността, обществения ред и спокойствието… Гарантирането на равен старт в наказателното преследване.

Нека да се знае, че полицаите също са хора и те знаят какво е демокрация и знаят как да я бранят. Нищо, че господин Цветанов и кликата му ги употребяват или игнорират. Истинските служители на МВР задават дневния ред за съдбата на гражданското общество и демокрацията. Интелектуалният елит може би е достатъчно уплашен и разединен, за да изпълни гражданската си мисия. Редовият полицай – този на терена (нещо, което господин Цветанов не е бил и не познава), иска да бъде гражданин, иска реална, а не псевдодемокрация, иска да е член на гражданско общество с ясна, категорична позиция, иска защита и гаранция за конституционните му права. А в момента „редовият полицай” просто оцелява. И го отработват на парче, когато не угодничи.

Идеята за създаване на сдружението възникна спонтанно. Може би това е отражение на моята гражданска позиция, която изложих по-горе, както и на моите принципи като гражданин на тази наша страна – България.

Знаете ли, в системата на МВР съм от 1994 година, като наистина съм почнала от долу… от обикновен, редови служител – три години и половина като инспектор в детска педагогическа стая, после седем години оперативен работник в група „Тежки криминални престъпления” по линия наркотици, проституция и детска престъпност, а от 2004 г. по противодействие на наркоразпространението, 2006 г. – началник сектор „Наркотици” – противодействие на уличното наркоразпространение, от края на 2009-а до дисциплинарното ми уволнение – началник сектор „Детска престъпност” – юни 2010 г. Винаги съм вярвала, че човек трябва да прави нещата максимално добре, според възможностите и качествата си, и да не изневерява на своите ценности. Много патетично звучи казаното от мен, но аз вярвам в това. Начинът, по който ме уволниха, абсолютно абсурден и удобен в политически аспект, ме отврати от извратените методи на хора, получили властта и шанса да променят страната, шанс, даден им от такива като мен – обикновени хора.

Най-смешното, дори жалкото в случая е, че аз гласувах за тези хора с истинското убеждение, че това е правилният избор, а сега ме е срам от този избор… Много наивно грешен се оказа. И абсурден.

След като ме махнаха от системата през юни 2010 г., си оставих време да преболедувам унижението, на което ме подложи ръководството на МВР в лицето на г-н Цветанов и кликата му. И гледах, и слушах… и не можех да повярвам в това, което чувах и виждах. Флашки, СРС-та, обиди в залата на парламента, рекет, скандални разкрития… Един открива магистрали, друг краде живот, а сега и взрив… И бях потресена и ужасена. Война на дребните души за залъка – но не техния, а народния.

И четях за свои колеги, унижени като професионалисти, видях страха у хората, работещи в МВР, дали правилно ще направят нещата, за да останат на работа. Знаете ли – истинска рядкост е полицай без някакъв вид кредит или заем. Живеят и работят на ръба на оцеляването, хулени, притискани, употребявани по и не по предназначение, и… мълчат. Защото трябва да се плащат кредитите, да се издържат семейства. А с това, в което са превърнати, е много трудно да бъдат достойни и демократично осъзнати. Защото страхът е най-големият ни проблем – и на мен, и на народа ни по принцип. Далеч съм от онази смелост, на която е способен г-н Цветанов – да сочи за виновни хора, за които не е доказал вината, да изземва функциите на говорител на прокуратура, съд. Няма нищо човешко в този облик на властта.

И понеже не искам да бъда „отработвана” вече „на парче”, не искам и други да бъдат подложени на ръба на оцеляване под натиск, не искам другите да се чувстват беззащитни, когато Човекът-Власт реши, че те не го устройват, не са удобни, много знаят или много са видели, решил е, че трябва да бъдат унищожени – трябва да има някой да им подаде ръка и да ги пази. Такива като мен, такива като нас – другите хора в сдружението.

Личи силното ви огорчение…

За мен работата в МВР беше кауза. Но истинската сила на полицая е да изпълнява служебните си задължения като ежедневна битка, подвиг. За това аз – полицаят, подписах клетва – да защитавам, да служа, да спазвам закона. Вярвах, че правя нещата така, че да бъда горда от себе си. И нищо не се е променило от 1994 г. с вярата ми. Променят се само лъжите, с които ни обиждат, че сме слаби и безпомощни, глупави и безропотни.
Всички виждат, че това са лъжи и манипулации. Всички, освен ние – бивши и настоящи полицаи, лекари, учители, бизнесмени, студенти, журналисти.

Ние, нашият народ, вече не искаме да се мълчи и не искаме да ни удрят тихо, безпардонно. Ние не сме рая – ние сме народ. Не ме е срам, че съм такава – непокорна и неманипулируема. Аз бях и ще си остана, добър човек, това го видяха приятелите и семейството ми, които г-н Цветанов и хората около него не можаха да заблудят въпреки гадорията и пошлостта, с която ме покриха.

Имам силно развито чувство за чест и достойнство – като полицай нямаше от какво да се срамувам. И сега не се срамувам. Служителите на МВР не са водени от идеята за противозаконно и безнаказано нарушаване правата на гражданите, напротив – наша основна грижа е тяхното опазване, както и трайното повишаване на доверието на гражданите към държавните институции.

Редовият полицай съзнава и носи отговорността от поверените ни инструменти за засягане на правата на гражданите, поради което е обучен и в практиката използва тези инструменти само при посочените в закона случаи, и то когато другите възможности са изчерпани. А управляващата в момента полицейска номенклатура злоупотребява с ресурса човек-полицай. А това вече е нетърпимо – нито е европейско.

Източник: ГЛАСОВЕ


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2016-01-13 06:01:00