Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Представиха плана за нелегалните имигранти – оставят ги завинаги с помощта на правителството
Джулието Киеза: Светът се управлява от Девет човека
Една по-светла България!
Кого защитава Румен Радев - Народа... или Статуквото?
20.04.2016 - Поредната победа по пътя към Свободата на България!
Среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 09.04.2016, Варна

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Новини

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



Това ще ви изуми! Ето колко са незаконните партии на Прехода!


Искате ли новина? (Анти)българските правителства, всичките без изключение…повтарям, без изключение(!), са незаконни! От което следва, че нормалния данъкоплатец не само не е длъжен да им се подчинява, но даже е задължен да НЕ им се подчинява! Има пълното право да не изпълнява незаконните им и противонародни, противоконституционни разпоредби и практики.

Това ще ви изуми! Ето колко са незаконните партии на Прехода!

Защо ли? Съдете сами…Ще ви дам само 7 основания, пък вие си преценете… Общо за всички избори:

1. Изборни фалшификации и измами, най-вече с мъртви души и с брутални купувания на гласове, вкл. и икономически и физически шантаж. Изборите, напомням, и обяснявам за разсеяните, са самият процес на предаването на властта от Суверена (Н.В. Българския Данъкоплатец, Народа) към неговите Слуги – политиците. ако този процес на предаването на властта е нарушен, лпорочен, пълен с измами, нарушения, и престъпления, можем ли да смятаме това предаване, неговото узаконяване, за нормално проведен, и завършен процес? В света на здравия разум, на бизнеса, на правото в междуличностните отношения, както и в отношенията между юридически лица това е невъзможно. за такова нещо като минимум сделката на прехода на тази власт или се анулира, или нарушителят на условията и на процедурата на тази сделка отива в затвора, и плаща огромни и тежки компенсации на ощетената страна. В света на голямата политика, на истинската власт (колко е истинска, това е друг въпрос) в България обаче този процес редовно се брои за извършен, и тази власт се брои за предадена. В същото време самите политици, самите те го заявяват най-редовно и го подкрепят с доказателства! Понякога се ограничават само с обвинения, и със заплахи за касиране, но това не променя същността, защото обвинените не вадят никога опровержения. Не съдят и за клевета. Изводът е очевиден: всички избори са с нарушения и фалшификации. Фалшифицирани избори не могат да произведат законна власт! Защото процесът на избирането на властта е опорочен с незаконни практики! Власт, която управлява в резултат на фалшифицирани избори, с нарушение на закона, е незаконна! И няма никакво значение, дали е призната от външни сили. Защото става дума за наша, вътрешна работа. И по българските, и всички закони тази власт е незаконна!

2. Систематично неизпълнение, нарушаване на общественния договорОбщественният договор е: предизборни обещания – следизборни неизпълнения = измами. Когато в правото (да речем, в бизнеса) едната страна дава своето търговско предложение, и обещава да свърши дадена услуга (работа) или да достави дадена стока с точно заявеи характеристики, а другата страна (Клиента) плати, и сделката не се осъществи, или се осъществи с нарушения на указаните параметри на сделката, то тази сделка всеки съд спокойно признава за недействителна, и виновната страна плаща компенсации на пострадалата, и/или отива в затвора. По наказателния кодекс това е мошенничество и измама в особенно големи размери). С това никой човек, в ясно съзнание, и нелишен от здрав разум не спори. Това е нормалното. Какво да направим ли? Просто следващия път си препишете предизборните обещания и сравнете в рамките на първите 6 месеца – има ли даже намек, или мисъл за начало на започването на изпълнението на тези обещания. Един въпрос със систематично предизвестен отговор. Изводи? Според мен е очевидно: Власт, която нарушава обществения договор, не може да е законна! Няма нито едно морално, или законово основание за това!

3. Всички правителства нарушаваха грубо Конституцията на Република БългарияКоето автоматически ги прави престъпници, без право на власт, без право да представят Суверена, да сключват сделки от името на България, и да подписват каквито и да е документи от името на държавата България. Нямат право нито на законодателна, нито на изпълнителна власт. Който се съмнява, нека поне веднъж в живота си внимателно прочете тези 20-на страници. Те са ОСНОВНИЯТ ЗАКОН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! И сравнете делата на „вашите“ управници с тези задължителни предписания. Даже последните изменения в сега действащата Конституция бяха направени в нарушение със закона (не се свика Велика народно събрание), което я прави незаконна! За последното, днешното действащо правителство, или за последните 20 години, изберете сами.

4. Всички правителства НЕ СЕ допитаха до Суверена (техния работодател – Народа) чрез Референдуми по всички стратегически и кардинално значими въпроси, които касаеха националната безопасност и суверинитета на страната. Което също е нарушение на Конституцията и пряко неизпълнение на служебните им задължения. Всички ни обещават „Швейцария на Балканите“. Но нито веднъж не направиха това, което в Швейцария е редовна практика, а именно: референдум по всеки жизнено-важен закон или въпрос за страната. Защото, както се изразява Петър Патриков: „не Швейцария прави референдуми, а референдумите правят от Швейцария това, което е„. 3-4 пъти годишно, по 20-30 въпроса на референдум. Тук обаче не искат, не допускат такава Швейцария! Въпреки, че по Конституция са длъжни именно това да направят. Защо така ли? Изводите си ги правете сами, не сте малки деца. Всъщност, подсказвам: по Конституция властта произтича от народа, и се упражнява в името, и в интерес на народа. Народът обаче досега не е питан нито веднъж: нито на избори, нито на референдуми. И не ми говорете за изборите досега. Защото избори по пропорционалната избирателна система изключват по определение каквото и да е народовластие! Прекият антидот на тази Система са мажоритарните избори в 2 тура, плюс референдуми. Именно затова всички досегашни представители на всички управляващи панически заобикалят, оплюват, не приемат даже обсъждането на мажоритарната система. Измислят хиляди небивалици, за да запазят това, което имаме сега. А имаме власт, която не произтича от народа, не управлява в интереса на народа, и не е в името на народа. Власт, която е противоконституционна по същността си. Ако противоконституционната власт не е незаконна власт, кажете ми, кое тогава е незаконно?

5. Всички правителства се занимаваха със законотворчески актове за лично облагодетелстване и в ущърб на Конституцията и интереса на народа и държавата България. Което също е нарушение на Конституцията и криминализиране на дейността им. Не вярвате ли? Ами недейте ми вярва. Проверете. Вече няма мерзост, престъпление, предателство, конфликт на интереси, слугинаж в полза на чужди държави, които да не са не само разкрити, разобличавани, но вече даже и съвсем свободно публикувани с доказателства из медиите, и интернет. Резултат? Резултатът предстои. Но изводът е (още веднъж), че тази власт е незаконна! Не само в моралния, но и в прекия, законов смисъл на тази дума!

6. Всички правителства се занимаваха с дейности и протекционизми в полза на доказано външни корпоративни и държавни интереси, противоположни по посока на интереса на държавата България и на Суверена-работодател – народа българскиТова пък по силата на Наказателния кодекс е държавна измяна и също е углавно престъпление. Съмнявате ли се? Питайте не първия срещнат адвокат, а ако щете студент от юридическия в четвърти курс. Още едно основание тази власт да се определи не само като незаконна, но и като престъпна.

7. Всички правителства се занимаваха със шпионаж в полза на чужди държави и публикуваха секретна информация от стратегическо значение за националната ни сигурност. Всичко това започна още от началото на 90-те години, с предаването на папката с „оня списък“ от Ахмед Доган на представители на турското посолство. Такива „епизоди“ през последните 2.6 десетилетия имаше много. И нищо. Още едно национално предателство. Има ли съмнения по този въпрос? Въпроси, казвате, нямате…Ще ви кажа още нещо. Аз не съм юрист, но ето тук Легитимна ли е съдебната власт в България? има правен анализ от Соня Крумова Младенова, Народен представител в Седмо Велико народно събрание, 22 София-окръг многомандатен избирателен район, където на юридически обоснован език (Съгласно §4 и във връзка с §3 ал. 2, от Конституцията, приета на 13.07.1991), е обяснено, как всичко, което е направено от всички власти в България след 13.07.1992 е противоконституционно, незаконно, и няма прави последствия (освен да вкараме в затвора виновните).

Ще ви дам само няколко цитата, за да разберете: Незаконни, нищожни, и недействителни са:

  • Законът за съдебната власт е Обнародван в ДВ,бр.59 от 1994 г. с последвали актуализации до ДВ, бр.6 от 1999 г.и по-късно;
  • Гражданско процесуалният кодекс е Обнародван в ДВ, бр.59 от 20.07.2007 г.;
  • Административно процесуалният кодекс е Обнародван в ДВ, бр.30 от 2006 г.; Наказателно процесуалният кодекс е Обнародван в ДВ, бр.86 от 2005 г.;
  • Законът за адвокатурата е Обнародван в ДВ, бр.55 от 2004 г.;
  • Законът за правната помощ е Обнародван в ДВ, бр.79 от 2005 г.

като приети извън срока, разпореден в § 4 във връзка с § 3 алинея 2 от Преходните и Заключителни разпоредби на Конституцията Република България (в сила от 13.07.1991 г).»

“Изложените правни аргументи се отнасят и до Конституционната отмяна на цялостното законодателно творчество на всички народни събрания, след 13.07.1992 г. и до днес.”

“От изложеното следва и извода, че съдебната власт в Република България не е легитимна.”

“Означава, че в „съдебната система” работят нелегитимни, неовластени, неоправомощени, неоторизирани от съобразени с Конституцията закони, лица.”

“Поради липса на легитимност на съдебната власт, всички регистрации и пререгистрации на политическите партии в Република България, извършени от съдилищата след 13.07.1992 г. не могат да пораждат правни последици, присъщи на легитимните съдебни актове.”

“С прякото си действие Конституцията на Република България отменя действията на съдилищата след 13.07.1992г. и обявява нищожността на решенията им по регистрацията на политическите партии като извършени от некомпетентни и неовластени лица.”

“На свой ред, тази съдебна нелегитимност намира отражение в избирателното право след 13.07.1992 г. и подлага под съмнение провеждането на легитимни избори за народни представители, президент и вицепрезидент, на правителство, на местни органи на власт и т.н., както по отношение легитимността на учредените или образувани от тях органи, съюзи, агенции, асоциации и други организации, акционерни дружества и др. както и решенията за членство в тях.”

“Липсата на легитимност по отношение на народните представители, на народното събрание, на свой ред, означава, че :

  • този форум, чиито членове са те, няма правомощията, компетентността да прави политика;
  • да избира и гласува членовете на изпълнителната власт (правителството);
  • да избира от своята квота конституционни съдии и членове на Висшия съдебен съвет;
  • да изменя или допълва Конституцията на Република България;
  • да гласува, приема и обнародва закони;
  • да утвърждава междудържавни спогодби и договори;
  • да взема решения относно членство на страната в международни организации и съюзи;
  • да си определя възнаграждения и др.

Такова събрание няма никакви правомощия.”

“Прякото действие на конституционните норми отменя законите, които им противоречат. Всички след 13.07.1992 год. Тези закони са много и почти всичките са свързани с плащания.

В защита на правата и свободите, на интересите на българските граждани, особено важна е разпоредбата на чл.60, алинея 1 от Конституцията:

„Чл.60./1/ Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със ЗАКОН, СЪОБРАЗНО ТЕХНИТЕ ДОХОДИ И ИМУЩЕСТВО.”

Такъв закон, определящ размера на данъците и таксите според доходите и имуществото на отделния човек не е приеман и издаван след 13.07.1991 г. и до 08.03.2010 г.”

«С други думи, на основание прякото действие на Конституцията на Република България, в сила от 13.07.1991 г.:

  • Няма такси смет;
  • Няма такса електрическа енергия;
  • Няма такса топлофикация. /Следва прекратяване на хилядите дела по така нареченото „заповедно” производство по чл.410 от Гражданскопроцесуалния кодекс и др.образувани по непораждащия правни последици, противоречащ изцяло на Конституцията ГПК.
  • Няма такса телефони;
  • Няма такса билет в транспорта;
  • Няма пътна такса;
  • Няма винетки,
  • Няма такси „синя” зона,
  • Няма глоби за „паяк”и т.н.
  • Няма данък смет, нито данък сгради.
  • Няма такси електричество, вода, топлофикация /парно/.
  • Няма платена държавна образователна система.
  • Има безплатна държавна медицинска помощ , но и платена частна медицинска помощ, съобразени с доходите и имуществото на всекиго отделно и така нататък.»

Накратко казано: НЯМА ТАКСИ, НЯМА ДАНЪЦИ във вида, в който се налагат от управляващите.”

———

Ще ви кажа нещо повече: незаконна е не само тази власт, но и всичко, което направиха с нас, и с живота ни:

  • приватизацията е незаконна. Не само на естествените монополи, а на всички ограбени и разрушени предприятия. Могат да се върнат съвсем законно в наши, национално-български ръце!
  • незаконни са всички концесии. Също могат да се върнат в собственост на държавата, и да се осъдят грабителите за неустойки, щети, и кражби. И вариант «добросъвестен клиент» няма да минат.
  • незаконно е унищожението на БНБ, закачането на България към МВФ, и унищожението на финансовата ни система. От това следва и, че:
  • назаконни са кредитите (дълговете), които е взела България. Това означава, че можем да го признаем като «омразен дълг», както направиха в Исландия – това е вече юридически утвърден терми.
  • незаконни са и вашите кредити, драги българи! Както и условията на вашите ипотеки, кредитни договори, и лихвата, с която са ви натоварили! Могат да се анулират! По закон!

Питате, какво да направим ли?

Ще ви кажа първо – какво няма смисъл да се прави: да очаквате от незаконната власт да направи каквото и да е полезно и законово действие във ваша/наша полза, на базата на нашата законно желание да се върне часовника на историята към Конституцията (законната) до 13.07.1992.

Какво смятам, че трябва да направим, ако сме народ, а не мърша:

1. Съберете се на групи от по 5-10-20, колкото повече, толкова по-добре. Целта е да си разделите разходите за адвоката, да ви стане достъпно евтино на калпак. Ще го направите като колективен иск – имате това право.

2. Правите един колективен иск за нанесени щети, при който и да е адвокат, който ще ви помогне с оформянето му. Накратко: искаме си Конституцията до 13.07.1992 и искаме признаване за незаконни всички правни и финансово-кредитни действия, които са осъществявани след тази дата. Защото те са ни ощетили, ние сме ищец.

3. Споделете после във фейсбук, във форумите, в интернет образеца за вашата правна формулировка, за да се използва от другите като шаблон – ще спестим време, и ще стане по-бързо, по-силно, и ще свърши повече работа.

4. Когато стотици, хиляди от вас се съберат на групи от по 5-10-20 човека, които да ангажират адвокати, които да депозират, и да задвижат исковете ни, и когато тези искове са еднакви, това ще задръсти цялата правна система, и ще са принудени да ги приемат за разглеждане. Те нямат правно основание да откажат да ви регистрират жалбата/заявлението/иска, както ще го оформи вашия адвокат! А щом веднъж влезе в системата, са длъжни, бавно или бързо, рано или късно, да му дадат ход. И когато не дадат положително решение по вашия иск (ще има и такива) се придвижва нагоре, докато стигне до международен арбитраж. В Страсбург, както добре знаете. Заедно това е по-лесно, отколкото поединично.

5. Обединете се в групи във фейсбук, съгласувайте действията си. Безплатно, но изключително важно е. Когато правото е на наша страна, шансовете ни се увеличават. Колониалните господари не ни считат за хора, и не спазват никакви правила, но имат вроден страх от силата на Закона! Даже и това да е туземно-колониален (по техния мироглед) закон. Защото знаят много добре, че управление, което е явно, публично известно като незаконно, не може да бъде стабилно, и ще падне! Точно така, както по аналогичен начин си отидоха от Индия, по времето на Махатма Ганди.

Това е! Действайте, не се бавете! Докажете, че сте граждани, а не паплач! Че сме народ, а не мърша…

Споделяйте!
 
 
Източник: https://www.facebook.com/pppaskov

СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2015-12-06 10:12:11