Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Путину придётся таки открыть ящик Пандоры, и это произойдёт совсем скоро!
Турски медии интерпретират протеста в Асеновград: Турците се страхуват да излязат, валят заплахи!
Заселването на България с НЕЛЕГАЛНИ е организирано още през 2011 !!!
За партиите и техните интереси
На 14.08.2016 Воински съюз "Васил Левски" проведе учение по ориентиране и първа помощ при катастрофи и аварии
Проучване на новите маршрути на Нелегалните!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Води се целенасочена политика за ислямизиране на Южна България! Политиците ни са за затвора!


Полковник Николай Марков е бивш служител на НСО. В момента е анализатор на антитерористичната дейност и на политическите процеси в България и света. Напоследък голяма популярност придобиха анализите му за чумата на нашето време – Ислямска държава.
Потърсихме го за коментар по тези и тези други горещи теми.
Интервю на Албена Борисова

– Европа е застрашена от ислямизация. Мнозина анализатори дори стигат до по-крайни прогнози, според които в момента сме на прага пред унищожение на европейската цивилизация заради сегашното велико преселение на народите. Вашите анализи какво показват, полк. Марков?

– Аз не мисля, че европейската цивилизация е пред унищожение. Това преселение на народите е едно от поредните много тежки изпитания пред нашия континет. Статутът на Европа след Втората Световна война е формиран от победени държави. Тя беше разделена на сфери на влияние между СССР и САЩ. Това е причината тя е да е слаба. Проблемите, натрупани тогава, сега избуяват. Този бежански поток не е метеорит, който ни удря не знам от къде. Всичко се случва под контрола на ООН и Върховния комисариат за бежанците. А ислямизацията е само дело на определени световни кръгове. ООН, за разлика от случилото се наскоро в Либия, сега е пасивна по отношение на справянето с Ислямска държава. Това поставя много удивителни и въпросителни.

– Ислямска държава е проект на САЩ. Но Америка не е потърпевша, а Европа…

– По-скоро е неуспешен проект. Контролът върху Ислямска държава вече е изтърван. По подобен проект беше създадена и Армията за освобождение на Косово. Дори и американският народ знае кои са създателите и коя е първопричината за организирането на Ислямска държава – газта.

– Сам го казахте, че контролът върху Ислямска държава вече е изпуснат. Тогава какво ни очаква?

– Това преселение на народите се насочва само към една страна – Германия. Тя е моторът на Европа, носител на моралните ценности и устои. А когато моторът се блокира, цялата машина загива. Потоците са насочени към сърцето на Европа. Това е опит за установяване на тотална хегемония на исляма в Европа.

– Германия дава признаци, че би могла да води самостоятелна външна политика. Тя е най-развитата страна на континента. Не е ли това причината тя да бъде ударена? САЩ нямат никакъв интерес от силна Европа.
– Няма противопоставяне между Германия и САЩ. Но това не означава, че трябва да се запали земното кълбо, за да се решат проблемите с потоците от Близкия изток.. Европа трябва да ги преодолее по дипломатически път. И това трябва да стане в единство с Русия. За да спре опасността от избухване на Трета световна война. Защото когато се изчерпат мирните средства, идва на ход оръжието.

– Но Германия продължава да приема бежанци. И дори казва, че ще приюти още…

– Поведението на Ангела Меркел ще роди новия Хитлер. Ще се отключат националистически настроения не само в Германия, но в цяла Европа. И те ще са отговор на процесите. Защото Меркел не може да даде обяснение защо изпълнява сляпо указанията на ООН. Моята представа за САЩ не е това, която познавам. Това вече е качествено нова държава. Политиката й е непонятна. Вероятно, защото се диктува от лобита на висши кръгове от много високи етажи. САЩ се държи така, че я намрази цял свят.

– Къде се намира решението с това преселение на народите?

– Решението е светкавична война с Ислямска държава. Тя трябва безапелационно да бъде заличена от света. Защото ръководителите на Ислямска държава са военни престъпници. Необходими са общи решения между НАТО и Русия за приключване на това зло, на тази военна хунта. Ако има такова, животът на Ислямска държава ще продължи само часове. Ако обаче няма съвместни решения и действия, ще станем свидетели на подмяна на европейската цивилизация.

– С въздушни удари може ли да се реши проблемът с Ислямска държава?

– Никога такива проблеми не са се решавали с въздушни удари. Докато не влезе пехотата, победа няма. Така е било в цялата история на света.

– Русия в момента се счита за враг номер едно в Европа. Говорите за единна позиция между нея и НАТО за приключване на Ислямска държава?! Как виждате ролята на Русия?

– Как ще се дефинира мястото на Русия е въпрос на интерпретация. Тя и Европа трябва заедно да прекратят конфликта.

– Да дойдем в България. Има ли заплаха за националната ни сигурност от бежанските потоци?

– Ние нямаме пряка заплаха от Ислямска държава. Но имаме спяща клетка от 1 млн. ромско население, което е готово да формира войска войска на Ислямска държава. Предвождани от професионалисти, нали се сещате какво може да стане. Има обаче други опасности за България. Южна България се обезлюдява. Строят се непрекъснато нови джамии. Имаме реална заплаха за въвеждане на втори официален език. Има области, които се управляват от хора, неговорещи български език. А хората, които живеят там пък въобще не разбират български. И тези хора не са виновни. Държавата има основна вина. Това са послредствия от 25 г. управление на негодни български правителства.

– Много страшно звучи?!

– Моята цел е някак си да се раздвижат духовете в тая страна. Да се събудят хората, на които им е останала национална гордост. Да се започне дебат. Това, че врящата тенджера се държи под похлупак, не значи, че няма да избухне. Води се целенасочена политика към ислямизиране на Южна България. В Горна Оряховица се намира най-големият ислямски център на Балканите. В Пазарджик ходят жени, забулени от глава до пети… Това е нещо много неестествено на нашата държава. И стига сме се оправдавали с нашата търпимост. Става дума за провокация към държавата.

– Президентът Росен Плевнелиев се похвали, че има лична заслуга за недопускането на руски самолети да прелетят над България към Сирия с хуманитарни помощи. Руснаците обаче намериха начин да прелетят и ние за пореден път станахме за смях?!

– Става дума за един полет в случая. Руските самолети си летят отдавна. И не само те. В случая става дума за политически акт, който постави на изпитание нашата външна политика. Президентът и министрите на отбраната и на външната политика сами влязоха в политически капан с поведението си. В коя държава точно държавните глави и външните и военните министри заемат такава политическа позиция срещу Русия? Никъде. Ако Русия е такава заплаха срещу Европа, щяха да скочат по-големите държави от нас? Но те не го направиха. Какъв беше проблемът в случая? Нали войната е срещу Ислямска държава? Защо бяха тези изхвърляния срещу Русия?

– Накъде вървим с тази наша политика на угаждане на по-силния?

– Културната ни революция може да бъде проведена само с оръжие. Политиците говорят едно, а хората – друго. Имаме пълно неразбиране между двете страни. Говоря за политиците от всички бои. Каквото и да кажат, то няма нищо общо с това, което мислят и искат хората. Политиците са полуамериканска, полуевропейска администрация. Тоест чужда администрация, но е и българска.

– Не се ли страхувате, че могат да ви обвинят към подбуждане на народа към въоръжен конфрикт срещу политическата класа?

– Не, никак. Аз казвам това, което мисля. Защото те са престъпници. И трябва да влязат в затвора. Никой не е избран на избори. Те са фалшификатори. Изборите се плащат навсякъде. Политиците са едни узурпатори на власт. И такива като тях се свалят само със сила. С избори няма да стане. В България нямаме проведена буржоазна революция. Затова политиците ни имат самочувствието на недосегаеми. В най-демократичната страна САЩ – националните предатели, независимо на какви позиции са те, се евтаназират. Къде го има това? България е най-бедната държава в Европа, а политиците ни са милиардери. Когато нещата станат нетърпими, се хваща оръжието. В момента всички сме седнали върху изсъхнала слама и се чака кой ще драсне клечката.

– Ние нямаме хъс и смелост за това, което говорите?

– България е първенец по най-много убити министър-председатели. Това да ви говори нещо? Не бива да се подценява този факт. Един народ, който го мързи и не му се воюва, го превземат други. Не искам да гледам как всеки ден се появават нови джамии. Аз живея в България. Дедите ми са умирали за нея. Нека другите да ми кажат техните деди как са се казвали и дали са умирали за България. Не съм расист. Но ромите, например, ние ги храним. Те лежат и чакат помощи. И за благодарност ни се отплащат като симпатизират на Ислямска държава. Може ли те да ползват благодатта на българския народ, а да не го признават?

 

Източник: http://www.pan.bg/view_article-58-326033-POLKNIKOLAJ-MARKOV-VODI-SE-CELENASOChENA-POLITIKA-ZA-ISLYAMIZIRANE-NA-JuZhNA-BYLGARIYA.html


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-12-06 10:12:41