Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Референдумът е само за кефа на Плевнелиев. Сайтът на ЦИК се срина, смятайте какво ни чака с онлайн вот..
Васил Левски: Предателите се наказват със смърт!
ВНИМАНИЕ! НАД 15 000 НЕЛЕГАЛНИ СА ВЛЕЗЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ДНИ!
ПОДПИСКА: БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПОСТАВИ УЛТИМАТУМ НА ПРОДАЖНИТЕ СИ УПРАВНИЦИ!
До всички координатори на Воински съюз "Васил Левски", операция "Южен щит 2" /24-25.09.2016/
Воински съюз "Васил Левски" пред "On Air Bulgaria": България е в сериозна опасност!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!ОТВОРЕНО ПИСМО: Конституцията на България защитава крадци и мошеници


   През последните 5 години в света набра сила едно движение, което повлече със себе си милиони последователи, така и стотици пъти повече привърженици. Движение, което отвори очите на Човечеството. То се нарича "March against the corruption" ("Поход срещу корупцията") - то, заедно с "March against Monsanto and GMO" ("Марш срещу Монсанто и ГМО"), се проведоха в над 300 града по целия свят и обвхана над 2 милиона протестиращи. Медиите, разбира се, запазиха мълчание... 

   Защо ви напомням тези инициативи? Защото те показват, че хората от цял свят се съюзяват, за да изринат от държавите си мафията - политическата мафия, така и обикновената корупция. А в България медиите какво ни говорят? Че нямало било корупция, че нямало политическа мафия... дори се стига до престъпната агитационна дейност (според мен е престъпна, но според законите, гласувани от "честни и открити" депутати - не е) да се убеждават хората, че сред политиците нямало престъпници, крадци и мошеници! Защо тогава целият свят се бунтува срещу същите тези мошеници, ако тях никога не ги е имало и никога няма да ги има?! Престъпна наивност е да се вярва, че всеки, който се докопа до политическия стол, непременно е чист като момина сълза, честен като новородено и благороден като Крал Артур! 

   Защо тогава Конституцията на Република България защитава крадци и престъпници, като не дава право политици да бъдат съдени за решения, които водят до очевиден геноцид над българското население, унищожаване на българската икономика, здравеопазване, образование, ... и до икономическото заробване на България! 

Мафия 

   Да разгледаме проблемите поред: 

   Доказване на вина на президента и вицепрезидента: 
"Чл. 103. 
(1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията. 
(2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това. 
(3) Конституционният съд разглежда обвинението срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението. Ако бъде установено, че президентът или вицепрезидентът са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията, пълномощията им се прекратяват. 
(4) Президентът и вицепрезидентът не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбудено наказателно преследване." 
От тук ясно се вижда, че те не носят вина за действията си. Ако пък се докаже, че извършват национално предателство, то тогава работата става... дълга и напрактика е невъзможно да бъдат осъдени, защото единственият, който може да им повдигне обвинение, са... други политици. Ако пък сред тях се намерят честни хора, милеещи за България, то идва следващият проблем - трябват честни и милеещи за България съдии... Оттук сами виждаме колко абсурдна е цялата ситуация! 

   Доказване на вина на депутатите: 
"Чл. 69. Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание." 
Ясно на всички как стоят нещата, нали? 

   Доказване на вина на съдиите: 
"Чл. 132. (Изм. - ДВ, бр. 85 от 2003 г.) (1) При осъществяване на съдебната власт съдиите, прокурорите и следователите не носят наказателна и гражданска отговорност за техните служебни действия и за постановените от тях актове, освен ако извършеното е умишлено престъпление от общ характер." 
Отново опираме до проблемът, че единственият, който може да ги осъди, са... други съдии... 

   Питам: "Къде в тези случаи е Народът-съдия, Народът-защитник на България!? Къде е той - Суверенът - собственикът на Държавата!! Нали "Чл.1 (2) Цялата държавна власт произтича от народа." - защо тогава самата Конституция си противоречи и се самоотрича!? Защо съществува целият този абсурд (геноцид вече 25 години) и до кога ще го търпим!? Защо на думи има Демокрация, а напрактика подписите за Референдуми се изгубват "случайно" в Парламента; защо няма 100% мажоритарен вот и изискване за завършено образование за депутатите (как хора, които нямат дори основно образование и не могат да смятат до 100, биха могли да гласуват закони по право или съдебна медицина?!) Защо в Швейцария може да изразяват мнението си чрез национален референдум 4 пъти в годината по около 30 въпроса, а в Бъглария - не? В други държави политиците биват съдени за свои решения, чрез които са ощетили народа или са облагодетелствали своя джоб за сметка на същия този народ (т.е. са откраднали безочливо от него). Защо при нас не е така? Та нали политиците ни тръбят гордо и се тупат в гърдите "И ние сме Демокрация"!? Чия? За толкова глупави ли ни вземат?! Или всичко това е антибългарски тоталитаризъм? Правят ли опити престъпници, национални предатели и агенти на чужда власт да ни подложат отново под нечие икономическо, социално и физическо робство?!

   Политическата система в България трябва да се основава на Благородство и Честност. Гласуваш за свой благороден, открит и коректен Представител на Народа, а текущите партии му препречват пътя и му казват "Чао! Не си желан!" (образно казано), защото са сложили сами норма, която да изисква определен процент, за да влезе дадена партия в Парламента или Европарламента. Къде тогава е Представителството на Народа?! След това, има ли "Разделение на властите" в България - могат ли съд и полиция да разследват и съдят политическата власт, да я държат отговорна за извършените престъпления, така и да могат свободно да си изпълняват задълженията към Народа, без да се оказва корупционно-мафиотски натиск върху тях от страна на мафиоти, които лесно могат да бъдат внедрени в Парламента/Министерствата/Президентството? Има ли 100% мажоритарен вот? Могат ли да бъдат отзовавани депутати, министри, президент или главен прокурор? Има ли референдуми по всички важни за българската общественост въпроси (като Трансатлантическото споразумение със САЩ например... или дупченето за Шистов газ в Добруджа... или предаването на златните ни находища - които са най-големите в цяла Европа! - за жълти стотинки в чужди ръце! - златни находища, които могат да ни гарантират стандарт на живот като на петролните магнати, да ни гарантират една финансова независимост, благосъстояние и респект по пазарите в цял свят, не само в Европа!) 

   Цялата власт е в ръцете на Народа! Ние сме суверенна държава, ние няма да позволим кражбата от България!! 

   Автор на статията: Един буден български гражданин 
   Пълен текст на Конституцията на Република България можете да намерите тук: www.parliament.bg 

 

Източник:
http://otvorenopismo.orgfree.com


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-06-12 15:06:48