Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Шефът на ДАНС изчезна, прегазиха кандидат за върховен съдия, убиха ключов свидетел... Вие спокойни ли сте?
Шефът на отбраната: НАТО не може да ни окаже помощ при бежанска вълна! Не му била такава работата!
НАИВНОСТТА СВЪРШИ! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ МОМЕНТАЛНО!
Дарения и Финансова помощ
Варна, 20.11.2016 - Християни и мюсюлмани на протест срещу нелегалните имигранти и националните предатели!
Воински съюз „Васил Левски“ предстои в скоро време да открие в България международна академия за безопасност и антитероризъм

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!От Капитализъм към открита форма на Фашизъм


ВЕКТОРЪТ ЗА ИЗХОД ОТ КРИЗАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ...

Задълбочаващата се глобална финансова криза и засилващото се социално неравенство повдига на дневен ред темата за края на капитализма. Какво е бъдещето на капитализма и каква е алтернативата, ако финансовата нестабилност, здравните проблеми, замърсяването и неравенството продължават да нарастват, а политическата система остане парализирана? Идва ли краят на модерния капитализъм и дали той ще се превърне в жертва на своя собствен успех.


На този и други въпроси отговори на "ЗАД КУЛИСИТЕ" Павел Вълчев - икономист и футуролог, живеещ в Москва.


Наближава ли краят на капитализма и кои са причините? 
За колапса на световната капиталистическа система ще способстват такива процеси, като автоматизацията и аутсорсингът на труда. Това ще сплоти не само работниците, но и инженерите, икономистите, архитектите, лекарите и хората с други специалности - да се обединят, за да решат съвместно задаващите се проблеми. Веднага щом платежоспособността на работниците и професионалистите падне, ще станем свидетели на това как промишлеността, зависеща от тези хора, ще спре да функционира. Това в крайна сметка ще доведе до крахът на «Ямайската валутна система» и неограниченото издаване на «световни кредитни пари», наречени SDR (специални права на тираж). Хората няма да са достатъчно платежоспособни, те просто няма да са в състояние да поддържат тази система. Дори видео индустрията днес е създала електронни водещи на новини, които ще заменят повечето хора в телевизията. Аутсорсингът на труда постепенно ще изравни доходите на всички честно трудещи се хора, като на върха ще се окажат представители на глобалния елит, които от капитализъм ще преминат към открита форма на фашизъм. Това ще се случи, ако нравствените хора позволят чрез своето бездействие да се реализира несправедливата концепция на банкерите, които всъщност са собственици на транснационалните корпорации.

ОТ КАПИТАЛИЗЪМ КЪМ ОТКРИТА ФОРМА НА ФАШИЗЪМ

Какво Ви кара да мислите, че за всичко са виновни банкерите? Марк Цукърбърг(Facebook), Бил Гейтс(Windows), Сергей Брин(Google), Рупърт Мърдок(News Corporation), не са банкери, но притежават огромна власт. Не са ли те хората, които задават тенденциите в променящия се свят?


Тенденциите ги задават други хора, но това вече е отделна тема. Това са напълно конкретни личности и версиите за извънземни или рептили не издържат никаква критика. Целта на целия този медиен шум е да прехвърли вината от конкретни вършители на съдби към нещо абстрактно. 
Относно представителите на «нетокрацията»(хора работещи с информация – специални служби, медии, компании свързани с IT-технологиите) мога да кажа, че техния род дейност е още твърде нов, за да говорим за тяхното превъзходство над големите династически кланове и банкерите. Няма съмнение обаче, че в бъдеще те ще вземат връх над монарсите и лихварите. Ако говорим за днешната ситуация трябва да кажа, че ядрото на капиталистическата система се състои от една свръхкорпорация – BlackRock, която има дялове в още три компании - Vanguard, State street, Fidelity investments, а те от своя страна контролират изброените от Вас хора и компании. По същество хората, които споменахте са само наемни мениджъри, имащи дял в бизнеса с които се занимават.

Какво мислите относно БРИКС и тяхната алтернатива на Световната Банка и МВФ?
Възможно ли е златният китайски юан или златната рубла да станат ключът към изхода от несправедливата «Ямайска валутна система»?

Проектът БРИКС е обречен още в самия си зародиш. Вече станахме свидетели на един подобен мащабен провал – ЕС. Най-интересното е, че такива проекти винаги се съпровождат със сериозни конфликти. Изграждането на ЕС костваше разделянето на Югославия. Днешния БРИКС-проект е по-мащабен и затова сме свидетели на конфликти не само на Балканите, но и в Украйна, Близкия Изток и много други региони. По същество глобалната капиталистическа класа просто е решила да премести мястото си на дислокация. Евреите сефаради прехвърлят авоарите си в Латинска Америка, а евреите ашкенази в Русия, Индия и Китай. Целта е, както казах, хората по света да станат равномерно бедни и управлявани от една господстваща класа.
Златното обезпечение на дадена валута е капанът на глобалния елит. Това се дължи на фактът, че този елит манипулира цените на златото чрез «златния фиксинг» на Лондонското сити. Като допълнение към това отдаването на лихви във валута, обезпечена със злато, ще доведе до там, че цялото злато ще се съсредоточи в ръцете на паразитиращия елит.

Имате ли идея за това, как можем да преодолеем кризата, в която се намира човечеството?
Упадъкът, в който се намира човечеството, като цяло е следствие от наложената глобална несправедлива концепция. Имам предвид библейския проект, според който само талмудическите евреи имат право да се занимават с лихварство, а Коранът и Библията забраняват отдаването на пари с лихва.
Промяната може да се постигне чрез разработката на справедлива концепция, по която ще съществува човечеството като цяло и отделните държави в частност, а вече на базата на тази концепция ще се формира съответната идеология. Носителите на идеологията, взаимодействайки със средствата за масова информация, ще бъдат говорителите на тази идеология, а политиците и експертите ще приемат решенията си, прецеждайки всичко през зададената справедлива концепция. Ключовият момент е всеки човек да има в главата си образът на бъдещето, в което иска да живее. 

Каква е днешната идеология и защо мислите, че тя не работи в интересите на хората?
Днешната идеология е заложена в повечето конституции на държавите. Отворете конституцията на държавата, в която се намирате и обърнете внимание на подобен текст: 
- «Никоя идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна».
- «Средствата за масова информация са свободни и не подлежат на цензура».
От тук става ясно, че държавите не могат да провеждат своя идеология, а медиите свободно могат да бълват лъжи. В крайна сметка днешната идеология е изградена върху култа към «Дионис» и култа към «Златния телец».

Какво бихте искали да кажете на хората, които са готови да се борят за справедливост?
Справедливостта не се постига с оръжие и сила, справедливостта се постига с перо и лист хартия. Просто опишете как изглежда вашата справедливост!
Източник:

http://zadkulisite.com/post-1915

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-05-29 05:05:06