Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Чехословашки резервисти заявиха пред НАТО, че няма да воюват срещу Русия
ДПС напусна залата заради споменаване на Баташкото клане
БОРИСОВ ПРОКАРВА ПОЛИТИКАТА НА ЕРДОГАН?
Скандално! Български управляващи страх ги тресе, клеветят и заливат с фалшиви доклади Брюксел относно Опълченито ни?
ПЪРВО ИНТЕРВЮ НА КАРБОВСКИ С ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Проведе се Операция "Южен Щит - 2017" !!!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Историческата война Русия – Хазария между държавността и либерализма


Според исторически източници (които до неотдавна се укриваха или премълчаваха), през периода 652 – 1016 г. е съществувало Хазарското царство, което е включвало част от днешна южна Русия, Украйна Казахстан. Част от населяващите този район са избрали християнството, други – исляма, а хазарите са избрали юдеизма (талмуда) и са се нарекли "евреи". Хазарите не са могли да проникнат на юг, тъй като там са били татарите и тюркмените.

русия-хазария

Хазарските "евреи" не произлизат от 12-те племена на Израел. Още тогава те са станали "ционистите на юдеизма" и не са имали нищо общо с евреите от Юдея или Палестина, които през вековете вероятно са изчезнали почти напълно.

Именно "старите евреи" днес казват, че "ционизмът на хазарските евреи е най-големият враг на евреите". На това исторически се дължи и омразата на хазарите към християните и мюсюлманите.

Показаната тук карти обозначават къде приблизително преди векове са се намирали Хазария – между Черно и Каспийско море, в района, който е географският раздел между Европа и Евразия, в Кавказкия планински масив между Русия и Грузия.

Омразата на хазарите спрямо Русия е поне от 1000 години, когато русите са победили и ликвидирали тяхното царство и много от хазарите са потеглили към Европа.

Това означава, че голямата част от еврейската миграция не е идвала от Средиземно море – през Франция и Германия на Изток, както твърдят някои учени в Тел Авив. Миграцията на хазарите (ешкенази) се е движела постоянно на Запад – от Кавказкия район през Украйна, Румъния, Унгария. Постепенно масово заселване на хазари-евреи се появява в Полша.

През Х век източните славяни създават Киевска Рус, основана от принц Олег. Рус завладява голяма част от бившите хазарски земи. Едно от най-унищожителните поражения на хазарите е през 965 г., когато принц Светослав покорява хазарската крепост в Саркел. Предполага се, че е завладял и Итил две години по-късно след като се е насочил към Балканите. Още тогава е започнала битката между Запада и Русия за Балканите.

Абрахам Поляк, израелски професор по средновековна еврейска история, пише: "До каква степен може да се счита хазарското ядро в европейското заселване в източна Европа? Наследниците на тези мигранти днес представляват огромното мнозинство от световната еврейщина." Австрийският историк Кучера пише, че "източноевропейските евреи са изцяло с хазарски произход".

Откъде са се взели крипто-евреите в Турция? Това става след нашествието на Чингиз Хан, когато много хазари са се насочили към Турция и се включили във формирането на Отоманската империя и в постоянните й опити да покори Европа през Черно море и Балканите.

Измислянето на еврейската нация е дело на Хайнрих Грац – немски евреин, считан за кръстник на съвременната ционистка идея, който е бил под влиянието на немския национализъм и е създал "еврейска национална история". Неговите идеи формират еврейското съзнание и до днес.

Грац приема библията като историческа книга, а не компилация на евангелия, и създава пълна и приемствена история – периодът на бащите, излизането от Египет, покоряването на Ханаа, първият храм, напускането на Вавилон, вторият храм, диаспората.

Това е историята, върху която беше изграден съвременният ционизъм. Неговата идеология превръща еврейската общност в еврейски народ, а еврейският народ в еврейска нация, но никога не е обяснил разликите. За да спечели религиозно настроените еврейски маси в източна Европа той смесва всички термини и идеи в един голям коктейл – религията е нация, нацията също ее религия и накрая стига до извода, че Израел е еврейска държава, която принадлежи на евреите и на "еврейския народ" по целия свят.

Днес районът на някогашна Хазария съвпада с конфликтите които се изострят с участието не само на САЩ, но и на Израел, където все по-често се споменава някогашна Хазария.

Все по-популярна става и теорията за контрареволюционната същност на станалото и ставащото в СССР и Русия и връзката с "Нова Хазария" и вековния конфликт между Русия и "проекта Хазария".

Да се спрем на основните тези на тези анализи.

След 1990 г. в Русия се осъществява или по-точно продължава схватката на два мощни политически механизми, които се сблъскват и се унищожават взаимно.

От едната страна е машината на руската държавност, от другата страна е така наречената "либерална машина", която черпи от исторически финансови източници.

Каква е същността на тази схватка? Кога за първи път се откриха взаимно и влязоха в смъртен бой тези две машини.

Либералната машина се появи в Русия в края на ХІХ и началото на ХХ век. Тя беше конструирана от европейските банкери и глобалните ционисти, проникнали сред революционните интелигенти и нанасящи по поръчка на Англия и САЩ удари по монархията на Романови и по различни центрове на руската имперска държава. В течение на десетилетия тази машина успя да превърне руската държава с нейните символи в руини. Унищожена беше монархията. Убит беше Столипин. В края на краищата държавата, и без това с болни и слаби зони, падна.

Тази либерална машина се захранваше от международния еврейски капитал, който по това време претендираше за глобална роля, притежаваща колосална мощ и разрушаваше цели държави. Това не бе само капитал, а циркулация на огромни пари, които можеха да променят националните граници. В недрата на тази субстанция се таеше религиозната еврейска, или по-точно ционистка, мечта за възраждане на еврейската държава като "обетована земя".

Но на еврейския капитал пречеше липсата на държава, разсеяността на диаспората и безприютността. Те искаха да създадат свое царство, свой храм.

По това време се появиха най-известните теоретици на световния ционизъм – Херцел и Жаботински. Именно те формулираха концепцията за ционистката държава и технологията за нейното създаване. Тя създаде идеологическата основа на либералната машина, която свали руската монархия и доведе на власт временното правителство, а след това и болшевиките на Троцки и Ленин. Заедно с тях от чужбина се появи група от мисионери. Те пристъпиха към строителството на новата държава на Съветите. Машината, унищожила империята, продължаваше да работи, този път срещу руската класика, православната вяра, традиционните руски съсловия, имената. На репресии бяха подложени качеството, духовенството, дворянството, руската интелигенция. Кървавата жестокост на репресиите напомняше зверствата на нахлулите в Ханаанската земя, разчистващи мястото, т.е. площадката под ционистката държава.

Според някои руски експерти има основания да се предполага, че държавата на Съветите беше форма, в която се създаваше на руската земя еврейска държава "Израел-1", "паралелно в САЩ се изграждаше варианта "Израел-2".

Архитектите на "Израел-1" успяха да постигнат много. Те изработиха и наложиха свои форми, своя емблематика, символизъм, естетика, мистика и метафизика, свои представи за смъртта, вечността, етиката и месианството.

Но подцениха Сталин. Защото именно Сталин попречи на създаването на ционистката държава "Израел-1" на територията на СССР. Той пречупи тази машина, спря я безпощадно и жестоко.

Сталинистките репресии от 30-те години, които завършиха с терора от 1937 г., показваха, че Сталин беше разбрал същността на техните замисли. Вместо "Израел-1", или по-точно срещу "Израел-1", Сталин противопостави строителството на нова имперска държава, като разтури построеното и разпръсна камъните на недостроения Израел-1. На мястото на разгромените авангардни ционистки школи и троцкистки организации той започна да изгражда традиционната руска култура, да създава нов руски елит, вместо унищожената "стара ленинска гвардия". Най-големият враг на Сталин стана ционистът Троцки, който беше ликвидиран.

Тържеството на този курс на Сталин беше демонстрирано в предвоенните години, когато в невероятно кратки срокове се появи невиждана по своята сила и мощ социалистическа съветска индустрия, а в резултат на Втората световна война беше удържана историческата победа на 45-та година.

Грешно ще бъде да се счита, че сталинският удар беше преди всичко антисемитски. Не, евреите, които работеха за сталинския проект, станаха учени, музиканти, лекари, интелигенти.

Но либералната машина остана непокътната извън пределите на СССР, преди всичко в САЩ, Англия и в самия Израел. Нейните оператори действаха на пълна пара в периода на Студената война.

Възродената либерална и ционистка машина започна отново да ломи СССР. Перестройката се оказа това контрареволюционно организационно оръжие, което последователно унищожаваше всички опори, символи и институти на съветската държавност. Четири години по-късно СССР рухна и от него не остана нищо.

След отстраняването на Горбачов и идването на елцинистите тази машина продължи да действа. 90-те години бяха триумф на либерализма, който продължаваше да изтребва всички идеологически и икономически останки от съветския период. Унищожаваше се и съветският военнопромишлен комплекс, съветската авиация, съветското образование, съветската медицина. От държавата през 90-те години не остана нищо, а на нейно място беше изградена империя на либералния бандитски капитализъм.

Периодът на Елцин в Русия беше период на отсъствие на държавата. На руините на съветската държавност започна да се появява странно държавно образувание. И именно през тези години започна да се говори за "втора Хазария". Моден стана израелският "проект за Хазария". В Израел говореха, че Хазария е територията на днешна Русия и че евреите имат право да се считат за наследници на руската държавност в не по-малка степен от руснаците или татарите. Според тях унищожението на всички държавни и национални основи през 90-те години трябваше да предшества построяването на държавата от нов тип "втора Хазария".

Но това не се случи по много причини, които и до днес не могат да бъдат обяснени и потвърдени. Путин започна да изгражда руска държавност в условията на безпрецедентно унищожение и вражеско обкръжение. Той започна да строи нова руска държава сред пепелището, останало на мястото на СССР.

Борбата на държавата с либералите е на живот и смърт.

хазария

 

 

Източник: http://strogosekretno.com


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-01-24 13:01:14