Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Логово диавола: правда о Швейцарии, сионизме и евреях.
Борисов обеща да подпише CETA, въпреки, че дори Е.С. отложи това зарабоващо споразумение!!! Събудете се!
ГЕНОЦИД И ПРАВОТО НА НАЦИОНАЛНО ВЪСТАНИЕ И СЪПРОТИВА
Положението такова, каквото е !
Проведе се Операция "Южен Щит - 2017" !!!
11-12 МАРТ - СТРОЕЖ НА ОГРАДАТА | ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Борисов обеща да подпише CETA, въпреки, че дори Е.С. отложи това зарабоващо споразумение!!! Събудете се!


Искаме да припомним, че основната цел, както на TTIP, така и на CETA, е да се заведат с помощта на частните съдилища дела, които България да трябва да заплати чрез земята си (защото парите просто няма да ни стигнат!) Когато чуждестранна корпорация поиска да добива ШИСТОВ ГАЗ в България и българският народ въстане и не разреши това, корпорацията има правото да ни съди за милиарди долари обезщетение за "пропуснати икономически ползи". Със CETA пък имат право да определят дали даден закон да бъде ДОПУСНАТ до българския (да, българският!) Парламент изобщо - т.е. дали изобщо да разрешат да се гласува например забрана за добив на ШИСТОВ ГАЗ в Добруджа или направо да дойдат с машините си, без ние да имаме каквото и да е участие в управлението на СОБСТВЕНАТА НИ суверенна Държава - Т.Е. ПРЕВРЪЩАМЕ СЕ В РОБИ НАВЕКИ!!!

Борисов обеща да подпише CETA, въпреки, че дори Е.С. отложи това зарабоващо споразумение!!! Събуди се!!

ПРЕДАДОХА НИ, ПРОДАДОХА НИ, БОРИСОВ ОБЕЩА ДА ПОДПИШЕ СЕТА,
КОЕТО ОЗНАЧАВА СМЪРТ

Предадоха ни, продадоха ни, Борисов обеща да подпише СЕТА, което означава смърт за родните плодове и зеленчуци, смърт за българското производство на месо и мляко! Означава и смърт на държавата, наречена България, тъй като почвата ще бъде отровена от ГМО производството на плодове и зеленчуци, а българите ще бъдат отровени от месо и мляко , тъпкани с хормони!

СЕТА означава и край на националния ни суверенитет в съдебната система, която засега е прогнила и неработеща, но е самостоятелна, а когато нахлуят така наречените арбитражни и финасирани от транс националните корпорации съдилищата свързани със СЕТА и ТТИП, тогава държавата отива, тъй като няма да има думата! А корпорациите ще ни съдят в тези техни съдилища, а не в държавните ни такива които вече няма да имат такива права за стотици милиарди обезщетения ако имаме закони които им пречат да ни ограбват или тровят без съпротива. И ще ни вземат земята и държавата за тези стотици милиарди фалшиви дългове които ще ни натрупат само за месец два защото сме имали закони които забраняват ГМО и хербицидите и ГМО семената на Монсанто или добива на шистов газ и отравянето на водите и земята на България или забрана да се продава българската земя на чужденци. Или пък ако имаме забрана чужди държави и корпорации да докарвати заравят в България своите бактериологични, химически и радиоактивни отпадъци или пък забрана на пускането на химически отрпови от техните самолети които да тровят и разболяват народа ни. Вярно на Б. Борисов може да му гледат свине, зайци, кокошки и да му ги затварят в буркани, но милионите бедни и средни българи те с какво ще се хранят? Децата ни ще боледуват от нови, непознати болести, свързани с ГМО продуктите, които ще залеят пазара.

Българоубийци от реформаторите и ГЕРБ гласуваха Борисов да подпише СЕТА, нямам думи. Коментар и подробности по случилото се в ЕС по-късно, след новините от белгийската столица.“

Източник: http://bultimes.com/

ЧАВДАР НАЙДЕНОВ: „ВИНЕТУ“ ТАКА И НЕ РАЗБРА, ЧЕ
СЕТА НЕ Е ТЪРГОВСКО СПОРАЗУМЕНИЕ, А ПОЛИТИЧЕСКО““

Който не е минал през кабинета му, той не е излъгал Вожда на червенокожите.

Само преди месец Митов и го прекара по най-баламски начин с Кристалина, както като малък не са го лъгали на топчета и ашици в Банкя.

Горкият, така и не разбра, че СЕТА НЕ Е търговско споразумение, а политическо, опаковано като търговско.

Митническите бариери с Канада са минимални и бизнесът ни няма да открие нищо там, което вече не е видял, освен лабрадорски бели мечки по- на Север.

Защо Митов не му каза, че ако беше чисто търговски договор, нямаше изобщо да има нужда от ратификация в националните парламенти.

Нямаше ли го Мъдрия Лукоморски да му пошушне, че това даже не е споразумение с Канада, а с щатските мултинационали, увити в кленов лист, защото владеят 85% от бизнеса там.

Като се заредят всяка година арбитражни присъди и заплахи със милиардни глоби, ако нещо не им отърва, знаете ли какво ще стане?

Ще продължава да яха умрялата държавна кобила, да вика «Тагадък!» и да си ломоти скудоумни лакърдии за «Цар Асен Втори», глобализацията през Тъмните векове и да плаши други невменяеми с комунистите. Бау!

„Колегите знаят, че търговията, бизнесът, глобалният свят съществуват още при Цар Асен II, когато сме давали на хърватите без никакви данъци да пазаруват и да търгуват в България. Сиреч, още тогава някакви европейски норми са важали. Европейската икономика не е по-слаба от канадската, та да ни залеят, или европейското селско стопанство да бъде потопено от канадското.“

Чавдар Найденов, NewsFront – Bulgaria

Източник на заглавието: http://www.bultimes.com

Източник на текста: http://bgr.news-front.info


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-10-23 14:10:19