Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Чехи организират дарителска акция в подкрепа на българските доброволчески патрули!
Признание на висш терорист: Турция и С. Арабия командват ИДИЛ; САЩ и НАТО - "Свободна сирийска армия"!
Клетвата на участниците в АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ
България загуби заводи, училища, безплатното здравеопазване и хляба на масата, а получихме нереални обещания и безочливи лъжи!
Проведе се тактическо занятие по охрана и защита на южната граница на България!
Обединение! Български християни и мюсюлмани рамо до рамо защитават България!!! (ВИДЕО)

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Антибългарските НПО-та плачат за тотална забрана!!


Най-активните НПО-та в България в последните години се превърнаха в пета колона в държавата ни. Работят и завладяват публичен терен, като се финансират от чужбина, и то богато, публично посочват своите избраници – протестърите. И са толкова активни в натиска над политическите процеси в България, че им се приписват уличните протести срещу правителството “Орешарски”, въздействие върху кабинета “Борисов 2”, дори се стигна до натиск върху политики на настоящия кабинет – например правосъдната реформа. Публично бе обявено, че героично подалият оставка министър на правосъдието Христо Иванов, недоволен от активността на съдебната реформа, съвсем легално получил финансиране, и то от 1 милион и 300 хиляди лева от фондация “Америка за България”, за да продължи промените в съдебната система. Не знам защо това не звучи като компромат както към бившия министър, който явно е пионка в нечия “справедлива” реформа, нито за финансираните от чужбина НПО-та в България? Във всеки случай е срам за един български министър, който отрито показва, че е на чужда ясла! Този въпрос би могъл да бъде решен с мониторинг и нов закон, но при всяко положение такава практика е твърде уязвима дори в европейски и всякакъв международен контекст.

Антибългарските НПО-та плачат за тотална забрана!!

Неправителствените организации се основават в полза на обществото и никъде в закона не е допуснато основната субсидия да е чуждестранна. Внедряването отвън на “справедливост”, реформи и други подобни поставя държавата в кризи и винаги има публично неприемане. Тук немалка роля играят избраните представители на тези чужди пари и интереси. Антоанета Цонева, Асен Генов, Красимир Кънев, меко казано, не са публично приети и защитават неприемливи каузи. Колкото и да дразнят, българите трудно ще приемат, че е редно да се боядисват паметниците, да се носят бурки и да се защитават правата на роми, когато те се гаврят с портрет на Левски. Явно обществото ни не се поддава на тези техни “международни” стандарти. А и тези, дето дават парите, вече виждат, че подобна акция трудно върви. Че тези, на които са я поверили, издишат… Въпросът е това ли са НПО-тата, които трябва да има една демократична България, в която именно те да изразяват гласа на гражданите. Така този глас се оказва непредставен, настоящите НПО-та видимо нарушават демократичния диалог. Този наложен модел явно трудно ще продължи, тъй като внушенията на Красимир Кънев от Хелзинкския комитет – че носенето на бурки било като това на дънките, стават арогантни. И затова в интернет стои петиция за закриване на Хелзинкския комитет, като е наричан антибългарски.

Да обърнем внимание и на така мечтаната свобода на словото. Голям скандал се разгоря за собствеността на медиите в България, но не се постави въпросът за това , че медии като “Дневник” и “Капитал”, сайта “Площад “Славейков”, както и набедената Асоциация на европейските журналисти-България са изцяло финансирани от чужди средства. Че обществени медии като БНТ редовно излъчват документални филми и други информационни материали, финансирани от “Америка за България”, че вече става практика политически журналисти като Бойко Василев да стоят на тази ясла постоянно. Да не говорим за журналисти от БНР като Ирина Недева, водеща на сутрешен информационен блок, която е в същата роля. Дори нейният съпруг, който списва портал “Култура” – Тони Николов, е сякаш внедрен като коментатор в БНТ – като пенкилер. Разбира се, в тази роля на “авангардни”, “европейски” журналисти са и други знайни и незнайни лакомници и техните роднини. Това явно е мрежа от хора, завладели една част от медиите, която се тупа по гърдите, че е европейски настроена, елитна, а си е просто мрежа за разпределяне на пари и влияние. Като тук не става дума за частни медии, а за обществените БНТ и БНР. Става дума не за развлекателни програми, а за информационни блокове и политически предавания. Както и за журналистически стандарти. От Ралица Василева, дългогодишна водеща на международните новини на CNN, знам, че един журналист в такава влиятелна медия подписва договор и има ограничения в публичните си изяви. Камо ли да бъде финансиран от чуждестранни източници! Не си представям и един журналист от обществената медия на Великобритания BBC да си разреши подобно нещо, камо ли да пише гневно писмо до някой министър. Значи не става дума за европейски или международни стандарти на тези наши журналисти, по-скоро тяхното поведение силно допринася за ниското ниво на свобода на медиите, което в последните години заема България. Тук се налагат поведенчески модели и в обществените медии, които са немислими в цивилизования свят. Обективност, доверие, професионализъм – това са критерии, които на първи прочит споменатата група журналисти не притежават. Те явно са групи за натиск и бързо реагиране, които нарушават професионалните стандарти.

Има и друго. Ако се потвърди информацията от ДАНС, която бе вече изнесена публично, че чужди служби направляват финансирането на нашенските НПО-та, тогава какво ще стане с лекокрилия опит на г-жа Бъчварова да каже, че дъщеря й и нейният спътник, водещи журналисти в медиите на Прокопиев, имат право на свое мнение, различно от нейното? И то по политически теми! Впрочем настоящата ситуация в семейството на Бъчварова е страхотна разработка на чуждите служби. Освен това е интересно какви ответни мерки ще вземе министърът на вътрешните работи? Ще спре ли кранчето на “свободомислещите си” роднини?

Защото тези натрупани факти, кампании, които подобни мрежи подемат, имат политически резонанс. Не знам кои текстове от Закона за електронните медии или журналистическата етика разрешават подобно сдружаване на основата на чуждестранно финансиране. И няма ли един мониторинг да отрезви властта и да й покаже ясно – кои са нейните опоненти всъщност. Дали това са журналисти и общественици с автентични позиции, или храненици на богата чужда трапеза.

Преди окончателно да се вкоренят в нашия пейзаж подобния явления и практики на чуждоплатените НПО-та и техните медии, се налага да бъдат не само публично дискредитирани, но и санкционирани законово. Защото случващото се у нас е немислимо нито в Европа, нито в цивилизования свят.

Източници: www.bultimes.com и www.trud.bg


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-07-23 15:07:34