Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Бясната надпревара между наближаващата война и взрива на тоталната финансова криза
Джамбазки: Русия стои зад случващото се в Македония, трябва да се намеси НАТО
Нужно е навременно действие
Време е навеки да приключим с тези сатанински изчадия: крадци, лъжци и разбойници
Репортаж на италианска телевизия относно патрулите на Воински съюз "Васил Левски", които защитават суверенната българска граница и европейската такава!
20 АПРИЛ 2016 - 140-тата ГОДИШНИНА ОТ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ - ПРЕД ПАРЛАМЕНТА

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Внимание! Съдът разреши на 2,1 млн. турци да гласуват на Референдум в България!


 

Владимир Чуков: Турция струпва милиони мюсюлмани по границата ни, за да окупира 5 български области!

 

Сигурността и цялостта на България са в опасност!

Последиците от това решение са:
- създаване на турско правителство в България, което да определя икономиката, образованието, армията ни - всичко - т.е. ново турско робство!

- провеждане на референдум за откъсването на Южна България и предаването й на Турция "без пушка да гръмне" по метода "Косово-Крим"!

И двете ситуации са не просто "опасност за националната ни сигурност", а най-голямото предателство в цялата история на България!

/ Цялото решение на Административен съд София - domino.admincourtsofia.bg /

Владимир Чуков: Турция струпва милиони мюсюлмани по границата ни, за да окупира 5 български области!

Коментар на проф. д-р Божидар Димитров: Невежество на съда води до държавна измяна

Не подозирам 16 състав на Трето отделение на Административен съд – София със съдия Ралица Романова в държавна измяна. Не ги подозирам, а съм сигурен в друго – в тоталното им невежество и глупост, което личи от решението им по дело № 2101 по опис на 2016 г. А случаят е блестящ пример как невежеството може да доведе до тежки злини за българския народ и държава.

За какво става дума. През 1971 г. г-жа Нурждихан Гюнери се изселила от България в рамките на изселническа спогодба между България и Турция, действувала между 1968 – 1979 г. По нея се изселват по 30 000 турци годишно – общо 330 000 души. Съгласно спогодбата изселващите се се отказват от българското си гражданство. Това не е по искане на България, а на Турция, която тогава не е признавала двойното гражданство.

Сега г-жа Гюнери иска да си върне българското гражданство на базата на Закона за българското гражданство и по-специално на клаузата за етническите българи от диаспората в Бесарабия, Македония, Западните покрайнини и т.н. Този закон и алинеята са, както казах, за етнически българи. Г-жа Гюнери е туркиня с нотариално заверено свидетелство, че има турско национално съзнание. Съдът обаче приема, че Законът за българското гражданство под „българин” не разбира определен етнос, а „българско гражданство”. Прави и друга глупост, като заявява, че ако „българин” значи българин, това било дискриминация срещу всички други народи. От което излиза, че ако аз, Божидар Димитров, заявя публично, че съм българин, то обиждам цялото население на планетата.

Но да оставим това невежество настрана. Ако съдебният акт на г-жа Ралица Романова мине, нещата няма да свършат с това, че Нурждихан Гюнери ще получи българско гражданство. Отваря се, както се казва в съдебната практика, прецедент. И българско гражданство могат да получат не само децата и внуците й, родени в Турция, и незнаещи дума на български език. Ще имат право да го получат още 5-6 милиона турци.

На толкова се изчисляват от турските изселнически организации потомците на изселниците от България след 1878 г. Нито един от тях не знае и дума български. Някои от тях и сега по неведоми пътища го получават (20 – 30 на седмица) и в протоколите изрично пише, че задължителното интервю с него се е провело чрез преводач. И така, ако делото така решено от 16 състав със съдия Ралица Романова остане в сила, демографският ни проблем е решен - след 4 -5 години ще имаме 5-6 милиона нови български граждани  - турци, незнаещи и дума български.

Източник на коментара на проф. д-р Божидар Димитров: www.epicenter.bg

 

Правителството и алчните партийни елити, заедно с командваната от Турция българска прокуратура, преследват достойните български граждани, опълченци и патриоти бранещи сигурността на границите и независимостта на Родината, но със своето престъпно бездействие помагат за регистриране на враждебна за народа ни и за българските мюсюлмани и Европа партия на турските служби и агентурата на ИДИЛ.

Скандал при учредяването на ДОСТ! Турски емисар предяви претенции към територията на България!

При учредяването на ДОСТ: "Където и да се говори турски език, за нас това място е част от нашата родина", заяви Семир Ялчън в НДК.

Със скандал започна учредителният конгрес на партия ДОСТ на изгонения от ДПС Лютви Местан. В приветственото си слово зам.-председателят на Партията на националистическото движение Семир Ялчън предаде поздрав от лидера й Девлет Бахчели. "Където и да се говори турски език, за нас това място е част от нашата родина", заяви той.

Скандалната последна реплика прозвуча в присъствието на първия секретар на френското посолство Клод Жире, дипломати от украинската и полската мисии и други, както и олимпийският шампион по вдигане не тежести Наим Сюлейман. В залата са шефовете на част от изселническите организации и много депутати в Турция.

Очаквано сред гостите е и турският посланик в София Сюлейман Гьокче. Тук е и зам.-председателят на Партията на справедливостта и развитието на турския премиер Ахмет Давутоглу - Фатма Бетюн Сеянкайъ, която предаде поздрави от него на залата и на всички българи. Тя похвали горещо Местан, че защитава малцинствата, а също - за декларацията в защита на Турция след свалянето на руския изтребител в края на миналата година.

Изразената от Бахчели теза, че : "Където и да се говори турски език, за нас това място е част от нашата родина" е основополагащ темел  в книгата на Давутоглу "Стратегическа дълбочина", която вече предизвика скандал у нас. По отношение на Балканите турският премиер прокарва доктрината, че навсякъде,  където има мюсюлмани - в България, Гърция, Македония, Хърватска,  турската държава трябва да се грижи за тях, а където се говори на турски - то това е част от бившата Османската империя  и като такива тези територии турска държава смята за свои.

 

Все още няма ракция на официалните български власти на скандалното поведение на Девлет Бахчели в София.

 

Източник на текста: www.burgas-podlupa.com

 

 

Цацаров-Борисов-Турция

Борисов се срещна с главния прокурор на Турция Мехмет Акардж. Цацаров хапна заешко при официалното посещение.

Главният прокурор Сотир Цацаров е хапнал печен заек с турския си колега Мехмет Акарджа. Двамата са обядвали във "Филипополис", а менюто включвало салата от рукола с авокадо и торта с бял шоколад, съобщи “24 часа”.

Компания им правеха Апелативният прокурор на Пловдив Иван Даскалов и окръжният прокурор Румен Попов.

С визитата в Пловдив приключи посещението на Главния прокурор на Турция в Пловдив Мехмет Акарджа, който е у нас по покана на колегата си Сотир Цацаров.

Заради посещението на делегацията центърът на града бе блокиран от полицията. Главният прокурор на Турция посети Джумая джамия и там се помоли.

Източник на текста: www.blitz.bg

 

АЛЧНИТЕ ЗА ВЛАСТ И ДЪРЖАВНИ СУБСИИДИИ ПРОДАЖНИ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ И КРИМИНАЛНИТЕ И КОРУМПИРАНИ НАШЕНСКИ ВЛАСТИ, СА АГЕНТИ НА ЧУЖДИ СПЕЦСЛУЖБИ И НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-07-17 13:07:43