Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Антибългарските НПО-та плачат за тотална забрана!!
​Българи в Украйна: Преследват ни, искаме българско гражданство
СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ! ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЛА!
СРЕЩУ ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОДИ СЕ ВОДИ ВОЙНА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ. ТУРСКИЯТ САМОЛЕТ АТАКУВА РУСКИЯТ С РАКЕТА НАД СИРИЯ В ГРЪБ - ПО УКАЗАНИЯ НА САЩ!
Воински съюз "Васил Левски" ще помага във възстановяването на родната къща на полк. Серафимов! /обновена/
На 14.08.2016 Воински съюз "Васил Левски" проведе учение по ориентиране и първа помощ при катастрофи и аварии

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Дейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



Варна се изправи срещу Нелегалните имигранти, които биват заселвани безскрупулно!


Наложително е:

1. Охрана на границата с военна сила!

2. Директно екстрадиране на нелегалните имигранти и анулиране на издаваните неправомерни статути (т.е. на издадените статути на "бежанци", които са терористи, престъпници, нелегални имигранти, изнасилвачи, убийци, крадци, или т.н....)

3. Граждански контрол на процеса на регистрация на чужденци, и прозрачност, каквито трябва да има в едно модерно развито общество през 21-ви век...

4. Достоверни процедури за доказване на произход (а не само на "честна дума"!)

5. Да се спре грубото потъпкване на нормите в закона за убежището и бежанците.

Репортаж по телевизията

 Варна се изправи срещу Нелегалните имигранти, които биват заселвани безскрупулно!
Снимка от протеста

Варна се изправи срещу Нелегалните имигранти, които биват заселвани безскрупулно!
Снимка от протеста

Варна и Харманли на протест срещу мигрантите

Във Варна хората за протеста започнаха да се събират малко преди 12:00 часа. Те се обявяват срещу незаконното нахлуване на мигранти в нашата страна и организираното им преселване. „От 55 000 дадени статута, само 1000 души са влезли през КПП, всичко друго – през гората”, заявяват организаторите на протеста във Варна. В Харманли протестът е трети в рамките на два месеца. По време на първия и втория протест жителите на града поискаха бежанският център да се превърне в такъв от закрит тип, т.е. чужденците да нямат право да го напускат. Те получиха обещание това да се случи донякъде, но всичко остана само до там. Затова и днес протестиращите добавят вече и нови искания.

Над 3 000 бежанци със свободен достъп до целия град. По улиците на Харманли те са повече от местните жители. Това тормози хората там. Освен всичко останало много от чужденците имат открити рани по ръцете и краката. От началото на годината досега в бежанския център са потвърдени общо 64 случая на краста. А местните се притесняват и от тропическото заболяване кожна лайшманиоза.

Източник: https://frognews.bg/news_123422/Varna-i-Harmanli-na-protest-sreshtu-migrantite/


Протест във Варна срещу нелегалните мигранти!!

20 ноември 2016 08:21 | Автор: Дарик Варна

Поредният протест във Варна срещу нелегалните мигранти ще се проведе днес от 12,00 часа пред Катедралата. Демонстрацията се организира от Гражданска инициатива срещу незаконното нахлуване на мигранти без документи през българската граница.

Протестиращи срещу мигрантите: Скоро ще могат да си правят партии и да протестират

Според варненската организация става въпрос за организирано преселване на огромни маси хора от държави, в които няма пряка заплаха за живота им.

За две седмици около президентските избори в България мигрантският поток към страната ни се е увеличил. В момента Гранична полиция, Жандармерията и военните правят мащабни претърсвания и акции на разстояние между 30 и 110 км навътре в страната ни, твърдят активисти на Граждансйата инициатива.

На южната българска граница да бъде изградена здрава гранична стена, а нахлуващите, заобикаляйки граничната охрана, да се третират като престъпници, настояват от гражданската организация. Сред исканията им са полицията и армията да използват оръжие срещу нелегално преминаващите нарушители, а на граничните полиции да се осигурят нормални условия за работа.

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1623801

 

Над 800 души в Харманли поискаха оставки и закриване на Мигрантския център!

На протест в Харманли днес над 800 души поискаха оставки, незабавен скрининг на всички мигранти за установяване на заразни заболявания и в крайна сметка закриване на Регистрационно-приемателния център за чужденци и изнасянето му до границата. Това бе най-многолюдния протест, провеждал се някога в Града на Белоногата, в него участваха над 800 души. Шествието е трето поред в рамките на последните два месеца и бе организирано от местните организации на ВМРО, НФСБ и „Атака“. На него присъства евродепутатът Ангел Джамбазки.

Народното недоволство ескалира след разкрития за заразни болести в РПЦ Харманли. Пред събралото се множество председателят на ВМРО Харманли Николай Георгиев прочете протестната декларация, която включва незабавни оставки на председателя на Държавната агенция за бежанците Петя Първанова и на временния директор на лагера Димитър Захариев, включително и от титулярното му място в центъра за чужденци в Баня. Гражданите на Харманли, подкрепени от Обединените патриоти и Мото-туристически клуб „Чакалите“, поискаха незабавно в центъра да дойдат паразитолози от УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив и да изследват пришълците за нетипични за нашите географски ширини заразни заболявания. Останалите искания в декларацията бяха за забрана на чужденците да напускат РПЦ-то, освен когато се нуждаят от медицинска помощ, екстрадиране на нелегалните имигранти и обособяване до границата на центрове с карантинни участъци, където всъщност да бъде преместено и харманлийското подразделение на ДАБ. Г-н Георгиев бе категоричен, че ако до 3 дни не започне изпълняване на исканията, ще последва гражданско неподчинение.

Кметът на Харманли г-жа Мария Киркова дойде на протеста и бе поканена от организаторите да си каже мнението. „Аз не мога да подходя толкова емоционално, в РПЦ Харманли има достатъчно специалисти, нека не обезличаваме труда на лекарите и да чуем тяхното мнение “, каза г-жа Киркова. Това срещна недоверието и неодобрението на множеството, което я освирка. „Аз искам този лагер да бъде затворен, но със лека ръка да казваме, че нищо не се прави – нека не го правим“, допълни тя. Harmanbg.com уточнява, че на медиците към ДАБ им е забранено да говорят за работата си в центъра и това е условие в техния договор, което от своя страна е сериозна пречка да се чуе мнението им.

„За трети път сме в Харманли с едни и същи ясни и мотивирани искания. Трети път внасяме декларации и три пъти властта в София лъже, скрива се и гледа да ги отложи във времето“, каза г-н Джамбазки. „Няма значение дали следват избори или не следват, и кой на кого е симпатизант. Това, което има значение, е, че наши съмишленици са ни поканили да защитим законни искания на хората в Харманли – да живеят спокойно, да не хващат непознати болести и да не им се налага да се сблъскват вечер с мигрантите. Аз заставам зад всяко едно от тези искания“, категоричен бе евродепутат и увери, че ще подкрепи и гражданско неподчинение, ако се стигне до такова, и всички заедно ще заставят властта да си върши работата и да чуе волята на суверена.

Източник: www.harmanbg.com

 

Скоро Нелегалните ще могат да си правят партии... и да протестират!

17 ноември 2016 16:00 | Автор: Пламен Петров

На южната българска граница да бъде изградена здрава гранична стена, а нахлуващите, заобикаляйки граничната охрана, да се третират като престъпници. За това настояват от Гражданска инициатива срещу незаконното нахлуване на мигранти без документи през българската граница. Варненската организации вече проведе няколко протеста, а в неделя организира поредната демонстрация срещу засилващия се поток от мигранти у нас.

„Потокът не е бежански, а под предлог, че приемаме бягащи от войната в Сирия, в страната ни влизат неясно какви хора, но основно с произход Афганистан, Пакистан, различни арабски държави и дори от Индия", изтъкна Даниела Николова. Според нея става въпрос за организирано преселване на огромни маси хора от държави, в които няма пряка заплаха за живота им.

Николова цитира статистика на Държавната агенция за бежанците, според която от 2013 г. насам молби за статут са подали 55 422 чужди граждани. 10 513 от тях са получили статут на бежанец. С хуманитарен статут са се сдобили 5447, а с отказ са 2496. Сред търсещите статут на закрила в страната ни 50 на сто са мъже, 38 на сто са деца, а останалите 12 % - жени. 80 на сто от търсещите закрила чужденци са без средно образование.

Варненката изрази притеснение, че става въпрос за икономически мигранти, които, по думите й, искат да се възползват от нашата цивилизация, без обаче да я уважават.

„Скоро тези хора ще станат част от нашето общество, ще могат да си правят партии, ще могат да протестират примерно за това, че в България е забранено многоженството, ще могат да съдят държавата в Страсбург и тук да се получат неконтролируеми процеси", изрази безпокойство активистката на Гражданска инициатива срещу незаконното нахлуване на мигранти без документи през българската граница.

От организацията настояват още полицията и армията да използват оръжие срещу нелегално преминаващите нарушители, а на граничните полиции да се осигурят нормални условия за работа.

За две седмици около президентските избори в България мигрантският поток към страната ни се е увеличил. В момента Гранична полиция, Жандармерията и военните правят мащабни претърсвания и акции на разстояние между 30 и 110 км навътре в страната ни. Това заяви Светлозар Димитров, който определя себе си като патриот и буден гражданин, участник в патриотични инициативи по границата. По негови наблюдения, границата вече преминават групи от по над 50 души.

„Наши и чужди военни експерти коментираха, че това са хора, преминали през военна подготовка, а не курс за оцеляване. 80 на сто от тези хора имат мазоли по пръстите, които според експертите са в резултат от многократна употреба на огнестрелно оръжие, по-специално автомат „Калашников", от постоянното презареждане", изтъкна Николов.

Според Красимир Исмаил, който е мюсюлманин, мигрантите от Афганистан се изпращат към България, за да създават етнически конфликт. „Аз съм убеден, че след като тези хора дойдат тук и се настанят трайно, в България ще стане като в Югославия".

„Докато не си получим своето няма да спрем. Нека се обединим и кажем на нашето правителство да спре да приема тези измислени бежанци, да спре да им помага и да ги връща откъдето са дошли", призова Исмаил.

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1623280

 

ПРИПОМНЯМЕ ВИ СЛЕДНОТО!

1. Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в ЮЖНА БЪЛГАРИЯ с благословията на правителството?!!
http://www.bnoshipka.org

2. Само за няколко месеца в София са регистрирани над 200 изснасилвания от Мигранти!
http://www.bnoshipka.org

3.Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (видео със смърт 18+)
http://www.blitz.bg

4. 4000 въоръжени ислямисти са проникнали в Европа като бежанци!
http://bultimes.com

5. Арабин кла момче пред дискотека в Студентски град
http://www.sosnovini.bg

6. Започна се! Мигранти прободоха 6 пъти 22-годишната Никол!
http://www.bnoshipka.org

7. 16-годишна сирийка призна: Бежанците ненавиждат християните! Мислят само как да ви избият!:
http://www.bnoshipka.org

8. 800 мигранти се млатиха в Харманли, нападнаха полицията с камъни !!!
http://www.bnoshipka.org

9. Отново! Мигранти помляха с ножове и камъни българин в "Овча Купел"
http://www.bnoshipka.org

10. Мигрант влезе в сервиз в София, извади пистолет и започна да стреля! Един българин е...
http://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2016-11-22 04:11:05