Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
България е в опасност, мит е, че НАТО ни пази
Шефът на хотелиерите: Шведите са много чувствителни, може повече да не искат да дойдат
ЕТО КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ
Вижте отговора на администрацията на Президента до Воински съюз по повод случилото се в Елин Пелин!
Американската телевизия "NBC News": Патрулите на Воински съюз "Васил Левски" защитават Европа!
Среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 26.04.2016, Варна

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайДейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" ФОРМИРА ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ И АНТИТЕРОРИЗЪМ


ВОИНСКИ СЪЮЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ СФОРМИРА ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ И АНТИТЕРОРИЗЪМ

Във връзка с огромните военни и терористични заплахи пред които са изправени в момента Българският народ и държава /особенно при агресивното НЕО османистко поведение на турското държавно ръководство и предателската политика на българските политици които са техни и чужди слуги и агенти/ ръководствата на Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение за Специални операции** и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

ВОИНСКИ СЪЮЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ СФОРМИРА ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ И АНТИТЕРОРИЗЪМ


Кадрите на батальона за Специални операции** ще бъдат изпратени на ускорени курсове за обучение и преподготовка в най-добрите водещи учебни заведения и тренировъчни центрове извън страната. Като по-голямата част от тяхното обучение и специална подготовка ще бъде заплатено за сметка на организацията и нашите членове и симпатизанти. С предимство за членове и кадри на подразделението, както и за ускореното обучение (след изключително строг предварителен подбор), ще могат да кандидатстват и се приемат само БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. Същите трябва да са в изключително добра спортно-физическа, интелектуална и психическа форма. С предимство са бившите служители и кадри на силите за специални операции, военното разузнаване, СОБТ, служители на МВР и Службите за сигурност и охрана или Чуждестранният легион! Както и завършили военните и полицейски училища в страната. Изключително важно условия е същите да са доказано родолюбиви личности, патриотично и национално отговорни активни членове на една от двете организациии и да не са по възрастни от 40 години. Изключения за участие в тренировъчните програми за най-активните и полезни членове на двете организации и за регионалните ръководители, които не отговарят на условията за възраст, ще бъдат направени само от Щаба след предварителна индивидуална преценка от страна на командването.

ВОИНСКИ СЪЮЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ СФОРМИРА ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ И АНТИТЕРОРИЗЪМ


За допълнителна информация по отношение на ускорените тренировъчни курсове за доказано активните членове на двете организации желаещи да участват като такива да се свържат директно с щаба и да изпратят мотивационно писмо на адрес BGMilitaryUnion@gmail.com .  Или могат да използват за връзка бланката за членство публиквана на всяка от страниците на сайта ни.


**БАТАЛЬОНЪТ ЗА СПЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ ЩЕ БЪДЕ ОБУЧЕН И СЕ ФОРМИРА ЗА ЗАЩИТА НА НЕЗАВИСИМОСТТА, СУВЕРЕНИТЕТА И НЕДЕЛИМОСТТА НА НАШЕТО ВЕЛИКО ОТЕЧЕСТВО, ЗА ОТБРАНА НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ И ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ ОТ ВСЯКА ВЪНШНА ВОЕННА АГРЕСИЯ И ЗА ЗАЩИТА НА СВОБОДАТА, ВЛАСТТА, ДОСТОЙНСТВОТО, РЕСУРСИТЕ И БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА! И ЗА ИЗПРЕВАРВАЩО НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ВСЯКА БЪДЕЩА ТЕРОРИСТИЧНА ЗАПЛАХА СРЕЩУ НАРОДА И ДЕЦАТА НИ!

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЯСНЕНИЯ:

За обучение в батальона за специални операции може да кандидатства всеки пълнолетен българин притежаващ следните качества:
1. Доказано активен и ефективен член на организацията с не по малко от шест месеца стаж и активна дейност в структурите на Воинският съюз или като ръководител на изградено от него подразделение в силите на народното опълчение- Първа Шипченска опълченска бригада!
2. С доказани професионални умения като бивш служител в Силите за специални операции или специализираните подразделения на МВР и в изключително добра психо физическа форма!
3. Готов да се сражава до смърт за свободата и бъдещето на своят народ и българската държава!
4. Споделящ идеите, целите и задачите на Воинският съюз "Васил Левски", Българското народно опълчение "Шипка" както и българските национални идеали!
5. Да не е членувал в националните ръководства на която и да е било партия защото партиите само разделят народа вместо да го сплотят и поведат към национално възраждане!
6. Да не е член на ръководните органи на банки, застрахователни компании, НПО, партии и каквито и да е било други организации които се финансират от чужбина.
7. Да не е участвал в престъпната криминална приватизация, разграбване, разпродажба и съсипване на българската държава, икономика, промишленост и финансова система!
8.Полагащ усилия за освобождението на нашето Отечество от чуждата военно политическа и финансово икономическа окупация и за връщането на цялата власт, свобода, ресурси, достойнство и бъдеще на българският народ и държава!
9. При никакви обстоятелства /включително и по време на своето интензивно обучение/ да не се съгласява да бъде вербуван и използван като пета колона, т.е агент и слуга на чужди държави, корпорации и служби /каквито в момента са повечето от българските политици, депутати и министри/ А ако бъде заставен, веднага или при първа удобна възможност да докладва на преките си командири в Щаба за да може това да бъде използвано подходящо за дезинформиране на чуждите разузнавателни служби.
10. С желание, готовност и възможности да бъде подложен на интензивни тренировки при екстремални условия за да се пробудят свръх възможностите на неговото тяло и психика!
11. С възможности да усвоява огромни обеми практическа информация относно всички оръжейни системи, транспортни, морски и летателни средства използвани в НАТО и бившият Източен блок!
12. С готовност да участва в специални разузнавателни и диверсионни мисии на територията на всяка чужда страна която си позволи военна агресия да нападне България както и в тила на нейната армия. НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ПРИ ВСЯКА ЧУЖДЕСТРАННА АГРЕСИЯ СРЕЩУ НАРОДА И ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗНЕСЕМ СВЕТКАВИЧНО ВОЙНАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА АГРЕСОРА!
13.С готовност да защитава свободата, националните интереси и идеали на българският народ и на всеки български гражданин където и да се наложи по света.
14. Да има желание веднага щом си освободим страната да премине на работа в бригадите със специално предназначение, диверсионните и разузнавателни части и служби за сигурност на възродената Българска Държава, армия и МВР!
15. Да поддържа желязна военна дисциплина и да служи творчески и достойно на своят народ и Родина като денонощно бъде в готовност да изпълни своята клетва и дълг пред Отечеството а не пред партии и продажни правителства!
16. Да помни че трябва да бъде верен само на Българският народ защото той е единственият, пряк и Върховен разпоредител с властта, ресурсите и съдбините на Българската държава. Народа а не алчните и продажни партийни елити е този които плаща пенсиите и заплатите на всички чиновници и служители в страната отделяйки от залъка на децата си за да плати своите данъци. И поради това всички ТЕ са длъжни да бъдат негови покорни и верни слуги и достойни защитници.
17. Да има желанието веднага след предстоящото освобождение на страната от чуждите окупационни войски и колониално правителство да се посвети на кариера в силите за специални операции, армията, службите за сигурност или МВР.
18. Да е готов да пази и защитава свободата, независимостта, суверенитета, неделимостта и величието на Българската Държава както и свято да почита паметта, славата, воинските традиции и подвига на предците си.
19, Да е позитивно и градивно настроен и да е готов да действа дръзко, нестандартно и неочаквано за противника като притежава несъкрушима вяра в собствените си възможности, воля и сили!
20. С предимство ще бъдат подбирани, оценявани, подлагани на предварителни изпитни тестове и включвани в групите за обучение кандидатите които притежават добри начални практически и теоретични познания в сферата на разузнавателните, диверсионните и анти терористичните операции, бивши и действащи военни, служители на МВР и възпитаници на военните и полицейските училища в страната, както и доказано родолюбиви и интелигентни българи и българки във върхова психическа и физическа форма,

ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ПРЕМИНАВАТ СИСТЕМА НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПОДБОР /по молби, документи и препоръчителни писма от регионалните си ръководители и щабове/ ИЗПИТИ И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА СПЕЦИАЛНО СФОРМИРАНА ГРУПА ОТ ИНСТРУКТОРИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ВОЕННО УЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ И ТРЕНИРОВЪЧНИ ЦЕНТРОВЕ В КОИТО ЩЕ СЕ ОБУЧАВАТ ИЛИ ВЕЧЕ СЕ ОБУЧАВАТ КАДРИТЕ НА БАТАЛЬОНА!
Поради настоящата изключително тревожна и опасна за страната и народа ни обстановка – /тотално предателство и продажност от страна на алчните за власт и държавни субсидии партийни елити, ордите от ислямисти и главорезите на ИДИЛ които без препятствано нахлуват денонощно през умишлено разградените ни граници, опасността от чужда военна агресия и нова световна война/ първи на обучение и ускорена комплексна преподготовка биват изпращани тези кандидати които не се нуждаят от време, средства и условия за предварителна адаптация.
За обучение се приемат и ще се приемат и в бъдеще само родолюбиви, достойни и горди български воини по дух /мъже и жени/ от всяка една социална категория, възраст и религиозна принадлежност. Разбира се ако същите считат и докажат реално че са в състояние да издържат предварителните изпити и натоварването по време на своето ускорено обучение.

Всички кандидати които бъдат одобрени и издържат предварителният подбор са обучавани както по системата и методиките на силите за специални операции, разузнавателните и диверсионните подразделения, въздушно десантните части, бойните плувци така и на алпийските щурмови подразделения и частите за борба с тероризма. Като обучението им включва не само теоретическа а най вече и ускорена и комплексно практическа - физическа, ръкопашна, инженерна, техническа, разузнавателна, диверсионна, минно подривна, парашутна, алпийска, височинна, сапьорска, снайперска, тактическа, психологическа, информационна, комуникационна и оръжейна подготовка, Включва и допълнително ускорено обучение в методите за провеждане на анти терористични операции, контра партизанска борба, водене на психологически и информационно - пропагандни войни.

Всеки кандидат които премине през системата за предварителен подбор, бъде допуснат и издържи предварителните физически и психически тостове и изпити и одобрен за бъдещо обучение ще трябва две седмици преди заминаването си да представи пред ръководството на съответното учебно заведение или тренировъчен център медицинско свидетелство доказващо че е физически и психически здрав и пригоден, препоръчително писмо от щаба описващо подробно неговата дейност и заслуги в редиците на Воинският съюз и частите на опълчението и комплект заверени копия от документи или дипломи доказващи неговите професионални квалификации и възможности. Както и доброволна декларация че може да отсъства от страната и работното си място за няколко месец
Стойността на обучението се заплаща от събраните от членовете на Воинският съюз „Васил Левски“ и БНД „Шипка“ членски вноски, помощи и дарения от родолюбиви български граждани и насила прокудени извън Родината български емигранти.
Оборудването на центровете за подготовка в чужбина с допълнителни технически средства се извършва с помощта на старите български общности /таврически, волжски и бесарабските българи/ които си сътрудничат с нас и с повечето от професионалните, обществени и ветерански организации от всички православни и славянски народи.

При рязка промяна на съществуващата обстановка в страната или в международната такава както и при връщането на цялата власт, свобода, ресурси и бъдеще на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД всички кандидати които не са успели да преминат курсовете за интензивно обучение и преподготовка ще бъдат допълнително обучени от най добрите инструктори в света но вече в ускорено изградените на територията на Свободна и Независима България специални Тренировъчни Центрове и възродените Военно учебни заведения.
Забележка – в момента се налага да обучаваме всички кандидати в чужбина защото бандата от криминални престъпници и национални предатели узурпирали с помощта на купените цигански гласове властта и ресурсите на страната и служещи на чужди държави и служби не иска да допусне българският народ да бъде обучен и подготвен за защита на Българската държава на територията на страната. Нито желае да предостави бази, общежития, екипировка и нужните за това условия, водещи инструктори, средства и оръжейни системи!

За нужните на бъдещият отделен род войска обединяващ няколкото бригади със спецално предназначение - въздушно десатнти, морски и алпийски такива - ще трябва да бъдат обучени няколко хиляди български граждани. Ще се въведе и специални подготвителна дисциплина в българските училища и университети.

 

Банкови сметки на нашите съратници, приятели и братя по вяра, кръв, оръжие и дух:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Bulgarian Military Union “Vasil Levski” – SBVS “Vasil Levski”
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
SBND„SHIPKA”
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria


Да живее Свободна, Независима, Велика и Възродена България!
подп. Валтер


За контакти с щаба:
BGMilitaryUnion@gmail.com
Skype: ValterSpecnaz, LegyaSerbia
Военен съюз - https://www.facebook.com/groups/MILITARUUNION/
БНО Шипка - https://www.facebook.com/pages/Българско-Народно-Опълчение-Шипка/478675875543125

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!


100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-04-11 03:04:34