Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
12 государств недавно подписали Транстихоокеанское партнерство (TPP)
Оградата ни с Турция се пази толкова зорко... че чак я откраднаха...
Погледнато на партиите отгоре
Обръщение от Щаба по случай Трети март
Гръцките медии отразиха дейността на Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" като СЪВРЕМЕННИТЕ АПОСТОЛИ НА ЕВРОПА!
20.04.2016 - Поредната победа по пътя към Свободата на България!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Дейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



Дрезден, 03.10.2016, реч на Воински съюз "Васил Левски" към всички желаещи свободата си европейци


ЗДРАВЕЙТЕ СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ НА ГЕРМАНИЯ !

ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДАМ СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ОТ ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ НА ЮЖНАТА ГРАНИЦА НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА. ТАМ ОТ КЪДЕТО ЕЖЕДНЕВНО НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕЗАКОННО И С УМИШЛЕНО УНИЩОЖЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОКУМЕНТИ НАХЛУВАТ ХИЛЯДИ  ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ.

ПОВТАРЯМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ – НЕ БЕЖАНЦИ БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА В СИРИЯ КОЯТО ВЪШНИ СИЛИ ЗАПАЛИХА ЗА ДА Я СЪСИПЯТ А РАДИКАЛНО ИСЛЯМИЗИРАНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ СРЕД КОИТО СА  ПРИКРИТИ И БОЙЦИ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.  НАХЛУВАТ ХИЛДИ КОИТО ИДВАТ НЕ ЗА ДА ВЪЗРОДЯТ ЕВРОПА И ДА НИ ОДНЕСАТ ЕКОНОМИЧЕСКО И ФИНАНСОВО БЛАГОДЕНСТИЕ. А КАКТО ТЕ САМИТЕ ОТКРИТО ПРИЗНАВАТ – ДА ОТМЪСТЯТ ЗА ТОВА ЧЕ ЕВРОПА Е УНИЩОЖИЛА ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ А ЧАСТНИТЕ ТРАНСНАЦИОНАЛНИ КОРПОРАЦИИ СА ЗАГРАБИЛИ ТЕХНИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ.

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС ОТ ИМЕТО НА ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БЪЛГАРСКО НАРОДНО ДВИЖЕНИЕ "ШИПКА".  Искам да ви запитам – кои запали войните в Близкият изток и разруши и ограби тези държави с танкове, самолети и бомби под предлог, че им носи свобода и демокрация. И ще ви отговоря веднага. ТОВА НЕ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ НИТО ТЕХНИТЕ ГРАЖДАНИ. ЗАЩОТО НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА В ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА НЯМА АМБИЦИИТЕ ДА Е СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ НИТО ДА НАЛАГА  НОВИЯТ СИ СВЕТОВЕН РЕД СЪС СИЛАТА НА КУРШУМИТЕ.

ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЯ Е ТАЗИ ДЪРЖАВА И ТЯ Е ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА МАКАР ДА КОМАНДВА И ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ПОСЛУШНИТЕ ПАРТИЙНИ ВОДАЧИ

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ЗАЩО СЛЕД КАТО ТЕХНИТЕ СЪГРАЖДАНИ И ИЗБИРАТЕЛИ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ИЛИ В ЛАТИНСКА АМЕРИКА - ИМЕННО НИЕ НЕВИННИТЕ, ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ЧУЖДИТЕ СМЕТКИ И ДА ПОДЛОЖИМ СВОИТЕ ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА НА ИЗНАСИЛВАНИЯ, Г;РАБЕЖИ,УБИЙСТВА ,  НАСИЛСТВЕНА ИСЛЯМИЗАЦИЯ, ФИНАНСОВ БАНКРУТ И ИЗТРЕБЛЕНИЕ.

НИЕ В БЪЛГАРИЯ ДОБРЕ ЗНАЕМ, ЧЕ ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ НАХЛУВАЩИТЕ НЕЗАКОННО В СТРАНАТА НИ А ОТ ТАМ И В ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА МИГРАНТИ ПРИСТИГАТ ЗА ДА ПОЛУЧАТ НАГОВО ВСИЧКО КОЕТО НАШИТЕ РОДИТЕЛИУ НИЕ  И ДЕЦАТА СИ СМЕ ПОСТРОЙЛИ И ПРОИЗВЕЛИ. ЧЕ ТЕ НЯМАТ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ИНТЕРГИРАТ НИТО ДА РАБОТЯТ И ДА ПРОЙЗВЕЖДАТ СОЦИАЛНИ БЛАГА И БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ОТ КОИТО ВСИЧКИ  НИЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ. ЗНАЕМ И ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ СА ЖЕРТВИ НА ПРОПАГАНДАТА НА РАЗЛИЧНИ ФИНАНСИРАНИ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ПРАВОЗАЩИТНИ ОРГАНИЗАЦИИ И НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРЕСТЪПНИ ПРАВИТЕЛСТВА  КОИТО СА ГИ ЛИШИЛИ ОТ ПРАВАТА И СВОБОДАТА ИМ. ЗНАЕМ ГО ДОБРЕ ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗПРАВЯМЕ СРЕЩУ ОРДИТЕ ОТ НЕЗАКОННО НАХЛУВАЩИ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И СЕ ОПИТВАМЕ ДА ГИ СПРЕМ И ВЪРНЕМ ОБРАТНО.  ЗАЩОТО ТЕ НЕ ПРИСТИГАТ НА граничните пунктове за  ДА ПОЙСКАТ ОФИЦИАЛНО УБЕЖИЩЕ НИТО ЖЕЛАЯТ ДА ПОЛУЧАТ ТАКОВА. А ПРОСТО УНИЩОЖАВАТ ГРАНИЧНИТЕ ЗАГРАЖДЕНИЯ И НАХЛУВАТ СЪС СИЛА.

ПОРАДИ ПИТАМ ОТ ТАЗИ ТРИБУНА – ЗАЩО НАШИТЕ ПРОДАЖНИ ПРЕМИЕРИ, ПРЕЗИДЕНТИ, МОНАРСИ И КАНЦЛЕРИ - ВМЕСТО ДА ЗАСТАВЯТ НЯКОИ ОТ ПРЕСТЪПНИТЕ И КОРМПИРАНИ ДЪРЖАВНИ ЛИДЕРИ НА ДЪРЖАВИ ОТ БЛИЗКИЯТ ИЗТОК, АЗИЯ И АФРИКА  ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ВСЕОБЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА НА ООН И ДА ЗАЩИТЯТ ТЕЗИ ЖЕРТВИ ОЩЕ В СТРАНИТЕ ИМ - НАПРАВИХА ТОЧНО ОБРАТНОТО

ПОВИКАХА ГИ ДА ПРИСТИГНАТ ПРИ НАС - ЗА ДА МОГАТ ДА УНИЩОЖАТ СОЦИАЛНИТЕ НИ СИСТЕМИ, ДА НИ ИСЛЯМИЗИРАТ И НИ ПРОГОНЯТ СЪС СИЛА  . ИЛИ ДА НИ ИЗБИЯТ!

Питам тези наши държавни водачи -  ЗАЩО НЕ ПОМОГНАХТЕ НА МИЛИОНИТЕ ЖЕРТВИ НА МЕСТНИТЕ ДИКТАТОРИ, КОРУПЦИОНЕРИ  И ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ  ПРЕДИ ТЕ ДА ГИ ПРИНУДЯТ ДА  ТРЪГНАТ С МИЛИОНИ КЪМ ЕВРОПА. ЗАЩО НЕ ОБУЗДАХТЕ НАВРЕМЕ ТЕЗИ ПРАВОЗАЩИТНИ В КАВИЧКИ ОРГАНИЗАЦИИ КОИТО РАЗДАВАТ ИЗ ЦЯЛА АФРИКА, АЗИЯ И БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ФЛАЕРИ В КОИТО ЛЪЖАТ МЕСТНИТЕ ГРАЖДАНИ МЕ АКО ТЕ ПРИСТИГНАТ В ГЕРМАНИЯ И ДРУГИТЕ СТРАНИ ОТ ЕВРОПА ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО ТРЕДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЕВРО ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ, БЕЗПРАТНИ ЖИЛИЩА, ЛУКСОЗНИ АВТОМОБИЛИ И ПО НЯКОЛХО ПИЛДИ ЕВРО ЕЖЕМЕСЕЧНО НА ЧЛЕН ОТ ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА. ЗАЩО ГИ ИСТАВИХТЕ ДА ИЗМЯМЯТ МИЛИОНИ АФРИКАНЦИ, АРАБИ И АЗИАТЦИ.  ЗАЩО НАШИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВИТЕЛСТВА НЕ СПАЗВАТ СОБСТВЕНИ СИ ЗАКОНИ ЗА БОРБА С НЕЗАКАННИЯ ТРАФИК НА ХОРА, ОРЪФЪЖИЯ И НАКРОТИЦИ, ЗА ОХРАНА И НЕЗАКОННО ПРОНИКВАНЕ ПРЕЗ ДЪРЖАВНИТЕ ИЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАНИЦИ.  ЗАЩО ПРИЗОВАХТЕ МИЛИОНИ ХОРА ДА ТРЪГНАТ ЗА ЕВРОПА ТА ДА ПОМОГНЕТЕ НА ТЕХНИТЕ КОРУМПИРАНИ МЕСТННИ ПРАВИТЕЛСТВА И ПРСТЪПНИ ДИКТАТОРИ ДА ОСТАНАТ БЕЗ ОПОЗИЦИЯ.  ЗАЩО С ТЕЗИ ВАШИ ДЕЙСТВИЯ ОБРИЧАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ И ИЗБИРАТЕЛИ НА НАСИЛИЯ, ОГРАБВАНЕ, ГЛАД И СТРАДАНИЯ. ЗАЩО СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ И НАПЪЛНО УМИШЛЕНО ВОДИТЕ НАШИТЕ ДЪРЖАВИ КЪМ ТОТАЛЕН БАНКРУТ А СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ КЪМ ЕТНИЧЕСКА И РЕЛИГИОЗНА АСИМИЛАЦИЯ И ИЗТРЕБЛЕНИЕ.

ДЪЛГИ ГОДИНИ ОБВИНЯВАХТЕ ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ В СВЕТА СТАЛИН И ХИТЛЕР. А СЕГА ВИЕ ВЪРВИТЕ УСКОРЕНО ПО ТЕХНИЯТ ПЪТ ОПИТВАЙКИ СЕ ДА ИЗТРЕБИТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ И ГРАЖДАНИ. ЛИШАВАТЕ НИ ОТ ПРАВАТА, РАБОТНИТЕ НИ МЕСТА, ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА, СОЦИАЛНАТА И ПОЛИЦЕЙСКА  ЗАЩИТА И НАЙ ВЕЧЕ ОТ СВОБОДИТЕ НИ.  КАТО ИСТИНСКИ ДИКТОРИ ЛИЩАВАТЕ СВОИТЕ СОБСТВЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ И ОТ ВСИЧКО КОЕТО ВСЕОБЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ЕВРОПЕЙСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА И ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ КОИТО ОЩЕ ВЕЛИКАТА ФРЕНСКА БУРЖОАЗНА РЕВОЛЮЦИЯ НИ ГАРАНТИРАХА.

ЛИШИХТЕ НИ ОТ ПРАВОТО ДА ПРОТЕСТИРАМЕ И ДА СИ ЗАЩИТАВАМЕ ПРАВАТА СВОБОДНО. ЛИШИХТЕ НИ ОТ ПРАВОТО ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО В СОБТВЕНИТЕ СИ ГРАДОВЕ, ДОМОВЕ И ДЪРЖАВИ.ДА ОТГЛЕЖДАМЕ И ВЪЗПИТАВАМЕ СВОБОДНА ДЕЦАТА СИ БЕЗ ДА СЕ ТРЕВОЖИМ ЧЕ ЩЕ ГИ УБИЯТ ИЛИ ИЗНАСИЛЯТ. ЛИШИХТЕ НИ ОТ ПРАВОТО НА ДОСТОЙНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И ВОДИТЕ ДЪРЖАВИТЕ НИ КЪМ ТОТАЛЕН ФАЛИТ. ИМЕННО ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ ДОВЕДОХА И НЯКОИ ОТ НАШИТЕ БЛАНКИ ДО ТОТАЛЕН ФАЛИТ И ОГРАБВАНЕ НА ВСИЧКИ ВЛОЖИТЕЛИ.

ГОСПОДА УПРАВНИЦИ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЕ СПРЕТЕ. ОТТЕГЛЕТЕ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ И ДАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА НАС НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ И НАРОДИ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО И В ЕДНА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ А НЕ В ТОЗИ ТОТАЛЕН АДМИНИСТРАТИВЕН, ПРАВЕН И ФИНАНСОВ ТЕРОР И ИКОНОМИЧЕСКО ИЗТТРЕБЛЕНИЕ НА КОИТО СТЕ НИ ПОДЛОЖИЛИ.
СПРЕТЕ ЗАЩОТО НЕ ТЕЗИ МИЛОИНИ МИГРАНТИ И ОБИКНОВЕНИТЕ МЮСЮЛМАНИ И ЕМИГРАНТИ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА А ВИЕ.

Вие сте виновни - за тоталната радикализация на мюсюлманските  общности защото извикахте да пристигнат и ни окупират милиони чужди на нашите държави, култура, бит и религия емигранти които със насилия и заплахи радикализират местните мюсюлмани . Вие госпожо Меркел сте виновна за това че принудихте пълчища от милиони мигранти да минат през всички европейски сържави и да ги съсипят и разрушат градовете им. Вие сте виновна за това че не повишихте и не изравнихте пенсиите и работните запрати на народа в Източна и Западна Германия. Вие сте виновна за това че упражнявате властта си с незаконно насилие над немските граждани и създаването на тоталитарна държава. Че ограбвате немските граждани постройли тази страна за да предоставяте милиарди на жертвите които именно пак Вие с вашият призив принудихте да напуснат домовете си и да пристигнат за да ни окупират!

Вие и част от европейските лидери сте виновни и за това че в момента с помощта на бойците на Ислямска държава налагате фашистка диктатура в Европа и лишавате немските и европейските граждани от правата, родината и свободата им.  ВИЕ сте виновна и за това че с парите на немските данъкоплатци незаконно и тайно финансирате партии в чужди държави . Че служите не на своят народ а на транснационалните корпорации и интересите на САЩ и световната олигархия. Виновна сте в това че заради вашите действия в близките месеци ще принудите част от немските банки и компании да фалират. Виновна сте и в това че с помощта на радикалният ислямизъм се опитвате да унищожите националните държави в Европа и да ни наложите Новият Световен Ред. Виновни сте и за това че Фронтекс получаваща милиарди от данъците и бюджета на европейските граждани вместо да пази границите на Обединена европа и спира вкарва милиони нови емигранти в Европа.

Виновни сте за това че благодарение на вашите действия в Европа се вихри страшна корупция а някои от лидерите които вие подкрепяте са доказани криминални престъпници. Че никой от тези които ръководят европейските институции не е избиран от европейските граждани. И за това че тайно от европейските граждани прокарахте наложихте Конституцията която някои народи отхвърлира с референдуми като я нарекохте фалшиво Лисабонскиет договор. ВИЕ и вашите побратими в повечето европейски правителства водихте тайни преговори с САЩ и Канада за да ни вкарате в капана на СЕПА и ТТПИ Защото само така транснационалните корпорации могат да ни наложат икономически, финасов и генетичен терор и да съдят европейските държави в частните си арбитражи за да ни вземат държавите и земята и ни лишат от родина.

Не мюсюлманите са виновни мадам Меркел и сие. Виновни сте именно ВИЕ защото ги принуждавате да се радикализират насила. Виновни сте и за това че по поръчение на тайни общества и чуждите служби  се опитвате да запалите в Европа пожара на етническите и религиозни войни и конфликти които окончателно ще ни доведат до геноцид и ще унищожат НЕЗАВИСИМИТЕ И СУМЕРНИ НАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ..

НИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСНЕМ ПЛАНЪТ ВИ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА. И ПОРАДИ Е ВРЕМЕ ВСИЧКИ ПОЧТЕНИ , ДОСТОЙНИ И МИРНИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ  ДА СЕ ОБЕДИНИМ ЗА ДА СИ СПАСИМ КОНТИТЕНТА И СВОИТЕ ГРАЖДАНИУ НАРОДИ ДЪРЖАВИ. ВРЕМЕ И ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ЗАЕДНО ДА ЗАЩИТИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА НА ЕВРОПА А ВСИЧКИВИНОВНИЦИ ЗА ДНЕШНАТА ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ ДА ГИ ИЗПРАНИМ ПРЕД СЪДА НА НАРОДИТЕ И ДА ГИ ИЗПРАТИМ В ЗАТВОРА. А ПОСЛЕ ДА СПРЕМ ДА СЕ МЕСИМ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА НЕЗАВИСИМИТЕ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, ДА СПРЕМ ВСИЧКИ ВОИНИ И КОНФЛИКТИ И ДА ПОМОГНЕМ НА МИЛИОНИТЕ ЕМИГРАНТИ ДА СЕ ВЪРНАТ ВЕДНАГА ОБРАТНО В СТРАНИТЕ СИ. ЗА ДА МОЖЕ ТЕ САМИ ИБЕЗ ВЪНШНА НАМЕСА ДА ОСВОБОДЯТ СВОИТЕ НАРОДИ ОТ РОБСТВОТО, ОКУПАЦИЯТА , ОГРАБВАНЕТО, ГЕНОЦИДА И ИЗТРЕБЛЕНИЕТО НА ВЪНШНИТЕ СИЛИ И МЕСТНИТЕ ДИКТАТОРИ И  ОЛИГАРСИ!

ГОРДИ И СВОБОДНИ ДУХОМ ГРАЖДАНИ НА ГЕРМАНИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА. СЪБУДЕТЕ СЕ И СЕ ОБЕДИНЕТЕ ОКОЛО НАЙ ДОСТОЙНИТЕ И ПОЧТЕНИ ГРАЖДАНИ, ЛИДЕРИ  И НАРОДНИ ВОДАЧИ ТОЕСТ ОКОЛО ДУХОВНИЯТ, ИНТЕЛЕКТУАЛЕН  И НАЦИОНАЛЕН ЕЛИТ НА СВОИТЕ НАРОДИ. НЕ ОКОЛО ПАРТИИТЕ КОИТО САМО ВИ РАЗДЕЛЯТ И СКАРВАТ А ОКОЛО НАЙ ДОСТОЙНИТЕ СРЕД ДОСТОЙНИТЕ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ.  ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И ПАРТИИНИ ОКОВИ И ДА ВЪЗРОДИМ УСКОРЕНО СВОИТЕ НАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ.  ЗА ДА МОЖЕ ДА ЖИВЕМ ЩАСТЛИВО, МИРНО И ДОСТОЙНО КАТО ИСТИНСКИ СВОБОДНО РОДЕНИ ГРАЖДАНИ И ДЕЦА НА СВОИТЕ НАРОДИ И БОГА.

ОБРЪЩАМ СЕ КМ АРМИАТА И ПОЛИЦИАТА НА ВСАКЯ ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА. СЪБУДЕТЕ СЕ И СЛУЖЕТЕ И ЗАЩИТАВАЙТЕ СВОЯТ НАРОД, ДЪРЖАВА, ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА. ЗАЩОТО ИМЕННО ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ А НЕ КОРУМПИРАНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА СА ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАТ ВАЩИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ОТ СВОИТЕ ДАНЪЦИ. И АКО ВИЕ НЕ ЗАЩИТАВАТЕ СВОЯТ НАРОД И ГРАЖДАНИ ТЕ ЩЕ СПРАТ ДА ПЛАЩАТ СВОИТЕ ДАНЪЦИ И ТОГАВА НИТО ЕДИН ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ НЯМА ДА БРЪКНЕ В СВОИТЕ ТАЙНИ БАНКОВИ СМЕТКИ ЗА ДА ВИ ПЛАТИ ЗАПЛАТИТЕ НИТО ДА ВИ ПОМОГНЕ. СЪБУДЕТЕ СЕ ЕВРОПЕЙЦИ. ЕЛАТЕ В БЪЛГАРИЯ ТА ОБЕДИНЕНИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ОПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ОТ ДЕСЕТКИТЕ МИЛИОНИ НОВИ МИГРАНТИ КОИТО СЕ ПОДГОТВЯТ ДА ПРЕМИНАТ НЕЗАКОННО ПРЕЗ ТЯХ И ДА НАХЛУЯТ В ДОМОВЕТЕ ВИ. ЗАЩОТО АКО ВИЕ НЕ НИ ПОМОГНЕТЕ СЕГА КОГАТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕМ ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО ДА СПРЕМ ТЯХ И ОРДИТЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА КОИТО  ТАЙНО ПРОНИКВАТ И СЕ ИНФИЛТРИРАТ В ЕВРОПА. ИНАЧЕ  УТРЕ ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ВМЕСТО ДА ВОЮВАТЕ И ЗАЩИТАВАТЕ ЗАЕДНО С НАС БЪЛГАРО ТУРСКАТА ГРАНИЦА НА НАШАТА ЗЕМЯ  ДА ВОЮВАТЕ САМИ И ДА ПОСРЕЩНЕТЕ ПОЗОРНО и страхливо СМЪРТТА СИ НА ПРАГА НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОМОВЕ.

ИЗБЕРЕ САМИ ЗАЕДНО В БОЙ ЗА ПРАВАТА, ЖИВОТА И СВОБОДАТА НА ЦЯЛА ЕВРОПА  ЗА ДА ЖИВЕЕМ И УМРЕМ ОБЕДИНЕНИ И СВОБОДНИ ИЛИ ДА ЗАГИНЕТЕ БЕЗСЛАВНО  САМИ.

НИЕ СВОЯТ ПЪТ ВЕЧЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ И ЩЕ ГО ИЗМИНЕМ ДО КРАЙ С ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ.

А КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС – РЕШЕТЕ САМИ!

НО ПАСАРАН, братя и сестри наши!

Цяла България сега е с вас и ви подкрепа във всака една крачка по пътя към свободата!

(правописните грешки в текста тук ще ги редактираме, когато имаме време)


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2016-10-05 16:10:44