Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Ясновидката Николета: Бойко да избира – или да влезе в затвора, или ще го убият
ПОДПИСКАТА В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ СЪБРА 10 000 ПОДПИСА САМО ЗА 2 СЕДМИЦИ!
Воинският съюз подкрепя предложението на ПП"Дром" български роми да се включат в защитата на границата
Открито опровержение на манипулативните лъжи и незаконните изисквания на БХК!
Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" имат подкрепата на западноевропейските граждани, организации и движения!
Открита среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 10.01.2016, Варна

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Дейност

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Воински съюз "Васил Левски" пред "On Air Bulgaria": България е в сериозна опасност!


Воински съюз Васил Левски пред Bulgaria On Air: Ситуацията е доста трагична!

Турция пуска бежанците на българската граница – 10% от тях, членове на ИД.

Този шум, който се вдигна тези дни с последното гражданско задържане, е предотвратено и влизането на още 3 000 души, отчете той. По думите му след като тези 3000 души не са преминали, "това е накърнило финансово и е засегнало доста хора – каналджии".


Малки групи хора няма как да постигнат големи резултати, коментира Иво Борисов по повод гражданските патрули на границата

С малки групи хора и с индивидуални действия няма да се постигнат кой знае какви резултати. На ден влизат хиляди пъти и преминават хиляди пъти - трафикът на хора е един доста сериозен бизнес. Говори се за над 20 млрд. в Европа. Целта ни е да вдигнем шум и да види народът, че ситуацията е доста трагична. Това коментира Иво Борисов от Войнски съюз "Васил Левски" в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR по повод гражданските патрули по границата.

Властта ни казва едно, но се оказва, че парите за оградата са похарчени в n-пъти в повече, отколкото тя струва, добави Борисов.

Той пресметна, че за две седмици Турция e успяла да изгради ограда за 350 км, която е с 3 пъти по-ниска стойност и е с всичките й прилежащи съоръжения, докато българската е една най-обикновена ограда.

"Получава се нещо в държавата - дали е умишлено, дали не е умишлено; дали е с цел някакво облагодетелстване от страна на някой, но някой не си върши работата", добави той.

В момента границата не се пази, категоричен бе Иво Борисов.

Този шум, който се вдигна тези дни с последното гражданско задържане, е предотвратено и влизането на още 3 000 души, отчете той. По думите му след като тези 3000 души не са преминали, "това е накърнило финансово и е засегнало доста хора – каналджии".

Ако държавата и правителството имаше интерес каналджиите да спрат, досега да са ги спрели, посочи Борисов.

"Как можаха по бързата процедура да образуват производството на момчетата, които са там, а за каналджиите да не се знае? Всичко се знае, въпросът е, че някой си стиска очите и има чадър отгоре, който в момента работи доста добре и ще се наложи всички ние като народ да си патим", отбеляза Борисов.

Той заяви, че според един от информационните им канали, турските военни стоварват мигрантите на българската граница и ги пускат да минават насам. По думите му 10% от всички преминаващи в момента са членове на "Ислямска държава" (ИД).

"Тоест какво прави в момента? Те умишлено се опитват да потушат малкото останали будни хора. Вместо да въоръжат населението, за да се защитават, да мобилизират жалките останки от това, което е останало от българската армия, защото при един такъв наплив дори и цялата армия, с която разполагаме да тръгне да излиза, а тя няма как да излиза и толкова еспедитивно, защото там се обаждат момчетата, че например нямат акумулатори - на 10 машини нямат акумулатор. Това е", посочи той.

През март се проведе среща с доста патриотично настроени организации, родолюбиви българи, припомни Борисов. По думите му те са създали Комитет за национално спасение, в който участват много структури и организатори.

"Тогава създадохме ултиматум от 6 точки, според които правителството трябва да реагира по най-бързия начин, защото народът вече няма накъде. Една точка е за въоръжените сили, затваряне на границата, изграждане на границата, допълнително повишаване заплатите на българските полицаи, военните - тъй като те са на редовата; да им се осигурят нормални и достойни условия; допълнително интензивно обучение", уточни Борисов.

Ултиматумът е изпратен до всички народни представители и до президента, посочи той. На 20 април структурните организации от страната ще дойдат в София, за да получат отговор какво е свършено, добави Борисов.

"Но нашите структури - на Войнски съюз "Васил Левски" и Българско национално движение "Шипка" ще присъстват, част от тях като структури, които да осигурят спокойствието на народа и на гражданите, за да могат да получат нормален отговор. За да не се злоупотреби. Това от някои от властимащите да посегне на народа, за да го бие. Опасяваме се от това, защото тонове помия се изливат отгоре ни ежедневно", подчерта Борисов.

Военната служба при всички положения трябва да се върне, коментира още той. Според него България в момента е най-застрашена от гледна точка на това, "че и Турция започна да предявява някакви претенции".

Притесняват ни "Османските мераци, които се завръщат в режима на Ердоган", добави още Борисов. По думите му те имат връзка с бежанците, защото при турската армия "пиле не може да прехвръкне камо ли бежанците да се разхождат свободно. Те свободно ги пренасят до българската граница и си ги пускат".

Чуйте целия коментар в следващото видео:


Източник: http://www.bgonair.bg


НУЖНА Е ТОТАЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ НА ЦЯЛАТА РОДОЛЮБИВА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ АКО ИСКАМЕ ДА СИ СПАСИМ СЕМЕЙСТВАТА, ДЕЦАТА, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА!

В последните дни орди от хиляди главорези на ИДИЛ, социопати, психопати, убийци и алчни за чуждите блага и ресурси банди от мързеливи африканци и азиатци нахлуват през разградените български границите а правителството нехае. И нито вдига ограда нито мисли и да го прави защото е поело тайни ангажименти към Брюксел да превърне страната ни в огромен лагер за ислямисти, бандити, крадци, трафиканти и болни от всякакви страшни болести африканци.

Войските на държавите от НАТО които патрулират по улиците на собствените си градове и държави не са в състояние да си опазят дори децага и жените от изнасилване нито от терористични атаки. Все още имаме време да се приготвим за да посрещнем адекватно и реагираме светкавично пред страшната заплаха пред която ще се изправим. Като се обединим и подготвим за самозащита или победни сражения. Ако не за друго то поне да сме готови да посрещнем смъртта си като мъже и воини а не като овце отиващи безропотно на заколение. Няма как един човек или малка група от десетина мъже да защищят и спасят или опазят България. Защото ордите вече нахлуват от всички посоки и с всеки ден ще се увеличават докато достигнат милион и половина - два както ни предупреди министърката на вътрешните работи на Австрия. За да се спасим ще е нужно да изправим хиляди организирани и готови за битка мъже и жени които да са в състояние заедно с жалките останки от нашата армия да затворят едновременно цялата южна граница. Нужна е организация и Централен щаб а не единични команди. Поради това нека всеки който милее за свободата и бъдещето на децата си да се влива в редиците на опълчението. За да може да се действа дисциплинирано, координирано и единно като истинска армия тоест народно опълчение. А след като престъпните ни управници и продажните ни партийно олигархични елити отдавна са ни предали, продали и препродали и превърнали във вечни чужди икономически роби и унищожиха българската армия и държава ще се наложи да превърнем жените и децата си в армия. И да спрем да пълзим за да се изправим гордо като истински БЪЛГАРИ. . Всеки който милее за бъдещето на собствените си деца и семейство ще трябва да се сражава - или поне да помага .............. който с каквото може.

Родината и дълга ни зоват. Няма кои друг да ни спасява. Ще се наложи да се спасим сами! Както винаги се е случвало когато поредните партийни елити са предавали българският народ и държава! Можем го! Остава само да го направим. Обединени заедно!

Родината или смърт!

За мен е чест!
подп. Валтер – позивна Кабул
Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz
https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-04-12 13:04:16