Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Турски медии интерпретират протеста в Асеновград: Турците се страхуват да излязат, валят заплахи!
Български патриоти арестуваха 27 афганистанци, пробили държавната граница
Българино, ако желаеш да помогнеш за спасението на своя народ и Родина - можеш да го направиш сега!
ВНИМАНИЕ! НАД 15 000 НЕЛЕГАЛНИ СА ВЛЕЗЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ДНИ!
На 6-ти и 7-ми се проведе операция "Южен Щит"!
"България Он Ер" с репортаж относно доблестната дейност на граничните патрули на Воински съюз "Васил Левски"!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Дейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!ВТОРО ИНТЕРВЮ НА КАРБОВСКИ С ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"


Взел интервюто: Лентата

Те смятат, че правителството моментално трябва да подаде оставка. Те смятат, че спешно трябва да се  създаде Комитет за национално спасение. Че веднага трябва да се прекрати явлението в България – „мафията си има държава”. И най-стряскащото – те разказват, че са репресирани заради патриотичната си дейност. От МВР, от ДАНС, от структурите на властта...

Интервю на Лентата (екипа на Карбовски) с Воински съюз Васил Левски

Разговаряме с Красимир Симеонов от неправителствената организация Воински съюз „Васил Левски”, за да ни разкаже за натиска, който той и неговите съмишленици усещат. И да ви представи плана за българското спасение.

Едно интервю за България и българите пред Lentata.com:

Казвате, че има репресии срещу вас? Кои сте вие? И какво прави войнски съюз „Васил Левски”?

Воински съюз „Васил Левски” е създаден преди повече от две години с две основни цели: Просвещение на българския народ за реалната ситуация, в която се намира и подготовката му да защити себе си, семействата си и Отечеството от вътрешни и външни врагове. Ние винаги даваме за пример за дейността ни нашата Конституция, където изрично е опоменато: чл.59(1) Защитата на Отечеството е дълг и чест на всеки български гражданин. Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строогост на закона”.

Именно такова национално предателство извършват и в момента настоящото правителство и Президента на страната с безотговорното си и неадекватно отношение към нашествието от мигранти в България и преотстъпване на въздушното ни пространство за охрана от Турция.

Коя е  истината, зад която седите и която пречи на някого? На кого?

На първо място – ние сме трън в очите на управляващите. Защото нашите членове (вече над 24 000 ) са дисциплинирани, самоорганизират се по места, сплотяват се, участват в спортни и стрелкови мероприятия, дори си помагат в чисто житейски план без значение от етнос и принадлежност. Всички знаем, че обща цел на властимащите за последните 25 години беше разлагане на обществените устои, убиване на традициите и принизяване на ценностната система на българина. Ние работим за тяхното възраждане.

Какво представлява репресията, за която говорите?

След като Воински съюз „Васил Левски” и БНД „Шипка” официално подкрепиха протеста на полицаите, управлавящите явно се притесниха да не се обединят народ, полиция и армия и да ги изринат като куп фашкии от властта, в която са се окопали. Така ден преди протеста на полицаите в София, наши координатори по места бяха задържани за 24 часа по скалъпени основания. За да не изглеждат тези репресии политически, властта се опита да ги криминализира. А в медийното пространство плъзна версията за някакви несъществуващи провокатори.

От кого идва репресията? И от кого е направлявана?

Истинският провокатор на протестите на полицаите е настоящото правителство. Именно то, активирайки структурите на ДАНС по региони, разпореди задържането на наши членове и симпатизанти в страната. И продължава да тормози тях и техните семейства след освобождаването им.

Подобни репресии обаче не се извършват само спрямо нас, а и спрямо всички патриотични организации в страната и Европа, съгласно евродирективата за унищожаването на суверенитета на отделните държави и за превръщането им в мултикултурни ислямизирани зони.

Непосредствен пример – планът за унищожаването на „Атака”.

Конкретно в момента – какви действия срещу вас има? Кажете ни по региони какво се случва?

София – първоначално координаторът ни е задържан за участие в несъществуващо ПТП: „ С подобен на Вашия автомобил е блъснат и убит човек.” След това в СДВР София сменят версията си: „Съучастие в кражба на автомобил.” Накрая обаче в заповедта за арест не е вписано никакво основание за задържане. Интересното е, че темата на всички разпити с него и с останалите задържани наши съратници в другите градове е била Воински съюз „Васил Левски”, БНД „Шипка” и подкрепата ни за предстоящия протест на полицаите в София. Координаторът ни е задържан за 24 часа.

В София друг наш член е бит от 16 цивилни полицаи при неговото задържане, след което са го вкарали в СДВР София и са продължили да го малтретират, докато той е бил вързан с белезници на стола. Той има свидетелско удостоверение от съдебна медицина.

Бургас – задържани са трима наши членове „за пожар, случил се някъде в Бургаска област”. Държани са 24 часа. Подложени са на същия разпит със същата тематика, като никъде на става дума за пожар и т. н.

Пловдив – задържани са двама човека за 24 часа, а на трети наш член е направен обиск в дома му. Основанията за задържане са – по подозрение за участие в кражба на чанта на бабичка на пазара (човек с подобно описание е откраднал чанта) и справка за откраднат лаптоп и таблет (като при задържането полицаите подхвърлят: „Да не намерим сега у вас този лаптоп и таблет?” ).

Перник – задържан е един наш член за 24 часа за справка с давност близо 3 години.

С какви средства си служат онези, които ви притискат?

Една престъпна власт използва престъпни методи. Средствата им са характерни за 1923 година, когато цветът на будната българска интелигенция и народ изчезват без съд и присъда, умъртвени по нечовешки начин. Оказва се, че и днес в България несъгласните и съпротивляващите се на тиранията не са защитени и тепърва ще бъдат подлагани на непрестанен терор.

Какво ще правите оттук насетне?

За да пресечем парадокса как „мафията у нас си има държава”, ние приканваме българския народ да се присъедини към Комитета за национално спасение.

А предвид последните събития във Франция, сме обобщили няколко спешни мерки, които трябва да бъдат предприети:

  •         Армията незабавно да затвори и да започне да защитава границите на България – основно южната и западната.
  •         Незабавно да се възстановят оградите и контролно-охранителните съоражения по всички български граници – първо по южната и западната граници.
  •        Полицията да предприеме адекватни мерки по откриването, картотекирането и въдворяването под охрана в специални лагери на всички лица, преминали българската граница без предварително издадени визи.
  •        Незабавно екстрадиране на влезлите в страната без визи чужденци.
  •       Незабавно връщане под контрола на Суверена на всички стратегически предприятия и отрасли, за да бъдат използвани за Възраждането на Родината и възстановяване на Българската армия, МВР и разузнавателните служби.
  •       Арестуване и подвеждане под съдебна отговорност на длъжностните и/или замесени лица, разпоредили да бъдат разкрити и „осветени” агентите на българското разузнаване в чужбина.
  •      Арестуване и подвеждане под съдебна отговорност на лицата, наредили и съучаствали да бъдат разрушени граничните съоръжения, гранични войски, въоръжението и на отговорните за разпада на Българската армия, като по този начин същите са съдействали за навлизането на хиляди мигранти от арабските държави и за инфилтрирането на главорезите на ИДИЛ у нас и така са застрашили непосредствено националнатата сигурност на страната.
  •  Незабавна оставка на настоящото правителство, което с действията си е пряко отговорно за тези трагични за българския народ последствия.

Вие самият с какво се  занимавате, каква е  вашата роля? Имали ли сте директни заплахи?

Женен, с три деца, български поет съм. Във Воински съюз „Васил Левски” съм на длъжността „Организационен секретар”. Получавал съм индиректни заплахи за живота си от мафиотски структури, свързани с властта.

 

Отговорите даде:

Красимир Симеонов,

Воински съюз „Васил Левски”

17.11.2015 г.


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-11-20 03:11:39