Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Роднина на Хр. Ботев: Премахнаха от учебниците информация за Ботев!
7 ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЕЛЕГИТИМНА ВЛАСТ
Продажните ни управници предадоха своя народ и извършиха държавна измяна!
РАЗПРОСТРАНИ! ПОДГОТВЯ СЕ ПРОВОКАЦИЯ В АСЕНОВГРАД СРЕЩУ ВОИНСКИЯ СЪЮЗ И БНО "ШИПКА"!
Знамето на Воински съюз Васил Левски събира не само българските патриоти, а и рицари от "Ордена на Православните Християни"!
Българи, германци, чехи, поляци и словаци се изправиха и защитиха семействата си заедно!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Дейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!Изключителен репортаж на световна медия относно групите за охрана на южната граница на България! Сподели за България!


Интервюто на международната медия "SouthFront" с Говорителя на Воински съюз "Васил Левски"!

Здравейте, разкажете ни повече за БНО „Шипка“ и ВС „Левски“: Кога са създадени? Защо са създадени и какви са целите им?

Двете организации са създадени още през 1994-та година, но доста години работеха без всякаква регистрация, защото не искахме да осветяваме хората, които организирахме в единна български сила преди те да са набрали нужната сила, брой и възможности. Това ни отне години, пътувания от град на град и от село на село, за да се срещаме с хората човек по човек, да купуваме и им предоставаме книги и материали за четене, та да ги просветим и да им отворим очите за това, което се случва по света и в страната ни. Много се отказаха още в самото начало, защото докато другите правели бизнес, регистрирали фирми и щели да стават милионери, ние сме ги карали да мислят за българската държава. Други вярваха, че ще станат милионери и не можеха да прозрат истината, че няма как да станат всичките милионери, защото от небето не падат пари, та да има за всички. Не схващаха и логическият извод – че, за да станат милионери стотина човека,то те трябва да измамят или ограбят милиони свои съграждани.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Доброволци от Воински съюз "Васил Левски" и от БНД "Шипка" патрулират в гората, на около 30 километра от границата с Турция. Те носят маски, за да защитят своята самоличност; "Ислямска държава" дава награда за някои от тях.

Регистрирахме организациите официално едва през 2014 година, когато вече бяха набрали членове и сила и вече бяхме взели активно участие в първите протести довели до свалянето на ГЕРБ от власт. Тоест бяхме изпитали възможностите на организациите в реални дела.

Воинският съюз обединява предимно бивши военни и полицаи, тоест хора с военнно образование и професионален опит, а БНД "Шипка" предимно учители, лекари, историци, работници граждани включая жени и младежи, които не са ходили в казармата или нямат нужният опит.

Двете организации не са създадени, за да охрняват южната българска граница, а има доста по-мащабни задачи и цели.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Представители на Викингите посетиха България с цел обединяване на всички патриотични движения в Европа!

Знаем, че патрулирате по границата с Турция почти ежедневно. Каква е ситуацията там? Колко мигранти се опитват да прекосят нелегално границата всеки ден?

Ситуацията на турската граница, а и на цялата южна е тревожна и почти безнадеждна, защото поради липсата на достатъчно средства (ние се самофинансираме, а всичко се отделя от гърлата на децата ни и от мизерните ни заплати) ние пазим само най-опасните за проникване участъци и връщаме мигрантите обратно в Турция, но поне два пъти по толкова колкото връщаме ежедневно успяват да проникнат и влязат в страната през неохраняваните гори и дерета. В момента стотици си влизат и от Гърция, защото гърците като по-умни от нашите продажници не регистрират никого и ги пускат да си заминават кой накъдето му видят очите. Включително ги карат от островите на контитента и ги пускат да изчезнат, за да успеят да си освободят поне отчасти страната си от радикалните ислямисти. Оградата е смехотворна изградена и с нищожна бетонна основа (за да се спестят и откраднат повече от парите, та да има за подкупи на тези уродливи създания с власт, които уреждат обществените поръчки) и поради това при всеки по сериозен дъжд падат отделни участъци от нея или се образуват дупки по деретата през, които може да се премине не само пешком, а дори с техника. Да не говорим, че и миграните я режат като швейцарско сирене, независимо, че регулярно се кърпи или я прескачат със стълби. Поне няколко стотин човека ежедневно влизат в страната ни нелегално, макар властите да го отричат и крият уж да да не се плаши народа.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" имат подкрепата на западноевропейските граждани, организации и движения!

Поради трагичното състояние на оградата и, за да скрият истината от народа си, засекретиха и всичко свързано с границата. Така се скриват и огромните злоупотреби както и факта, че основните уж изпълнители си прибраха тлъстите суми и преотдадоха стройтелството на под изпълнители. Доказателство за лъжите на правителството, че вече уж никой не влизал незаконно в страната са разликите в бройките, които те твърдят, че са влезли в страната ни и тези, които биват връщани ежедневно от сръбската и румънската граница. Явно властите тук считат, че тези, които сърбите връщат са паднали на българо сръбската границата с парашути, а не са влезли незаконно от юг, защото бройките обявени от българското правителство и от сръбските власти, а и от Евростат за цялата година се разминават драстично и с десетки хиляди, което доказва лъжите им.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Доброволци от Воински съюз "Васил Левски" на учение близо до южната граница на България.
Източник на сниката: Италианската телевизия "Gli Occhi Della Guerra"

Колко доброволци служат в двете организации?

В момента общо в двете организации има обединени около 47 хиляди симпатизанти и доброволци. Съвсем целенасочено не приемаме кандидатите за членове, а ги оставяме на изпитателен срок, за да не им създават излишни проблеми. И, за да не се налага да предоставяме техните данни на службите, когато ни привикват за редовно за разпити по жалби на Български ХК, Партията на зелените и платената от Сорос лъже Протестна мрежа. Не приемаме в редиците си хора с различни зависимости както и такива с егоистични, шизофренични – мании за величие или преследване както и с крайни нагласи. Всеки друг български гражданип милеещ за този народ и българскате земя и държава е добре дошъл в редиците ни без значение от неговият пол, етнос, социално положение, партийна заблуда и вяра. Не приемаме и членове на националните ръководства на партии, хора участвали в прихватизацията и разграбването и разпродажбата на българската държава, ВПК и общо народната собственост, персони участвали в управлението на страната през последните тридесет години, депутати, собственици и ръководители на Средства за Масова Дезинформация, Банки, застрахователни компании, личности заемали ръководни постове в дължавната администрация и силови структури. Приемаме дори граждани на други държави ако същите споделят нашите задачи и цели и са готови безкористно да се борят за свободата, достойнството и бъдещето на Българските граждани и за ускорено национално възраждане!

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Воински съюз "Васил Левски" създава доброволческо обединение на народите от балканските държави!

Каква е реакцията на хората в България? Подкрепят ли ви?

Хората - най-вече порядъчните български граждани - без значение от техният етнос, пол и вяра, ни подкрепят и симпатизират. Заедно с нас защитават южната граница и доста българските мюсюлмани и дори български роми. Те разбират, че идващите от юг радикални ислямисти, терористи и бойци на „Ислямска държава“ първо ще се изколят и изнасилят техните деца и семейства, защото ги считат за предатели на вярата на ислямска държава, защото изповядват традиционният, а не радикално патологичен ислям.

Подкрепата на народа е най-вече морална, но ясно се вижда в коментарите под всяка една публикация в социалните мрежи дори, когато същата е написана от журналисти на хранилка при Сорос или чуждестранни фондации и спецслужби! С всеки изминал ден все повече български граждани се пробуждат и присъединяват към нас. И скоро ще се превърнат в истинска могъща, самоотвержена и народна българска армия, която при нужда да защити България както от външни, така и от вътрешни врагове.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Воински съюз "Васил Левски" помогна във възстановяването на родната къща на полк. Серафимов в село Свежен
(в която се е укривал Дякон ВАСИЛ ЛЕВСКИ)! Присъединете се и участвайте лично или ни помагайте, за да може по-бързо да спасим и възродим българският народ и държава.

А какво мислят правителството и службите за сигурност?

Властите ни преследват разбира се непрекъснато. Но няма как да ни смачкат, защото, когато се регистирахме официално вече имахме стотици симпатизанти и добворолци в редиците и нямаше как да смачкат такава маса от хора. Службите знаят, че сме полезни на българският народ и държава и, че разполагаме със собствена агентура сред ислямските общности по света. За съжаление те нямат думата, защото са превърнати в покорни слуги и пазачи на крадвилите корумпирани задници на всички временни и незаконни управници. И искат или не заради едната заплата поради това щом получат заповед веднага тръгват да ни преследват, арестуват и разпитват. Но не смеят да действат вече чак толкова грубо, защото разбраха, че разполагаме с нужните сили, възможности, влияние и известност в света, за да си защищим ефективно хората и правата.

Правителството се вбесява, че защитаваме българските граждани и държава, защото указанията, които получават от Брюксел и Меркел са протиположни на българските национални интереси. Освен това пречейки на радикалните ислямисти незаконно да влизат в страната им пречим да усвояват милионите средства отпускани им от Брюксел и да си ги прибират в джобовете, защото те мислят само за личните си интереси, а не за българските народни такива. Дори не се замислят, че приемането на стотици хиляди мигранти ще доведе до банкрут българската финансова и социална система, защото ги издържат за сметка на труда и благата създадени от милионите българските граждани. Същото ще се случи и в Европа. Другата основна причина правителство да ни ненавижда и мрази е старанието ни да върнем обратно в страната милионите българи от българските общности по света както и насила прокудените ни да слугуват в чужбина (за коричка хляб) сънародници. Те не желаят милиони умни и почтени българи да се върнат или преселят обратно в своято изконна Родина, защото тогава никой нема да им позволи с помощта на тотални фалшификации и купуването на гласовете в циганските гета да узурпират незаконно властта и разпродават ресурсите на страната. Мразят ни и, защото се борим с корупцията, а тя е тов, което ги храни и им позволява за сметка на изнудваните български граждани да трупат лични богатства и си откриват тайни сметки в чуждите банки.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Воински съюз „Васил Левски” и БНД „Шипка”, освен да охраняват и отбраняват южната граница, се заеха сами и доброволно да строят и оградата. Присъединете се и участвайте лично или ни помагайте, за да може по-бързо да спасим и възродим българският народ и държава.

Видяхме на няколко пъти Татяна Фестерлинг с вас. Каква е реакцията на хората извън България? Има ли други организации, които ви подкрепят в защитаването на границите на Европа?

Татяна е член на Ръководството на организацията Европейска Крепост обединяваща повече от 47 различни патриотични и консервативни организации в Европа включая такива представени в националните парламенти. Тя е и координатор отговарящ за международните контакти и дейност, а ние сме членове на организацията Европейска Крепост. Така, че е напълно нормално тя да се появява на нашите мероприята и да участва активно в изпълняваните международни програми. За заслуги към демократичното развитие на Европа и за възраждането на Независимите национални държави същото беше номинирана и за ръководител на Департамента за международни контакти на нашите две организации, за да може да ни представлява по света.

Освен дейността ни в Европейска крепост ние сме създали общи структури с ветераните от другите балкански православни и славянски държави. Включително и румънците последваха нашият пример и се асоциираха с дейността ни. За разлика от всички други организации включая и такива обявили се уж като демократимни или патриотични НИЕ разработваме и реализираме международно значими програми за освобождение и възраждане на независимите национални държави , за неутрализиране на незаконната миграция на милиони радикални ислямисти, терористи и бойци на Ислямска държава в Европа както и програми за противодействие на нелегалният трафик на хора, оръжия и наркотици през европейските граници и нашата територия. Тези програми се предоставят за реализация на всички сътрудничещи си с нас чуждестранни организации, опозиционни партии и консервативни такива. Това ни прави много полезни за всички и поради това имаме хиляди симпатизанти и сътрудничещи си с нас десетки организации в почти всички западно европейски държави. Включително и с такива, които имат в редовете си генерали - ветерани от силите за специални операции и частите за борба с тероризма и ръководители на генералните щабове на тези държави. Дейността ни по целият свят включително на територията на Азия, северна и Латинска Америка е значима и всеобхватна. Особенно що касае защитата на правата и свободите на хората гарантирани от Всеобщата декларация за правата на човека която е над щамповани набързо от продажните ни управници - анти български и анти демократични - фалшиви закони.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Татяна Фестърлинг, главният секретар на "Европейска крепост". Източник: tatjanafesterling.de

Какво мислите за т.н. „бежанска криза“ в Европа? Кои са виновниците за нея? Как трябва да се разреши?

Миграцията на милиони арабски и африкански радикални ислямисти и мигранти в Европа е изкуственно организирана, координирана и се реализира тайно стотици години. Прекъсната е за кратко само по време на Втората световна война. Виновниците за „бежанската криза“, а всъщност за незаконната окупация и насилствена ислямизация на Европа са някои спецслужби извън Европа, различни секти, тайни общества и световни банкери. Плана Калерги, които проповядва миграцията на милиони мигранти в Европа за д се претопи местното население, да се унищожат националните държави и създаде световно правителство е разработен и се реализира в Европа с малки прекъсвания още от 1922 година. Билдербергите също играя активна роля в процеса както и международният спекулант Сорос, които използва мрежата си от зависими и финансирани лично от него НПОта, за да продължи да експлоатира народите.

Европейските лидери (включая и Меркел) не са нищо друго, освен техни покорни слуги и пионки служещи на техните сатанински планове за ликвидиране на европейските държави и нации. Те просто подпомагат създаването на Новият Световен ред – единно световно правителство, световна банка, религия и световна полицейска държава.

Пътищата за разрешение са много, защото всяка една изкуствено създадена криза може също толкова бързо да се неутрализирана. Но най-важното е народите на Европа, тоест европейските граждани да си отворят очите и да престанат да чакат някои друг (правителства и полиция) да ги спасява, когато ги изнасирлват избиват и грабят. И да се заемат сами да се организират, обединяват и самоспасяват, защото правителствата отдавна са ги продали в робство и работят дори против интересите на своите собствени избиратели. Предоставяйки огромни права на новите окупатори за сметка на собственото си население, страни и бюджети.

Европа ще се спаси и то с нашето активно участие. Но преди това ще даде огромни жертви, защото може би ще избухне и религиозна война. Тя ще помогне на повечето мюсюлмани в западна Европа искат или не веднага да се обединят под флага на ислямска държава след поредната фетва. Войната ще бъде жестока, дълга и кървава, защото ние ще се сражгаваме за всеки свои дом, човек и педя земя. На края тя все пак ще завърши с победата на здравият разум и на гражданите на титулните нации. Но за сметка на милиони жертви, лишения и една глобална световна финансово икономическа криза която ще доведе до стотици нови войни и изтребление на милиарди земни жители, които, когато банките по света хлопнат кепенци за период от десетина години – прорламата Лед Девет на МВФ - ще се самоизбиват за храна и вода. Това пак част от плана на господарите на света да ни накарат да се самоизтребим, за да може ресурсите на света да останат за тях. Дълго време се опитваха да го постигнат с ваксини, безработица, пандеми и разрушаване на нашите държави, финансови и социални системи. И сега решиха да ускорят плана си като предизвикат световен финансов колапс поради пилсата на ликвидност в банките, които пак те ограбиха, защото знаят, че, когато света остане без пари и то за години единственото, което ще се случи, е милиарди земни граждани да започнем да се избиваме един друг за храна.

После, когато тази кървава и безчовечна вакханалия свърши пак ще трябва да си построиме света и своите национални държави отново.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Имаме подкрепата на западноевропейските граждани, организации и движения!

Хората от Европа, които идват при нас разказват ужасяващи истории от своето ежедневие, истории, за които няма да прочетете в новините, нито ще видите по телевизията. Тези хора са притеснени за своето оцеляване, за своите семейства и деца, затова подкрепят и оценяват нашите усилия да покажем, че не всички в Европа са се предали. Тези хора искат да живеят в мир.

Какво според вас трябва да се направи с мигрантите, които вече са нелегално на територията на Европа? До каква степен мигрантската криза влияе на сигурността в Европа? Влошава ли се положението според вас или започват да се взимат мерки?

Миграните, които вече са в Европа и, които влизат ежедневно и са милиони в крайна сметка ще доведат до фалит европейската финансова и социална система, защото на тях напълно беззаконно им се предостяват такива права и блага за, които не могат дори да си мечтая местните граждани, които са ги създали, защото нито един от гражданите на всички европейски държави не е получил безплатно земята на която е постройл своето жилище нито напълно безплатно такова. Нито някои ни плаща разходите за храна, вода, отопбение и осветление нето здравните и социалните осигуровки нито ни дава пари на ръка както дават на незаконно нахлуващите. Те ще доведат всички европейски държави до тотален фалит. И ще оставят милиони европейски граждани, които са постройли тези страни без помощи, пенсии, детски пособия и прехрана, защото те нямат намерение нито да работят нито да създават прибавена стойност както правят например българските мюсюлмани, които са почтени и трудови хора. Както правят и всички граждани на Европейски държави, които са ги създали и постройли. И Европа ще рухне в пламъци и разрушения. Това е кризата която е изкуствено предизвикана и менажирана от различни служби, за да унищожи Европа като конкурент на САЩ и да се разпадне- осигурявайки възможности за съдваването на единно световно Станинско правителство. Меркел рано или късно ще бъде арестувана , изправена пред съда и съдена от европейската общност на новият Нюрнбергски процес за престъпления срещу човечеството и европейските народи.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!

Миграните трябва да бъдат върнати в техните родни държави, за да се борят там за правата и свободите си. Заради „отнемането“ уж на, които ни лъжат, че бягали и трябвало да ги приемаме в домовете си. Приемането им в Европа е престъпление, защото помага за възникването на престъпни диктаторски и фашистки режими в Близкият изток и Африка , защото това води до изчезването на цялата възможна опозиция.

Техните правителства там трябва да бъдят притиснати да им осигурят всички права и свободи гарантирани в Декларацията за правана на човека, а ако не го направят хората там ще си ги отвоюват обратно със сила и оръжието в ръцете си. Положението ще се вложи още, защото примера, които даваме с приемането и осигуряване на всичко и липсата на съдебно преследване за всеки незаконно пресякъл европейските граници - веднага принуждава стотици милоин нови мигранти и радикални ислямисти да се втурнат към Европа, за да насилват и грабят експлоатирайки европейските граждани, а не да строят и работят. Именно политиката на „Отверени врати“ на Меркел и на подкрепящите я евро гейски дебили окончателно и много бързо ще унищожи и съсипе Европа. А след като тя толкова много ги иска да изпрати своите самолети , автобуси и кореби и да си ги закара направо в Германия, а не да да приуждава да минават през цяла Европа.

Трябва всеки европейски гражданин, които иска още мигранти да пристигат в Европа да се задължи да приеме и настани поне по десет от тях в дома си. Като предоставя и 50 процента от доходите на своето семейство за тяхната издръжка. И като техен ментор и попечител да носи същата наказателна отговорност като съучастник за всяко извършено от тях престъпление на територията на неговата държава.

Гражданите, които нямат такива желания не могат и не трябва да бъдат заставяни да плащат от своите данъци за издръжката на хора, които са граждани на чужди държави и си имат своя родина.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!Следи, оставени след нелегалните имигранти

Според вас защо правителствата позволяват всичкото това да се случва?

Защото правитествата в ЕС с малки изключение например като Орбан служат на интересите на световното задкулисие и на световният финансов интернационал, а не на своите граждани, избиратели и народи. Разликата между БГ и Унгария е, че там властите се борят със Сорос и нелегалната миграция и инвазия която ще ги унищожи. , а тук в България НИЕ народа се борим, за да си спасим държавата и децата. И това е по добре отколкото в Унгария където в момента Сорос хвърля милиони, за да свали Орбан, защото падне ли Орбан съпротивата ще престане. А тук в България нашато борба и съпротива не зависи от правителството и ще продължава до като не си освободим и спасим народа и не възродим ускорено българската държава.

План Зелени балкани, Зелен диамант, Зелена дъга, Баязид-2, Еврорегион Тракия, откъсване на земя от БългарияВ района на село Българи, след подаден сигнал от нашите патрули, с огромни усилия беше спряна група от 247 човека, а два дни преди това - почти в същият район - нахлу група от над 500 мигранти и бойци на ИДИЛ, които се разделиха на десетки по-малки групи и се пръснаха из горите. За това няма да чуете в продажните медии...

Какво бихте казали на хората, които са против сегашната политика на „отворени врати“, които в същото време не правят нищо за да я спрат?

Да спрат да спят безметежно, а да си отворят широко очите, за да се обединят и изправят, защото НЯМА КАК да си спасят родината и да върнат обратно цялата власт, свобода, достойнство ресурси и бъдеще на своите деца и народи ако продължават да лежат и да чакат, защото скоро ще ибухне и световна финансово икономическа криза която ще принуди световните банкери поради липсата на ликвидност да затворят за години своите банки, а това ще предизвика тотални конфликти в целият свят. Ще унищожи окончателно и много държави и народи в света (които не са готови още днес да ги съхрянат и защитят) или ще ги превърне в чужди колонии и в роби безправни. Ще оцелеят само тези народи, които още днес и сега започнат да се обединяват, самоорганизират и да работят за своето и на държава си спасение. При това обединявайки се заедно със своите по будни, почтени и достойни съседи и събратя по вяра, дух и оръжие.

Изключителен репортаж на световна медия относно българските доброволчески патрули! Задължително!ООН: Воински съюз "Васил Левски" защитава България и Европа!

Коментар на "South Front": Докато превеждахме интервюто от български на английски, основната Фейсбук-страница на Воински съюз "Васил Левски" беше блокирана поради оплаквания на либерални организации в България. Страницата имаше 42 000 последователи.

Версията на английски можете да прочетете на: www.southfront.org

САМО ЕДИН ОБЕДИНЕН И ДЕЙСТВАЩ НАРОД Е НЕПОБЕДИМ И ЩЕ ПРЕБЪДЕ !

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военно-служещите от българската армия, служителите в МВР и всички правоохранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност, от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високо поставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, финассови, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Ново Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез пряко управление и референдуми) на народа!
11. Всеобхватна защита правата и свободите на всички български граждани гарантирани от Всеобщата Декларация за правата на човека на ООН ратифицирана и от НРБ
12. Освобождението на народа на България от всяка форма на чужда зависимост, финансово икономическа и военно политическа окупация.
13. Премахване на изкуствено наложения ни престъпен модел за партийно-олигархично управление и разграбване на българската държава и националните и ресурси.
14. Връщане на цялата власт, стратегически предприятия и отрасли и на всички природни ресурси под контрола и управлението на Върховния СУВЕРЕН - НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.
15. Възраждане на изконната и единствено легална, българска форма за държавно управление – НАРОДОВЛАСТИЕ – т.е. на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ВЛАСТ НА НАРОДА.
16. Със съдбините и ресурсите на българската нация и държава могат и задължително трябва да се разпореждат, само най-достойните от достойните български граждани, милеещи за своя народ и Отечество! А не за чуждите национални интереси и собственото си финансово благоденствие, продажни и крадливи български партийни елити!

 

НАД 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕЛЕНИ В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО?!!

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТМЕНИ "ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208",
А СЛЕД ТОВА ГО ПУСНА ОТНОВО, НО ПОД ДРУГО ИМЕ !

ВМЕСТО ДА СЕ ПОСТРОИ БЕТОННА ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА, С КУЛИ И НАДПИСИ НА 4 ЕЗИКА "СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ", ДА СЕ МИНИРА ГРАНИЦАТА И ДА НЕ СЕ ДОПУСКА НИТО ЕДИН ТЕРОРИСТ ИЛИ НЕЛЕГАЛЕН ИМИГРАНТ ДА ВЛЕЗЕ В БЪЛГАРИЯ...

 Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в ЮЖНА БЪЛГАРИЯ с благословията на правителството?!!

Абзаци от ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. :

"§ 2. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в „Държавен вестник“.

(2) Споразумението за интеграция съдържа мерки за интеграция, като:
1. осигуряване на жилищно настаняване на лицата, получили закрила, и техните семейства;
2. записване в детска градина и държавно или общинско училище на деца, подлежащи на задължителна предучилищна и училищна подготовка;
3. провеждане на обучение по български език;
4. здравно осигуряване и обслужване;
5. професионално ориентиране и включване в обучение на възрастни;
6. включване в програми и мерки за заетост и обучение;
7. информиране за обявени свободни работни места.

3. оказва съдействие на чужденеца и членовете на неговото семейство за:
а) вписване в регистъра на населението;
б) подаване на заявление за издаване на български лични документи;
в) избор на личен лекар;
г) регистрация в дирекция „Бюро по труда“;
д) насочване към дирекция „Социално подпомагане“ при необходимост;
е) достъп до други административни услуги;
4. осигурява и контролира задължителната предучилищна подготовка на децата и задължителното училищно обучение на учениците до 16-годишна възраст;
5. заплаща здравни осигуровки за всяко лице, за което е сключено споразумение за интеграция, за периода до започване на работа, но не по-късно от срока на споразумението;
6. организира обучение по български език съобразно споразумението за интеграция и индивидуалния интеграционен план на чужденеца;
7. предоставя месечна помощ за деца, записани в подготвителна група за задължителна предучилищна подготовка, в размер, определен за българските деца в Закона за държавния бюджет за съответната година;

Министър-председател: Бойко Борисов
За главен секретар на Министерския съвет: Веселин Даков"

Източник "Държавен вестник": dv.parliament.bg

 Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в ЮЖНА БЪЛГАРИЯ с благословията на правителството?!!

Извадки от ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ от 7 април 2017 г. :

"С предложения проект на Наредба се цели създаване на условия за успешно интегриране в българското общество на чужденците с предоставено убежище или международна закрила чрез предоставяне на широк кръг услуги и дейности. Съгласно Наредбата процесът на интеграция започва със сключване на споразумение за интеграция, за което кметът на съответната община и чужденецът с предоставено убежище или международна закрила доброволно заявяват своето желание. В споразумението трябва да бъдат включени конкретни дейности за интеграция по отношение на образование, заетост, обучение, жилищно настаняване, здравеопазване и социално подпомагане и социални услуги."

"Посочено е също, че правата на чужденците с предоставено убежище или международна закрила са приравнени с правата на българските граждани ..." (с изключение на гласуване, партии и т.н. - засега!)

"Проектът на Постановлението е съгласуван с всички министерства ..."

"Чл. 14. Кметът на общината, подал заявление за сключване на споразумение за интеграция, или определено от него длъжностно лице:
1. организира приемането и оказва съдействие относно жилищното настаняване на чужденеца и членовете на неговото семейство;
2. вписва чужденеца и членовете на неговото семейство в регистъра на населението;
3. съдейства на чужденеца за подаване на заявление за издаване на български лични документи;
4. оказва съдействие при регистрация в дирекция „Бюро по труда“;
5. насочва към дирекция „Социално подпомагане“ при необходимост;
6. организира разработването на интеграционен план за дете, член на семейството на чужденеца, съвместно с дирекция „Социално подпомагане“ и законния представител на детето;
7. съдейства за осигуряване на достъп до други административни услуги;
8. при вписване на чужденеца и членовете на неговото семейство в регистъра на населението се насочват към Регионалното управление на образованието при необходимост;
9. осигурява и контролира обхвата на подлежащите на задължително предучилищно и училищно образование деца и ученици, в това число малолетните и непълнолетните чужденци с предоставено убежище или международна закрила;
10. уведомява Министерството на вътрешните работи и Държавната агенция за бежанците за сключените споразумения за интеграция, за предсрочно прекратените споразумения и основанията за прекратяването им;
11. уведомява за сключените споразумения за интеграция съответните регионални здравна инспекция и здравноосигурителна каса;
12. предоставя възможност за практикуване на спорт и за спортна изява;
13. контролира изпълнението на споразумението за интеграция."

"Чл. 21. (1) Министерството на образованието и науката ...
1. обучение по български език на малолетни и непълнолетни лица;
2. посещаване на подготвителни групи за задължително предучилищно образование;
3. посещаване на училище от малолетните и непълнолетните членове на семейството на чужденеца с предоставено убежище или международна закрила.

Чл. 22. (1) Министерството на труда и социалната политика ...
1. социални услуги
2. социално помощи;
3. програми и мерки за закрила на децата.

Чл. 23. (1) Министерството на здравеопазването ...
1. предоставянето на информация относно реда за провеждане на задължителните имунизации и реимунизации съгласно Имунизационния календар на Република България и съставянето на план за приоритетно провеждане на съответните за възрастта задължителни имунизации и реимунизации при липса на данни за проведени такива;
2. провеждането на задължителните имунизации и реимунизации по т. 1 до осъществяването на избор на личен лекар;
3. предоставянето на информация относно реда за извършване на профилактични прегледи и изследвания и съставянето на план за тяхното извършване;
4. предоставянето на информация относно правото му на достъп до здравни дейности по национални и регионални здравни програми;
5. предоставянето на информация относно здравните изисквания за прием в детско и учебно заведение;
6. извършването на противоепидемични мерки при необходимост.

Чл. 25. Министерството на младежта и спорта насърчава и подпомага:
1. спортните организации за включване на чужденците в двигателна активност и практикуване на спорт с цел поддържане и усъвършенстване на двигателните им възможности, здравословен начин на живот и интеграция в българското общество;
2. младежките неправителствени организации и организациите, които работят със и за младите хора за реализиране на дейности, насочени към младежи-чужденци на възраст от 15 до 29 години."

Източник "Портал за обществени консултации на Министерски съвет":
http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2635

Журналисти казаха на Бъчварова истината: Българите са дискриминирани, а не Нелегалните!

 

ПО ДАТИ

18.02.2003 "Регламент Дъблин II", наследник на "Дъблинската конвенция"
/"Регламент (ЕО) № 343/2003 на Съвета от 18 февруари 2003 година за установяване на критерии и механизми за определяне на държава-членка, компетентна за разглеждането на молба за убежище, която е подадена в една от държавите-членки от гражданин на трета страна"/
01.12.2009 Заседание на Съвета (ЕС; Цветан Цветанов, Маргарита Попова)
14.04.2010 "Тристранен мемурандум" между БХК, Гранична полиция и ВКБООН
20.04.2010 "План за действие по Стокхолмската програма"
04.05.2010 "Стокхолмска програма"
07.07.2011 "План за действие при временна закрила в република българия",
приет с решение N506 на Министерския Съвет
20.07.2011 Съобщение от Комисията до Европейския парламент, до Съвета, до Европейския икономически и социален комитет и до Комитета на регионите. Европейска програма за интеграция на граждани на трети страни
20.06.2013 Конференция „Национална система за закрила на чужденци в република българия“
26.06.2013 "Регламент Дъблин II" - добавя се "лице без гражданство"
/"Регламент (ЕС) № 604/2013 на Европейския парламент и на Съвета от 26 юни 2013 година за установяване на критерии и механизми за определяне на държавата членка, компетентна за разглеждането на молба за международна закрила, която е подадена в една от държавите членки от гражданин на трета държава или от лице без гражданство"/
13.05.2015 Съобщение от Комисията до Европейския парламент, до Съвета, до Европейския икономически и социален комитет и до Комитета на регионите. Европейска програма за интеграция на граждани на трети страни
10.08.2016 Сключен договор NBG05M20P001-3.002 "Образователна интеграция на учениците от етническите малцинства и/или търсещи или получили международна закрила"
12.08.2016 Постановление N208 за предоставяне на безплатни жилища, храна, здравни осигуровки, социални помощи, и т.н., и .т.н. на Мигрантите, получили статут "бежанец"
02.12.2016 Българският Парламент приема на 2-ро четене промени в Закона за чужденците в България, с което ще се предоставя статут "лице без гражданство" на лица, с изхвърлен/изгорен преди границата паспорт

Припомняме и, че българското правителство ще получи по 4000 евро за всеки Презаселен! (цък и цък)

 

МОН: БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА ЩЕ ПРИЕМАТ МИГРАНТИ ОЩЕ ОТ ТАЗИ ГОДИНА!

Сключен договор N BG05M20P001-3.002 „Образователна интеграция на учениците от етническите малцинства и/или търсещи или получили международна закрила“ , приет на 10.08.2016 (2 дни ПРЕДИ долното Постановление), а самия договор е уговорен още през 2015-та година!!!

Т.е. всичко е било предварително организирано и решено!

Бройките на включените в тази програма във ВСЯКО едно от училищата в списъка, варират между 52 и 746 !

МОН: Български училища ще приемат МИГРАНТИ още от тази година!

МОН: Български училища ще приемат МИГРАНТИ още от тази година!

МОН: Български училища ще приемат МИГРАНТИ още от тази година!

Цялата информация и сумата, която НИЕ ще платим чрез собствените си данъци (а тя е - 5 880 540 лв. и 37 ст.) по Програмата, можете да намерите на сайта на Министерството на образованието!

1. http://sf.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=402

2. http://sf.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=341

3. http://sf.mon.bg/?go=page&pageId=138

Първоначално правителството отрече. Впоследствие започна да говори за палаткови лагери в пограничните райони, в близост до Турция (така, при което всеки Нелегален веднага да бъде записван като "бежанец")... докато в същото време оглеждаше за стари казарми! И, когато окончателно се разбра, че от началото са били подписали горното Постановление № 208 от 12 август 2016 г, и вече няма накъде да се лъже, признаха, че ще им раздават и жилища, освен всичките останали осигуровки, джобни, детски, градина/училище, и т.н.!

А колко бъгарски висшисти ровят в същото време по кошовете за боклук (цък) ; а колко български пенсионери биват принудени да откраднат парченце сирене и няколко маслини (и биват арестувани веднага, за разлика от Нелегалните - цък); а колко български семейства живеят в адска мизерия, без ток, вода и храна (цък)...

"Един от вариантите е изграждане на фургони и евентуално палаткови лагери". Това заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова в Хасково в отговор на въпрос за предстоящите действия, свързани с проблема с бежанците, предаде БНТ.

"В понеделник ще разпиша заповед за действия за справяне със ситуацията на българо-турската граница. Там са усилията ни в момента. Плановете, с които разполагаме, имат отделни етапи, в които са разписани мерки. Едни от тях са фургони и евентуално палатки. Това ще се обсъжда в групата, която взима решения", уточни Бъчварова.

"Преди 6 месеца има съставен план. Този план е свързан с различните възможни развития на ситуацията, които можем да предвидим като хипотези. Ние знаем при всеки един вариант, за който има индикации, че ще се случва, как да действаме. Имаме готовност", обобщи вътрешният министър.

По-ефективна занапред щяла да бъде работата в центровете за мигранти. Новите центрове за настаняване, за които се оглеждат терени, ще бъдат изградени в пограничните райони и там, където има съответния натиск, уточни главният секретар на МВР Георги Костов. Ако например имало натиск от македонска страна, лагер щял да бъде ситуиран там.

Източник: www.epicenter.bg

След като всички съседни държави от запад и север затвориха своите граници с армия полиция, телени мрежи и бронетранспортьори, и хеликоптери, а продажното ни правителство от национални предатели /според думите на вътрешната пишман - пардон пиар министърка/ се готви да изгражда лагери край границата в Южна България за милионите нахлуващи от Турция радикални ислямисти, това означава само едно - ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА И СКОРО ЩЕ БЪДЕ ЕТНО-РЕЛИГИОЗНО-АСИМИЛИРАНА ОТ МИЛИОНИТЕ НАХЛУВАЩИ ОТ ЮГ НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, А БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОСТАВА БЕЗ СВОЯ ДЪРЖАВА. Особено като се има предвид, че всички нахлуващи остават и ще бъдат регистрирани в страната ни, а /според последните европейски директиви и допълнения към Дъблинското споразумение/ послушното ни антибългарско правителството дори ще ги заставя насила да подадат молби за убежище в България!

ДАНС обикалят тайно и търсят нови терени за лагерите!
Страх ги е от местното население случайно да не излезе на протести,
а някои даже са и по-крайни в намеренията си спрямо лагерите!

И всичко това само за подкрепата от страна на европейските лидери - пред които антинародното ни правителство се кланя - да подкрепят алчните и продажни партийни елити от коалиционната сбирщина да продължат да ни управляват още един мандат. Не че БСП или пишман патриотите от НФСБ, ВМРО и сие са по малко продажни, след като именно Първанов и Калфин ни натресоха навремето американските окупационни войски и техните бази.

За да си спасим народа и запазим ДЪРЖАВНОСТТА И ДЪРЖАВАТА трябва народът да спре да се дели на партии, етноси, пол и религии, и да се обедини около България. Защото не се ли обеденим, и то по-бързо, скоро няма да имаме нито държав,а нито ще я има българската нация, нито дори и българските мюсюлмани, изповядващи традиционния ислям.

Събудете се българи. Нека вземем съдбата си в своите отрудени ръце и сами да изритаме всички нагли нелегални имигранти (претъпници - нарушителите на свещена държавна граница!) от своята свята земя, заедно с всички родни продажни партийни елити и техните кукловоди от Брюксел. Защото иначе видният масон и соросоид Кънев от БХК заплаши да заведе милиони дела срещу България в чужбина само, ако се опитаме да въведем ред или какъвто и да е било контрол над незаконно нахлуващите пред държавните ни граници милиони нагли мигранти и бойци на ИДИЛ.

А иначе нямало пари за детски, за майките, за здравеопазване, за тежкоболните или за заслужилите и работили цял живот български пенсионери... Като има кой да вярва. "Не е луд този, който яде баницата, а този..."

В България извършват геноцид над нас - всеки трябва да го осъзнае и вземе мерки!

 

По случай на тези сигнали искаме да ви припомним следното!

1. Само за няколко месеца в София са регистрирани над 200 изснасилвания от Мигранти!
https://www.bnoshipka.org

2.Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (видео със смърт 18+)
http://www.blitz.bg

3. 4000 въоръжени ислямисти са проникнали в Европа като бежанци!
http://bultimes.com

4. Арабин кла момче пред дискотека в Студентски град
http://www.sosnovini.bg

5. Започна се! Мигранти прободоха 6 пъти 22-годишната Никол!
https://www.bnoshipka.org

6. 16-годишна сирийка призна: Бежанците ненавиждат християните! Мислят само как да ви избият!:
https://www.bnoshipka.org

7. 800 мигранти се млатиха в Харманли, нападнаха полицията с камъни !!!
https://www.bnoshipka.org

8. Отново! Мигранти помляха с ножове и камъни българин в "Овча Купел"
https://www.bnoshipka.org

9. Мигрант влезе в сервиз в София, извади пистолет и започна да стреля! Един българин е...
https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2017-11-30 14:11:38